Vuk Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 ja sam pikao u muzichkoj djitru, al mi se ogadila zbog solfedja... a onda sam u gimn. bio zamoljen od ortaka da pravimo band, pa sam prihvatio..
ΠΛΑΤΩ Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 zasto sam poceo da sviram...???zato sto ni za sta drugo nisam sposoban... Same here.
Shores Of Antartica Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ja sam poceo da bih se smarao a onda je postalo zanimljivo. Jane Warman je zakon!Takodje i Jason Becker i Marty Friedman (za gitaru Warman za klavijature) To su uzori a tu su i Derek Sherinian i Tony MacAlpine i Shime!
sedna Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 zasto sam poceo da sviram...???zato sto ni za sta drugo nisam sposoban... pa nije to tako ni lose
spoiled_dragon_called_mimmy Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Klavir-zavrsila sam sa nizom muzickom skolom... Prestala sam zbog solfedja... Meni je to bio Sizifov posao!!!
Nixx Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Da skratimo, ja sam tu zbog alkohola, droge i riba.
bojan j. Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Mene su dugo terali a ja nikako da zasviram gitaru, onda su me ostavili na miru i obrnuta psihologija je pocela da radi...
Imenjak Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Da skratimo, ja sam tu zbog alkohola, droge i riba. free pussy, free drugs, free alcohol, where to sign?
Froiibaad Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 U pop bend ili tako neshto - Rammstein ili Lenny Krawitz band
zile_kondic Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ja sam poceo u drugoj godini srednje, ali sam uvek imao afinitet prema muzici, bio sam u domu za ucenike i tamo sam upoznao par gitarista koji su dolazili u moju sobu da vezbaju...sad sam ih zajebao sto se tiche sviranja...hehehehehe Jednostavno sam zavoleo instrument...
Sour aPPle Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Najnormalniji odgovor(da odgovor ce mi biti u toj kategoriji,iako ja sama sam daleko od normalnog) je da sam pocela da sviram iz ljubavi prema muzici,a podobnije receno iz moje ljubavi prema tome sto mi je cale svirao elektricnu gitaru,i obozavala sam kad je svirao kad sam bila klinka.I tako sad ja sviram.
zile_kondic Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 iako ja sama sam daleko od normalnog). e sad kad bi josh gledali ko je normalan...dusho ovde smo svi daleko od normale...zavisi shta ti smatrash pod normalnim ja recimo za osobe kazem da su normalne ako su totalno drukcije od drugih.
Ketty Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ja sam pocela da sviram iz ljubavi prema instrumentu..Mnogo mi se svideo. Znaci,uvek sam htela da sviram klavir.Uvek. I eto,sviram ga...
Danny Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Prvo sam htela da sviram klavijature pa sam odustala jer me je mrzelo a selu svirku stojim u jednom mestu,posto je moj cale rocker i motorista,cesto su dolazili gitaristi kod mene kuci i tako sam krala fazone od njih i pocela da sviram gitaru a i zato sto mi se svidja njen zvuk.
Mr. Smarty Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Zbog mame...rekla mi je da ako ne budem poceo da sviram gitaru da ce prestati da me doji...ali sam zato sada sigurno najbolji gitarista na planeti i bolji od svih vas "rokera", jebo vam ja mater glupu ...tata je inace imao obicaj da me tuce shibom kada sam gresio...i jednom sam zavrsio na urgentnom centru kada sam pokusao da napravim svoju pesmu...ali ja sam bolji i vi samo mozete da mi
darijus Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Zbog mame...rekla mi je da ako ne budem poceo da sviram gitaru da ce prestati da me doji...ali sam zato sada sigurno najbolji gitarista na planeti i bolji od svih vas "rokera", jebo vam ja mater glupu ...tata je inace imao obicaj da me tuce shibom kada sam gresio...i jednom sam zavrsio na urgentnom centru kada sam pokusao da napravim svoju pesmu...ali ja sam bolji i vi samo mozete da mi ...
bojan j. Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Zbog mame...rekla mi je da ako ne budem poceo da sviram gitaru da ce prestati da me doji...ali sam zato sada sigurno najbolji gitarista na planeti i bolji od svih vas "rokera", jebo vam ja mater glupu ...tata je inace imao obicaj da me tuce shibom kada sam gresio...i jednom sam zavrsio na urgentnom centru kada sam pokusao da napravim svoju pesmu...ali ja sam bolji i vi samo mozete da mi Nemanja?
Vukica Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Prvo sam htela da sviram klavijature pa sam odustala jer me je mrzelo a celu svirku stojim u jednom mestu... Koji razlog... Mada jeste, to stoji... Pa, recimo da mi je bilo dosadno i imala sam puuno slobodnog vremena, pa reko...ajde...da se oprobam i u tome. Prvo sam htela harfu ( ), pa violinu, a zavrsila sam na klaviru. Goreg djaka muzicka skola nije videla.
Генеральный Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Pa, recimo da mi je bilo dosadno i imala sam puuno slobodnog vremena, pa reko...ajde...da se oprobam i u tome. Prvo sam htela harfu ( ), pa violinu, a zavrsila sam na klaviru. Zavrsila na klaviru? Ju noti grl, ju... On-topic: oduvek zeleo. marljivo shtekao. otisao i kupio. ostalo ce biti istorija.
Vukica Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Zavrsila na klaviru? Ju noti grl, ju... On-topic: oduvek zeleo. marljivo shtekao. otisao i kupio. ostalo ce biti istorija. End ju, maj frend, hev a drti, drti majnd. Ajd' sad m'rs u cosak i stidi se.
Генеральный Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Ajd' sad m'rs u cosak i stidi se. Bolji je efekat na sred sobe...
Herr_Wolf Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 I da svi upiru prstom u tebe i kazu "Shame!"
Recommended Posts