Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nego sta nego pesmom od Satcha icon_da.gificon_smile.gif ...kada god svirnem Tears in The Rain sve oko mene "ovlazi" icon_smile.gif ...a volim i da radim one njegove tapinge kada neku "damu" zadovoljavam prstima icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Of course jezik rulz

Znaci ipak je preko 20 to care samo nemoj da bude da ti je desna razvijenija od leve tako su mog ortaka podjebavali posle sistemaskog

Posted

E to je vec provaljeno ne loze se na to toliko

Bolje uzmi Dust in the Wind

Od danas prestajem da sviram odgledao sam Vai-ja iz Astorije i on i Tony su mi nabili komplekse necu vishe da se zajebavam i mucim

Posted

Jeste mi se svideo pogotovo 5. numera nju josh nisam cupo kako se zove i ko je ona tip dugokosi koji ulazi posle i koji je onat kratko oshishani gitarista

Posted

Onaj mali se zove Dave Weiner i on je Vai-jev ritam gitarista vec nekoliko godina icon_smile.gif ...inace dosao je kao zamena Mike Kenally-ju (gotivan debeli lik sa cvikerima icon_smile.gif ) koji je odlucio da se posveti solo karijeri...A onaj cupavi je Slash icon_smile.gif ...salim se ali opet moras priznati da lici...lik se inace zove Eric Sardinas i kao sto si izvalio svira slide gitaru...

Posted (edited)

zasto sam poceo da sviram...???zato sto ni za sta drugo nisam sposoban...a posto ni ovo ne radim kako treba onda pretpostavljam da sam izgubljen slucaj...

Edited by darijus
Posted
nije daleko od istine... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

OFFTOPIC: Ne ulazim u to da li je blizu istine ili ne, samo ti cestitam za sliku u potpisu sa U.S.A. elections! icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

pivopije.gif Za Busa!

E, sad vi nastavite laugh.gif

• 2 months later...
Posted

Klavir ono standard - od malena, mala curica je znala lijepo otpjevati pjesmice koje ju je baka ucila pa su mama i tata skuzili da bi mogla ici u glazbemu skolu i pitali je sto bi svirala a onaje rekla klavir jer joj se najvise svidio od svih instrumenata na letku, a sada vise ne moze bez njega.

A u pjevanju mi je veliki idol bila Tarja, ali je to sve palo u vodu. Mislim, samo onaj dio sa idolom. Vise ga nemam icon_wink.gif

Posted

pocheo sam da sviram jer mi je u jednom trenutku bila muka od bendova koje sam gledao na jednom koncertu...sve sranje do sranjeta...pa da uzmem stvar u svoje ruke icon_mrgreen.gificon_rockdevil.gif

Posted

ja sam poceo da sviram kada sam prvi put video malmsteena i onda sam rekao :ako on ovo moze da svira onda ja mogu i bolje biggrin.gif

tako sam rekao isto za njegovu zenu!!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...