Painkiller_JP Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Poceh da sviram jer su mi trebale pare za heroin. Care!
Shix Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 (edited) Onako.. Edited February 23, 2007 by Shix
imaginos Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Eddie wannabe, Vito Bratta u odnosu na vita bratu edi van hejlen mu dodje kao antitalentovani, tehnicki zaostali magarac, jednom recju - paragidma dosade. sad ozbiljno, u dva minuta vitovih sola ima zanimljivosti koliko u celom edijevom opusu... e sad, drugo je pitanje sto su pesme belog lava malo mlitave za moj ukus.
Dersu Uzala Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 u odnosu na vita bratu edi van hejlen mu dodje kao antitalentovani, tehnicki zaostali magarac, jednom recju - paragidma dosade. Whoa there !!!
Mr. Smarty Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Ju ju ju...Eddie je bre jedan od najvecih! ...Vitto je fenomenalan, ali ne moz' Ediju ni pojacala da nosi
-Abraxas- Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Pa ne može nijedan od njih pojačalo da ponese,previše su sitni.Dobar je je vitto,gledao sam neki video sa njim i još nekim garibima,i,ono,ima stila momak,mada mi se one pjesme koje sam čuo od bijelog lava i nisu baš nešto ultra svidile. Imaginose,pazi se Neshe!
Dushan S Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Sterilan mi uvek bio malo Vitto kad svira, kao što mi je i ceo White Lion zvučao tako. Nekako, kao VH za dobre dečake i devojčice, koji ne psuju.
_NeSa_ Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Dersu - sram te bilo tvog iskustva,tako da pricas ... imaginos - ne slazem se skoro ni sa cim od onog sto si pomenuo; Dusan - trazicu od modova da ti daju 60% warna za ovo !
Dersu Uzala Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 (edited) ...sram te bilo... ... Pardoniram se, ja sam uvek i gotivio brata Vitu. Keve mi. Nego sam citao x intervjua gde ga stalno tupi o Ediju. Skoro sam bas iskopao Mane Attraction i bilo mi lepo. Uzgred, imao sam ortaka, Ćoću, koji je isti Mike Tramp. Ono, ribe ga vide i pa'nu u nesvest . E, da, bio Vita na radiju prosle nedelje, na Eddie Trunk show-u. Imate online. Javio se i Mike, hoce i on na show da repartira. Kuva se nesto posle 15 godina. Edited February 25, 2007 by Dersu Uzala
Dushan S Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Dersu - sram te bilo tvog iskustva,tako da pricas ... imaginos - ne slazem se skoro ni sa cim od onog sto si pomenuo; Dusan - trazicu od modova da ti daju 60% warna za ovo ! Da, ali warn ti kasnije skinu, a ljubav prema Vittu je patogena problematika koja se mnogo teže leči!
Vlaja Buraz Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Whoa there !!! Deda, ja ću da te pridržim ako kreneš padati sa stolice. Mislim...
Dersu Uzala Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 (edited) Mislim... E, hvala ti mladiću. Uvek sam verovao drugu Titi kad je govorio "Omladina je naše najveće bogatstvo i čuvaćemo ih kao zenicu oka svoga". Or somethin' Edited February 25, 2007 by Dersu Uzala
Vlaja Buraz Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Jebiga, deda, nije mi bilo nimalo lako kad pročitah ovo za EVH, tako da samo mogu misliti kako je tebi.
_NeSa_ Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Da, ali warn ti kasnije skinu, a ljubav prema Vittu je patogena problematika koja se mnogo teže leči! Ye-bo-te Malmsteen . @Dersu - znam za taj radio,jesi slusao mozda?
Painkiller_JP Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Deda, ja ću da te pridržim ako kreneš padati sa stolice. Mislim... Ja ću ovo da protumačim da majstor Dersu igra yugića...Što znači da njegovi postovi više nemaju nikakvu realnu vrednost Eh Dersu bar Magic da igras.....
Dersu Uzala Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Ja ću ovo da protumačim... Sta bi to bilo 'yugić'? Nisam u toku. P.S. Ako si mislio 'Magic, The Gathering', igrao pre 15-tak godina i zasitio se . Ovih dana sah, na MSZ Zone. Neki put raspalim Age Of Empires, a bogami i razlicite avio simulatore, kao nesudjeni pilot.
Painkiller_JP Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Mislio na yugi O!!!!!Kako se piše izvukao zabole me ,gotovo sada izvukao si se...
Dersu Uzala Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Mislio na yugi O!!!!!Kako se piše izvukao zabole me ,gotovo sada izvukao si se... Za yugi nikad cuo.
Painkiller_JP Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Spasio te je The Age Of Empires ...Imaš sreće...svaka čast! Inače Yu Gi Oh je verzija Magica za male bebe ,ona slika koju su preprevili u Je-Bo-Te je u stvari podloga za igru...Čisto da se objasnim...Da ne pomisle ljudi da sam LUUUUUUDDDD...
Dersu Uzala Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Spasio te je The Age Of Empires ... Da sam znao da je to spasenje, igrao bih ga visestruko . Mislio sam da mislis na 'Magic, The Gathering'. Sjajna igra, ali sa kartama. Inace, tata-mata sam za AOE. A i ne cudi me .
Painkiller_JP Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Znam ja šta je Magic igram crno-beli špil....
Jimmi Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 pocho sam jer me cale izlozhio na dire straits od malih nogu.imao sam na pochetku i na chemu da sviram.radi se o ibanezu artistu ar300 made in japan 1982.still sharp
Recommended Posts