Џрк Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 (edited) Kad si glup. Edited December 4, 2006 by Heavy jerk
majorgashpar Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Šta njaške , danas sam u Mariću pazario jazz 3 crne i 75 dindži su ,. jedino ako ti imaš specijalnu cenu .
Џрк Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 hahaha, 'ladno su vratili Jbg, ja sam uhvatio vakuum, sta da ti kazem Ne znam, mozda meni stvarno daju povlascenu cenu
AquaZX Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Jel ovo sve napisao u vezi trzalica vazi i za akusticnu gitaru? Probao bih Dunlop Jazz III pa kako bude... Jos neki predlog? Hvala
Шарки Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 У суштини, није ти битно, можеш свирати и са прчвољком откинутим са "Границе" јогурта, ако знаш да свираш.
Џрк Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ne, Jazz su tvrde, one su za elektricnu djitru. Tebi trebaju one vece, i tanje, mozda cak i .5 ili .6mm
spartak Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Zavisi šta sviraš na akustari... Ja dok sam ko klinac drndo nirvanu na akustari nisam mogao da držim ništa deblje od pola mm. Na ephiphonu, koji sam pozajmio od drugarice na par godina sam svirao sa big stubby 3mm trzalicama bez problema čak mi se mnogo lepše čuo
AquaZX Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 (edited) Ne, Jazz su tvrde, one su za elektricnu djitru. Tebi trebaju one vece, i tanje, mozda cak i .5 ili .6mm Da znas. Juce uzeo neku Fender medium a danas da probam te Jazz III, crnu i crvenu. I priznajem da mi ove male Jazz III ne leze za akustaru, pretpostavljam da je za elektricnu super mada nju nisam nikad svirao. Da li bi neko mogao da preporuci trzalice za akusticnu, nesto kao sto je Jazz III klasik za elektricnu .... ??? Hvala Edited December 8, 2006 by AquaZX
bojan j. Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Da li bi neko mogao da preporuci trzalice za akusticnu, nesto kao sto je Jazz III klasik za elektricnu .... ??? Hvala Bilo koja oko 0.7mm recimo.
DJ_raBo Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 (edited) .Jedna druga JAKO dobra trza je IBANEZ paul gilbert... Upravo tu koristim, trebalo mi je malo da se naviknem, ali je sad do jaja Edited December 12, 2006 by demarko
Duke Of Borca Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Gde zaboga kupiti XL jazz 3 trzalice, osim u maricu, tamo ima samo ponekad, ode brzo sve u kurac
Sinstrel Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Ja dobih "Jurij" trzalicu od ortakinje na koncertu Katatonie. Nisam je ni pitao jel to od nekog iz benda. Nemam pojma sta je Jurij.
Duke Of Borca Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ima ih i u Mitrosu Da napomenem da mislim na one velike jazz3 ne male, kolko znam nisam ih vidjao u mitrosu
DJ_raBo Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Nemam pojma sta je Jurij. Rusko ime?
majorgashpar Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ja kupio ali crvene , pre jedno mesec dana.
Duke Of Borca Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ja kupio ali crvene , pre jedno mesec dana. Velike crvene?
Господин Граул Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Ja sam kupio pre neki dan XL JAZZ DUNLOP trzalice u Sky Music-u na Chuburi ( Vrachar). TrzalicU CRVENU
woman_of_dark_desires Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ja pretezno koristim Fender trzalice.Imam jednu lepu crnu a kada nemam ni jednu uzmem sta mi je pri ruci.Ponekad slomim plasticnu spajalicu( moderan zgodan tip spajalice) i sa tim sviram. A posto na akusticnu inace moze da se svira i sa prstima tako da toliko i ne koristim trzalice
shreddlord Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 koristim vec godinu dana Ibanez Heavy, sa peskom da se ne kliza... i ne nameravam da ih menjam, oshtre su i precizne, dodushe menjam 2 nedeljno al jbg
Recommended Posts