Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

Guest Leteci Bajo
Posted (edited)

Koji su vashio utisci o ovom "mladom and perspektivnom" bendu?

Edited by Apeiron
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evo,ljudi ovako: Verujem da je sada vecina cula za nas posle 2 nastupa na Hitu nedelje.Trenutno sviramo obrade(Stratovarius,hammerfall,kamelot,malmsteen,helloween...) a rade se i autorske pesme koje su vise u progresive metal fazonu.Bend postoji od kraja 2001.ali u ovoj postavi i sa ovim repertoarom od jeseni 2003.godine.

Trenutna postava:Max-vokali (1986.god.)

Nikola-gitara (1985.)

Bojan-gitara (1985.)

Damjan-klavijature (1986.)

Žarko-bas (1982.)

Marko-bubanj (1982.)

Za par dana cemo okaciti nasu prvu pesmu ,a skoro sigurno je da cemo gostovati kod Olge na Demo expressu u cetvrtak gde cemo pustiti tu pesmu i jedan kraci instrumental. Sve kritike, pohvale i predloge napisite ovde.Pozdrav.

Posted

Po drugi put icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif ,

nisam uspela da vas cujem icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif !

Zato obavezno moram slusati u cetvrtak Demo express!

Pozdrav ekipi!

pivopije.gif

Posted

sve je pozitivno, samo napred, odlicni ste....valjda je dovoljno hvale icon_smile.gif , ma samo tako nastavite i nema zime

pozdrav pivopije.gificon_rockdevil.gif

Guest spiritual holocaust
Posted

Samo napred momci i nikada se nepredajte mracnoj strani sile . icon_smile.gifpivopije.gif

Posted

Ajd' red i na mene da dam svoj sud... mhihi.gif

Pa, 'vako... s' obzirom da sam vas slusao samo jednom, sada u nedelju...

Iako ne volim preterano power, u vasoj izvedbi ME TRERA DA GA VOLIM I DA UZIVAM U TOME!!! icon_mrgreen.gif Sala, ali stvarno dobro radite to sto radite i nemam zaista nekih velikih zamerki...

Samo mislim da bi sa klavijaturistom trebali da se malo uvezbavate, jer kako mi se cini imao je "svojih trenutaka"... Ostatak ekipe - odlicno, samo tako nastavite, Max vam dobro radi posao. Ritam sekcija je odlicno uklopljena a gitaristi (veliki poz!) icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Nikola je bolji od vecine gitarista nase generacije. I... samo napred!

Atheist-a necu da komentarisem icon_razz.gif Ipak sam od njega najvise naucio stvari oko sviranja gitare, tako da....

Sta da vam kazem.... Jedva cekam da cujem vase stvari!

Ziveli! pivopije.gif

Posted

Atheist-a necu da komentarisem icon_razz.gif Ipak sam od njega najvise naucio stvari oko sviranja gitare, tako da....

Sta da vam kazem.... Jedva cekam da cujem vase stvari!

no.gifno.gifno.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

pivopije.gif

Posted

Samo napred, dobro je. Slusao sam ih u nedelju i bilo mi je do jaja(iako ne volim power) sto samim tim pojacava utisak. Obrade odlicno, i samo se nadam da cu isto moci da kazem i za autorske. Veliki pozdrav

Posted

Havla, dobri ljudi na pozitivnim kritikama.Verujem da cemo i ubuduce dobro svirati i praviti pesme,pa onda jednog dana i album.

Samo da potvrdim da cemo sutra ja i Nikola gostovati kod Olge na radiu 202 na demo expressu (98.5 mhz i 104.0 mhz) Emisija pocinje u 21h a mi cemo biti negde oko 21.45h mada nisam siguran.Pusticemo nasu prvu pesmu "Shattered mirror" kao i instrumentalni intro na buducem albumu,a verovatno i neku pesmu sa nedeljnog hita.Pozdrav. musik19.gif

Posted

Само напред, али било би добро да потенцијал употребите на ауторском раду. Поздрав свима.

Posted
Havla, dobri ljudi na pozitivnim kritikama.Verujem da cemo i ubuduce dobro svirati i praviti pesme,pa onda jednog dana i album.

Samo da potvrdim da cemo sutra ja i Nikola gostovati kod Olge na radiu 202 na demo expressu (98.5 mhz i 104.0 mhz) Emisija pocinje u 21h a mi cemo biti negde oko 21.45h mada nisam siguran.Pusticemo nasu prvu pesmu "Shattered mirror" kao i instrumentalni intro na buducem albumu,a verovatno i neku pesmu sa nedeljnog hita.Pozdrav. musik19.gif

E ja obavezno sutra slusam Demo, makar tako da vas cujem kada vec nisam uspela do sada icon_cry.gificon_cry.gif !

A onda idu POHVALE od mene i bojana j., poznatijeg kao bojan j. ( musik19.gif )!

pivopije.gifpivopije.gif

POZDRAV SVIMA!

Posted
Ritam sekcija je odlicno uklopljena a gitaristi (veliki poz!) icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Nikola je bolji od vecine gitarista nase generacije. I... samo napred!

icon_redface.gificon_redface.gificon_redface.gificon_biggrin.gif

Hvala puno i veliki pozdrav First blood-u!

Posted
Pa da se ti nisi slozhio ozbiljno bih se zabrinuo icon_smile.gif

E vala bas...Nego jesi li primio ti onaj poslednji mail sa komentarom price? I jel to za Silent Land trazis basistu? icon_confused.gif

Posted

Primio sam mail nego sam neshto kratak sa vremenom pa nemam vremena da ti zhvrljnem neshto opshirno.

I jel to za Silent Land trazis basistu? 

Vetj imamo neke kandidate,pisatju ti.

S.L.A.R. rules icon_rockdevil.gif

Posted
Primio sam mail nego sam neshto kratak sa vremenom pa nemam vremena da ti zhvrljnem neshto opshirno.

Vetj imamo neke kandidate,pisatju ti.

S.L.A.R. rules icon_rockdevil.gif

Ma OK, samo proveravam da li mi sljaka ovaj krs od kompa icon_mrgreen.gif

Sta mu dodje S.L.A.R. ?!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...