Генеральный Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 I da svi upiru prstom u tebe i kazu "Shame!" "Shime"? [seljacki naglasak] Umreo bih [/seljacki akcenat]
Imenjak Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Zavrsila na klaviru? Ju noti grl, ju... isto razmishlamo! barem po pitanju ove stvari
Генеральный Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 isto razmishlamo! barem po pitanju ove stvari "Vuche, kad se jebe - ne misli se!" - serija o Vuku Karadzicju, kada mu neki lik dovuche ravu na gajbu a ovaj se nesto femka
Prinzessin Tinea Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Ja sviram od sedme godine klavir, a pre toga sam svirala frulu i Panovu frulu Uvek sam bila za to da sviram nesto, i tako sam i pocela... Nakon 8 godina sam napravilapauzu i sad sam totalno out... moram da se vratim na stazu Zato je najbolje nikad ne odustajati od sviranja bez razloga ili, kao, sa razlogom "Smorilo me!"....
SS Satana Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 (edited) Iz mrznje prema ljudima,he,he. Prosto to po meni najbolji nacin da se izrazis:kroz muziku. Instrument ti daje slobodu kakvu ne mozes naci u drugim stvarima. A i imas osecaj da si van vremena i prostora. Edited April 4, 2005 by SS Satana
ΣΟΚΙ Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 bilo mi je dosadno dosao sam do neke gitare... i tako sam ja postao jos jedan od milion koji to drndaju...
[retardus] Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 bilo mi je dosadno dosao sam do neke gitare... i tako sam ja postao jos jedan od milion koji to drndaju... Isti sluchaj
Helle Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Zasto ste uopste poceli da svirate i koga mozete smatrati za najveci (muzicki)uzor ??? Za sve je kriv prvo moj otac-navukao me na akuticHnu josH od 3-4 osnovne,pa brat poslje kad sam pocHela da slusHam heavy-metal i sad eto redovno mlatim uz/s elek.gitarom! Doista mocna stvar-je imat umijeca svirati!
RoOtz Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 . Prosto to po meni najbolji nacin da se izrazis:kroz muziku. Instrument ti daje slobodu kakvu ne mozes naci u drugim stvarima. A i imas osecaj da si van vremena i prostora. Taj rad. Zabava....itd
Duke Of Borca Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Za sve je kriv prvo moj otac-navukao me na akuticHnu josH od 3-4 osnovne,pa brat poslje kad sam pocHela da slusHam heavy-metal i sad eto redovno mlatim uz/s elek.gitarom! Doista mocna stvar-je imat umijeca svirati! U ovo vreme je tesko bez gitare doci do picke, sta ce tebi gitara? Eh da imam vaginu osvojio bi svet
FreaK_ Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 uzivancija...... 1. umes da sviras ono sto volis da cujes... 2. preeeeeelepa je...svaka gitara.... 3. umetnost ! 4. istopim se kad vidim kako neko svira gitaru....lepo izgleda 5. zvuuuuuuk...... 6. to je nesto sto traje...nije se skoro nimalooo promenila vec ne znam koliko godina....... 7. nacin da se izrazis... 8...ribe se pale !!! ---ovaj zadnji je tek kao slag na torti
- Trinitus - Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Jednog dana narezah sve pesme nightwisha na cd i poceo da preslusavam jednu po jednu,i zapade mi kinslayer u usi,i rekoh sebi,ej daj da probam i uzeh od druga klavijaturu i pocetih se osnovne skole.I onda kasnije Fantasmic,pa malo COB-a itd.I tek kasnije shvatih lepotu muzike.Posle nekog vremena zapadoh u neki bend,koji sad svira tu muziku.I eto. P.S.Lepo je i odsvirati ono sto volis da slusas,nekako je bolji osecaj nebitno koja vrsta muzike.
Kali Agna Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Dobro pitanje Jednostavno, uvek sam imala visak energije i trebalo je to kanalisati u pravom smeru... ...a posto sam za nekih 10 godina uspela da totalno rastimujem klavir, naterala sam moje da mi kupe i gitaru Aj' sad malo ozbiljno... poticem iz muzicke porodice i sasvim je normalno da sam se kao mala divila mojima... i niko me nije terao da sviram, sama sam jednog dana izrazila tu zelju... kao i za pevanje posle... E sad koji q*** prvo bas klavir, ne secam se... davno to bese... Posto sam vremenom shvatila da cu u zivotu da se bavim muzikom, htela sam da prosirim svoj krug interesovanja pa presla na gitaru... svakako da to ima veze i sa muzikom koju slusam Uopste, muzicar bi trebalo po meni da bude kompletna licnost... znaci, da zna da svira sto vise instrumenata, peva, pise muziku, tekstove...
Anonymous N Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 JA... iz mrznje. Raspravljao se sa drugom a on.. to tvrdoglavo stvorenje uvek je on u pravu iako nije tad bio ja se resio tu celu pesmu sto je svirao da naucim i eto sve tako krenulo i danas posle 6 god mi najomiljeniji instrument iako cenim svaki instrument jos sad kad uzmem neki Ibanez necu izlazim iz kuce
AnaLizator Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Moj bend nije imo gitaristu pa me muka naterala... A otkako sam poceo s ovim komercijalnim detgrajndom nemerem disati kolko me cure salecu...
Helle Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 (edited) 8.ribe se pale !!! ---ovaj zadnji je tek kao slag na torti Ne,kao ''torta s sHlagom''! Pa nisu samo ''ribe'' koje se pale, ako je u pitanju ''zena-muzicHar'' palicete se i Vi....samo tako! *AnaLizator ''muka te natijerala'' svasHta brate a pa mora da si ''dobar-muzicHar'' cHim te oblecu s svih strana! Edited June 23, 2005 by Hellenoranotos
Helle Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 U ovo vreme je tesko bez gitare doci do picke, sta ce tebi gitara? Eh da imam vaginu osvojio bi svet Jel tebi dobro!? cHuj ''sta ce mi'' pa da sviram brate mili zato sam stvorena-sve ide s koljena na koljeno! *E SveshtenicHe super izbor za gothic violinistkinje!
AnaLizator Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Ne,kao ''torta s sHlagom''! Pa nisu samo ''ribe'' koje se pale, ako je u pitanju ''zena-muzicHar'' palicete se i Vi....samo tako! *AnaLizator ''muka te natijerala'' svasHta brate a pa mora da si ''dobar-muzicHar'' cHim te oblecu s svih strana! Ak ne primeti, bejah malo ironicno-cinicno-satirican, i da, nemam blage da sviram ali vreme je na mojoj strani i ja to bar smem da priznam
Helle Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Ak ne primeti, bejah malo ironicno-cinicno-satirican, i da, nemam blage da sviram ali vreme je na mojoj strani i ja to bar smem da priznam Izvini brate,al' ne podrugivam ti se ja sto nisi jos ''sposoban'' da sviras ko vecina muzicara, pa treba vrijmena,dabome jer niko se nije naucHen rodio! kad doguras kao ja,javi mi se da te izvedem na !
Recommended Posts