-Abraxas- Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 (edited) e brate ja podjebavam sve u skoli samo iz zabave govorim da nikad nista od njih biti nece i hahaha itd Edited October 30, 2004 by Yngwie_Malmsteen
Mr. Smarty Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 He he da si ti ziv i zdrav...moj moto je oduvek glasio "Ako je neko debil ti ga onda zajebavaj do iznemoglosti" ...ne mislim samo na ritam gitariste...
-Abraxas- Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 samo tako nastavi jebiga moj moto je "kada se neko rodi glup,lud ili ko debil tu ni batine ne pomazu!!!"
DJ_raBo Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Ej pazi malo druze nek moj drug odsvira Nothing else matters od metallica a ja Serranu od jason beckera sta mislis sta ce da se svidi nekoj curi vise???da da znam da znas Nothing else matters naravno !!!znacija se mucim ko konj da to odsviram a neki baja(kao sto marty rece) svira nothing else matters!!!! to je realnost,ali tesko da ces pred ribama da sviras pesmu koja ima vise od 3 akorda,u suprotnom ne nadaj se uspehu
dima Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Pa locem i ja ali nije to to, znas mi nikada necemo biti pravi gitaristi Nadam se da je ovo bilo ironicno. Ako nije, onda nemas razloga za strah, jer to sto si rekao ne mora da bude uvek tacno.
Mr. Smarty Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Nisi me razumeo...mislio sam da dok ne budem poceo da pusim necu postati pravi gitarosh
BittyX Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 He he da si ti ziv i zdrav...moj moto je oduvek glasio "Ako je neko debil ti ga onda zajebavaj do iznemoglosti" ...ne mislim samo na ritam gitariste... A shto su ritam gitaristi debili? To je kao da kazhesh da su djubretari debili, zato shto je to posao takav kakav je, ali da nema njih, ulice bi bile pretrpane tetrapacima od jogurta i korama od banana Nije mi neko poredjenje, ali nemoj da omalovazhavash ritmadzhije, mora neko i to da radi A ja sam se josh od prvog osnovne lozhio na Metallicu pod uticajem keve i caleta I bio neshvacen 4 godine jer su svi ostali slushali Spice Girls, Backstreet Boys i ne znam shta je vec bilo popularno tada... I onda u petom razredu u moje odeljenje doshao jedan Milan koji je isto gotivio Metallicu i svirao opako gitaru. I ja se sa njim uortachio i on video da ja imam gitaru kuci. Kevinu gitaru, koja je na danashnji dan stara preko 30 godina (mozhda chak i 31). I cimao me da nauchim neshto i nauchio me Nothing Else Matters (prva stvar koju sam znao da odsviram na gitari ), i onda me i keva uchila neke akorde i tako ja pocheo da sviram. I 1999. dobio prvu elektrichnu. Bilo mi kul sve to i hteo sam da budem baja kao Kirk (taj chovek je mnogim ljudima bio inspiracija, pa je kasnije prestao da bude ), mada ja ne mislim sada da je on shupak i tako to, i nemam nameru da ga prozivam kao svi ostali.
Mr. Smarty Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 (edited) Pobogu covek nemoj da se ljutis...taj termin "ritam gitarista" koji ja i Mustaine koristimo nije ono sto mislis...kada upotrebimo taj termin mi mislimo na ljude koji znaju 3-4 akorda, sviraju samo domacu muziku i to sve posle 3-4 godine svirackog iskustva ...a to je ipak bedno moras priznati ...i pritom kada ih neko pita sta sviraju oni odgovaraju "Ritam Brate" ili nesto u tom fazonu, da se sada ne ponavljam...i posle svega oni se jos usudjuju da sebe nazivaju gitaristima ...nemam ja nista protiv pravih "ritmasa", a zaista i ne vidim razlog zbog cega bi ih neko mrzeo...dok sa druge strane ove druge... ...znas postoje ritmasi i "ritmasi" , if you catch my drift sto bi rekli Ameri ...ima jedna jako zanimljiva prica oko svega toga, tj. kako je sve to pocelo ali sam sada suvise umoran da je prepricavam...evo moze Mustaine da je preprica ako ga ne mrzi ...poz P.S. Kada vec spomenu Hammet-a ...njega sam oduvek prezirao cak i kada nisam svirao gitaru zato sto me je nervirao njegov izgled i celokupni nastup...ruku na srce nisam ni voleo njegove solaze...izuzev par dobrih koje mu je James napisao ...a posle kada sam poceo da sviram istog trena sam (kao i svi ostali ) provalio "koliko je sati" ...preterah veceras sa ovim metaforama Edited November 1, 2004 by Marty F
BittyX Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Ma ne ljutim se bre, samo sam te pogreshno shvatio, mada malo ko "sa strane" mozhe da shvati neke interne fore A Hammetta shto se tiche... Ja sam oduvek gotivio nafurani fazon gitariste (ja kontam - ako neko mozhe da se folira - why not?), pa mi je Kirk bio nekako interesantan josh pre nego shto sam pocheo sa sviranjem, a posle toga mi je bilo do jaja kako on "opako" cepa solazhe U stvari, mnogo sam se ja lozhio na solazhe iako nisam imao pojma shta je teshko a shta ne, jer mi je na pochetku sve bilo teshko Sad sam mudriji i stariji i slusham Barry White_a
Froiibaad Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Predji na Andreu Bocellija kakav glas :smajlikojiserasplacekadcujebocellija:
Mr. Smarty Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Pa on ...poslusaj pokojnog Barry-ja ...to je bre muski glas!
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Ma manijace covek je porodican covek i to veliki katolik tako da od te gay price nema nishta vidi se da ga nikad nisi slushao
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 (edited) Jesam i opet je gay...znas ne mora neko da bude peder da bi dobio tu titulu ...pogledaj samo pevaca Velvet Revolver-a...ni on "nije" gay P.S. Zajebavao sam se u vezi Bocellija Edited November 4, 2004 by Marty F
-Abraxas- Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Jupi Naucio sam da svioram Nothing else Matters!!!hehe jesam faca sada!!!
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 E ne znash ti da osvirash iza ledja Ja fear of the dark sviram iza ledja i svi se prime na to
-Abraxas- Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 ma covece koji cu kurac iza ledja svirat ja necu da budem hendrix nego "ritmas""!!hocu da budem super gitarista
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 pazi nije bitan samo zvucni nastup bitan je i vizuelni aspekt tj. kako se ribe primaju na to
-Abraxas- Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 haha bolan zajebajem se koji cu kurac ja svirat nothing elsde matters!!Mi smo diskutovali jedno vreme o muzici na kojoj se ribe primaju!!i sta da se kaze!!Najvise 3 akrda smijes upotrebit inace nisi pravi "Ritmas"
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Zato ja znam sve od amadeus benda da vish kako se na to prime mada ima ponekih i zajebancija u solazama
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Sta znam ja vise volim da ih "lozim" necim drugim
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 shta radish skinesh bokserice ipokazesh kobas od 27 cm ili neshto drugo
-Abraxas- Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Cime bolan da neces pesmom od satcha !!!Nothind else matters rules
Recommended Posts