Guest Leteci Bajo Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 (edited) Koji su vashio utisci o ovom "mladom and perspektivnom" bendu? Edited June 8, 2004 by Apeiron
Evil warning Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Evo,ljudi ovako: Verujem da je sada vecina cula za nas posle 2 nastupa na Hitu nedelje.Trenutno sviramo obrade(Stratovarius,hammerfall,kamelot,malmsteen,helloween...) a rade se i autorske pesme koje su vise u progresive metal fazonu.Bend postoji od kraja 2001.ali u ovoj postavi i sa ovim repertoarom od jeseni 2003.godine. Trenutna postava:Max-vokali (1986.god.) Nikola-gitara (1985.) Bojan-gitara (1985.) Damjan-klavijature (1986.) Žarko-bas (1982.) Marko-bubanj (1982.) Za par dana cemo okaciti nasu prvu pesmu ,a skoro sigurno je da cemo gostovati kod Olge na Demo expressu u cetvrtak gde cemo pustiti tu pesmu i jedan kraci instrumental. Sve kritike, pohvale i predloge napisite ovde.Pozdrav.
Netherworld Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Samo da najavim da ce sajt Acid Raina www.acid-rain.co.sr biti kompletan za jedno nedelju dana , i moci ce te da tu skinete neke nashe stvari , slike , i sl...
Courtney Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 *~ObozavateljkA~* Fino svirate, pevate...ne volim ja tu vrstu muzike, ali fino, fino
Aris Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Po drugi put , nisam uspela da vas cujem ! Zato obavezno moram slusati u cetvrtak Demo express! Pozdrav ekipi!
bu Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 sve je pozitivno, samo napred, odlicni ste....valjda je dovoljno hvale , ma samo tako nastavite i nema zime pozdrav
Guest spiritual holocaust Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Samo napred momci i nikada se nepredajte mracnoj strani sile .
bojan j. Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Ajd' red i na mene da dam svoj sud... Pa, 'vako... s' obzirom da sam vas slusao samo jednom, sada u nedelju... Iako ne volim preterano power, u vasoj izvedbi ME TRERA DA GA VOLIM I DA UZIVAM U TOME!!! Sala, ali stvarno dobro radite to sto radite i nemam zaista nekih velikih zamerki... Samo mislim da bi sa klavijaturistom trebali da se malo uvezbavate, jer kako mi se cini imao je "svojih trenutaka"... Ostatak ekipe - odlicno, samo tako nastavite, Max vam dobro radi posao. Ritam sekcija je odlicno uklopljena a gitaristi (veliki poz!) Nikola je bolji od vecine gitarista nase generacije. I... samo napred! Atheist-a necu da komentarisem Ipak sam od njega najvise naucio stvari oko sviranja gitare, tako da.... Sta da vam kazem.... Jedva cekam da cujem vase stvari! Ziveli!
Aris Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Atheist-a necu da komentarisem Ipak sam od njega najvise naucio stvari oko sviranja gitare, tako da.... Sta da vam kazem.... Jedva cekam da cujem vase stvari!
Karlo SE Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Samo napred, dobro je. Slusao sam ih u nedelju i bilo mi je do jaja(iako ne volim power) sto samim tim pojacava utisak. Obrade odlicno, i samo se nadam da cu isto moci da kazem i za autorske. Veliki pozdrav
Evil warning Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Havla, dobri ljudi na pozitivnim kritikama.Verujem da cemo i ubuduce dobro svirati i praviti pesme,pa onda jednog dana i album. Samo da potvrdim da cemo sutra ja i Nikola gostovati kod Olge na radiu 202 na demo expressu (98.5 mhz i 104.0 mhz) Emisija pocinje u 21h a mi cemo biti negde oko 21.45h mada nisam siguran.Pusticemo nasu prvu pesmu "Shattered mirror" kao i instrumentalni intro na buducem albumu,a verovatno i neku pesmu sa nedeljnog hita.Pozdrav.
ZeeGerman Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Само напред, али било би добро да потенцијал употребите на ауторском раду. Поздрав свима.
Aris Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Havla, dobri ljudi na pozitivnim kritikama.Verujem da cemo i ubuduce dobro svirati i praviti pesme,pa onda jednog dana i album. Samo da potvrdim da cemo sutra ja i Nikola gostovati kod Olge na radiu 202 na demo expressu (98.5 mhz i 104.0 mhz) Emisija pocinje u 21h a mi cemo biti negde oko 21.45h mada nisam siguran.Pusticemo nasu prvu pesmu "Shattered mirror" kao i instrumentalni intro na buducem albumu,a verovatno i neku pesmu sa nedeljnog hita.Pozdrav. E ja obavezno sutra slusam Demo, makar tako da vas cujem kada vec nisam uspela do sada ! A onda idu POHVALE od mene i bojana j., poznatijeg kao bojan j. ( )! POZDRAV SVIMA!
Hornburg Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 (edited) Damjan-klavijature (1986.) Edited June 10, 2004 by Hornburg
Acid Rain Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Ritam sekcija je odlicno uklopljena a gitaristi (veliki poz!) Nikola je bolji od vecine gitarista nase generacije. I... samo napred! Hvala puno i veliki pozdrav First blood-u!
~MaX~ Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 U potpunosti se slazem sa prethodnim postom Pa da se ti nisi slozhio ozbiljno bih se zabrinuo
dima Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Pa da se ti nisi slozhio ozbiljno bih se zabrinuo E vala bas...Nego jesi li primio ti onaj poslednji mail sa komentarom price? I jel to za Silent Land trazis basistu?
~MaX~ Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Primio sam mail nego sam neshto kratak sa vremenom pa nemam vremena da ti zhvrljnem neshto opshirno. I jel to za Silent Land trazis basistu? Vetj imamo neke kandidate,pisatju ti. S.L.A.R. rules
dima Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Primio sam mail nego sam neshto kratak sa vremenom pa nemam vremena da ti zhvrljnem neshto opshirno. Vetj imamo neke kandidate,pisatju ti. S.L.A.R. rules Ma OK, samo proveravam da li mi sljaka ovaj krs od kompa Sta mu dodje S.L.A.R. ?!
Recommended Posts