Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Kobas ispred svega a mozda ako si dobar tehnicar velicina nece biti bitna
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Nego sta nego pesmom od Satcha ...kada god svirnem Tears in The Rain sve oko mene "ovlazi" ...a volim i da radim one njegove tapinge kada neku "damu" zadovoljavam prstima
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 A znaci i ti koristish Tears in the rain kao i ja Shto se tappinga tice verovatno imash mali kobas pa koristish prste
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Amateru kakav je to seks bez predigre ...ali ti verovatno za to koristis jezicinu ...a za moj kobas se ne sekiraj
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Of course jezik rulz Znaci ipak je preko 20 to care samo nemoj da bude da ti je desna razvijenija od leve tako su mog ortaka podjebavali posle sistemaskog
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Malo teze posto ja mnogo vise preferiram legato
Froiibaad Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Ma ja uglavnom sviram trilere pravi narodnjak nego ajmo na temu oprema da mi objasnish kompresor
dima Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 A znaci i ti koristish Tears in the rain kao i ja Ispravka: Kao i svi MI
Mr. Smarty Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Da ali ja sam prvi poceo ...a imam i jos jednog keca u rukavu ...I Believe
Froiibaad Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Eh to mi koristimo 2 godine ne svirash valjda solo za I beleive to je za mene nocna mora
-Abraxas- Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Tears in rain cu i ja pocet da koristim!! Mada mislim da se Stairway to heaven ribe isto primaju!
Froiibaad Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 E to je vec provaljeno ne loze se na to toliko Bolje uzmi Dust in the Wind Od danas prestajem da sviram odgledao sam Vai-ja iz Astorije i on i Tony su mi nabili komplekse necu vishe da se zajebavam i mucim
Froiibaad Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Jeste mi se svideo pogotovo 5. numera nju josh nisam cupo kako se zove i ko je ona tip dugokosi koji ulazi posle i koji je onat kratko oshishani gitarista
Mr. Smarty Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Onaj mali se zove Dave Weiner i on je Vai-jev ritam gitarista vec nekoliko godina ...inace dosao je kao zamena Mike Kenally-ju (gotivan debeli lik sa cvikerima ) koji je odlucio da se posveti solo karijeri...A onaj cupavi je Slash ...salim se ali opet moras priznati da lici...lik se inace zove Eric Sardinas i kao sto si izvalio svira slide gitaru...
Froiibaad Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Ma opasno mi se svideo McAlpine covek svira ise instrumente kao i ja
darijus Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 (edited) zasto sam poceo da sviram...???zato sto ni za sta drugo nisam sposoban...a posto ni ovo ne radim kako treba onda pretpostavljam da sam izgubljen slucaj... Edited November 6, 2004 by darijus
dima Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 nije daleko od istine... OFFTOPIC: Ne ulazim u to da li je blizu istine ili ne, samo ti cestitam za sliku u potpisu sa U.S.A. elections! Za Busa! E, sad vi nastavite
sedna Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Klavir ono standard - od malena, mala curica je znala lijepo otpjevati pjesmice koje ju je baka ucila pa su mama i tata skuzili da bi mogla ici u glazbemu skolu i pitali je sto bi svirala a onaje rekla klavir jer joj se najvise svidio od svih instrumenata na letku, a sada vise ne moze bez njega. A u pjevanju mi je veliki idol bila Tarja, ali je to sve palo u vodu. Mislim, samo onaj dio sa idolom. Vise ga nemam
Max Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 pocheo sam da sviram jer mi je u jednom trenutku bila muka od bendova koje sam gledao na jednom koncertu...sve sranje do sranjeta...pa da uzmem stvar u svoje ruke
-Abraxas- Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 ja sam poceo da sviram kada sam prvi put video malmsteena i onda sam rekao :ako on ovo moze da svira onda ja mogu i bolje tako sam rekao isto za njegovu zenu!!
Recommended Posts