Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zato što sam skapirao da od sviranja klavira nema leba. Ni groupie devojaka, i tako tih propratnih efekata. lol

• 2 weeks later...
Posted

Blejimo moj drug Djommy_Ludak i ja u kraju( bese to pre nekih 5 god. sigurno) u hoodu i skontamo da nam je zesce dosadno i resimo da napravimo bend.(OFELIST)...KO DA JE JUCE BILO...:):):):):)

Posto nije znao da svira ni jedan instrument, resi da se dovati bubnja i ja mu nadjem nekog profana a ja krenuh na solo pevanje.

eTO...iz ciste dosade..a danas...ok bi reko..slavimo dosadu ko praznik..nismo ni sanjali sta nam je taj dosadni dan doneo u zivotu... :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Neka je rocka i metala..neka je ludo i brzo... :rockdevil:

• 2 months later...
Posted

...Sviram zato shto volim jbg...

prvo kad sam hteo da uzmem bubnjeve nisam mislio na devojke nego na sviranje :no:

Slusho larsa i eto ti zhelje za bubnjevima :wink2: :wink2:

• 3 weeks later...
Posted

Kad se setim, za svoj 4. rodjos sam od caleta dobio gitaricu tj. plasticna decja igracka sa zicama od nekog najlona ili cega vec.Drndao sam je neko vreme i na kraju razlupao o gelender samo se ne secam zasto bese.Inace poceo sam da drndam zahvaljujuci cika Dave-ju :pivopije:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Па ја сам почо да свирам да могу да одраним жену и ситну децу. Свирам с неким циганима по вашарима и кафанама, ситна пара, ал доста за живот...

Zene basisti su kul:D

Meni u bendu svira jedna:D

Боле тебе, Перо... Срећа па ниси и ти басиста, иначе би морао да тражиш нови бенд! :mhihi:

Posted

vrlo prosto. poceo sam da sviram zbog lakih riba, alkohola i zurki.onda sam shvatio da su lake ribe lake i bez toga da imas band, pa sam se posveio onim tezim. kako njih ne mozes da nahvatas na band fore, ostala je samo ljubav prema muzici. i alkohol i zurke.

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...