Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa zivim u srbiji a dimo jedina pozitivna stvar u vezi sa nashim bavljenjem sviranjem su svadbe mozesh neku kintu i da izvucesh tu i tamo

Posted
Pa zivim u srbiji a dimo jedina pozitivna stvar u vezi sa nashim bavljenjem sviranjem su svadbe mozesh neku kintu i da izvucesh tu i tamo

U pravu si. Ja licno mislim da se devojke ne pale toliko na sviranje kao nekad, ali ima izuzetaka...Nije zamrlo ali se potiskuje...

Posted

I dobro je da se ne pale icon_da.gif ...zato sto sada ima manje retardiranih gitarista koji su poceli da sviraju samo zbog toga...da ne nabrajam sad imena, uostalom znate i sami

Posted (edited)

E jebiga ako ti je to jedina pozitivna stvar u vezi sviranja gitare ti onda lepo skoci s'mosta icon_smile.gif

Edited by Marty F
Posted
U osnovnoj skoli moji ortaci odlucili da prave grupu i da sviraju domaci rok pukeface.gif , ali naime nedostajao im je bubnjar. Pitali su mene da im uletim kao bubnjar jer smo se intenzivno druzili, tu ja i pristanem. Ubrzo zatim vidim na filmu "Green Card" jedno crnce sto lupa u kantu za farbu i odusevim se kad sam saznao mogucnosti bubnjeva. Naravno odmah sam se iscimao da dovucem jeftinije bubnjeve iz Rumunije i da ih sviram na gajbi.

Savet svim buducim bubnjarima:

Dobro zapamtite koji od murkana iz vaseg reona pije sladju a ko gorcu kafu, i uvek imajte nesto slatko u kuci. mhihi.gif

Posle sedme prijave za remecenje javnog reda i mira, sam se zgotivio sa policajcima i posle nije bilo frke, mada su bubnjevi u stambenoj zgradi stvarno napast za komsiluk. Kad se okolina navikne, nema frke ako svirate od 5h do 10h.

Za pocetak je kanta za farbu genijalno resenje, verujte mi. icon_rockdevil.gif

Ja se kod kuce druzim s ovako necim, stvarno ne bih da mucim komsije, ipak sam dobra dusa icon_smile.gif A i nemam bas mesta za normalan set.

user posted image

Posted

A, da, poceo sam da sviram zato sto mi je bilo zanimljivo, a bas bubnjeve zato sto mi je mnogo vise lezalo (i i dalje lezi) da ucim korisim po dve ruke i noge, nego pet do deset prstiju icon_smile.gif

Posted

Klasicna fora, dodju neki caletovi i kevini prijatelji, i vide sviram gitaru, pa se raspituju, da li svako vece izlazim sa svakom drugom ribom i tome slicno...

a ja im kazem da je njihoto vreme proslo i da gitara i muzicari vise nisu toliko popularni kod devojaka kao sto su nekada (u njihovo vreme) bili! icon_da.gif

U skoli ima pun ***ac idiJota koji su samo zbog toga poceli svirati gitaru (ribe i sl...)

Ja sam jednostavno zeleo da budem Metalika mhihi.gif da sviram tako mocnu muziku i da ludim po bini pred hiljadama fanova u extazi!

A i osecaj, kao sto vec neko rece, mi se nevidjeno svideo, pa sam i nastavio da sviram! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Ludilo icon_rockdevil.gifpivopije.gifmusik19.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

poz! pivopije.gif

Posted

Ja sam jednostavno zeleo da budem Metalika mhihi.gif da sviram tako mocnu muziku i da ludim po bini pred hiljadama fanova u extazi!

A i osecaj, kao sto vec neko rece, mi se nevidjeno svideo, pa sam i nastavio da sviram! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Ludilo icon_rockdevil.gifpivopije.gifmusik19.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

poz! pivopije.gif

I kada si se probudio sta je onda bilo biggrin.giflaugh.gif

Posted
I kada si se probudio sta je onda bilo biggrin.giflaugh.gif

e brate, morash imati malo razumevanja, ipak to je bilo u petom razredu osnovne... a onda dok sam namolio roditelje da mi kupe djitru, pa samo sto se nisam porodio...

Poklon je malo zakasnio i stigao posle prve godine srednje, ali sta se moze...

I ti mene pitas sta je bilo kada sam se probudio???!?!? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Samo cu reci: " icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif "

Posted
I dobro je da se ne pale icon_da.gif ...zato sto sada ima manje retardiranih gitarista koji su poceli da sviraju samo zbog toga...da ne nabrajam sad imena, uostalom znate i sami

Sta je bre dobro da se ne pale? icon_confused.gif Kao, smetalo bi ti? icon_smile.gif

Posted
Sta je bre dobro da se ne pale? icon_confused.gif Kao, smetalo bi ti? icon_smile.gif

Iskreno receno svejedno mi je...posto vecina takvih "riba" nema blage veze s'muzikom...isto je njima svirao ti kao Cukic ili Vai icon_smile.gif ...samo da nisko drzis gitaru i da si baja icon_smile.gif ...bedno

Posted
Ovo je tako tr00. Ja sam poceo da sviram zbog riba.

Pa ako je tako onda si trebao da kupis neku kopiju Les Paul-a a ne Pacifiku icon_smile.gif ...mislim il' si troo zerpo il' nisi icon_smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...