_NeSa_ Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Kad malo bolje pogledam ovo,deluje mi kao da si bio u solarijumu i da si stavio kesu na glavu dok si se suncao Ustvari,zaboravi na ovo sto sam napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 U, bestraga vam glava. Opet me niste zvali na probu. Sledeći put idete sa mnom Sharkey Express-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 mogla bi da dodjen na neku svirku zaista Pa mogla bi stvarno..... @Bibili-Videtjesh..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 U, bestraga vam glava. Opet me niste zvali na probu. udarila im slava u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Ukiseliše li ti se opanci, Nikola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Bogami jesu! I to bas onaj dan kada sam prolazio pored Zlokotlokotrpove kuce gde je Zlokotlokotrp kotle krpio, a njegova zena Zlokotlokotrpica spremala rucak za njih 6 Zlokotlokotrpchadi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Otorinolaringologija? Emikanalidžnpeistringalokaikana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 E upravo emikanalidžnpeistringalokaikana! Kako si samo znao, Sharkey spameru stari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Gde ti je potpis, krme debelo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Doji ga gabore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Jebesh mi sve ako ste vi normalni..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 @Maximus i Leshina - Skinite za probu od Halida Beslica "Necu, necu dijamante". Mrtav sam ozbiljan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 molim vas da obratite paznju (narocito klavijaturista) na onaj deo refrena kad peva duboko (pre nego sto se razdere)! tu klavijature panuju s leva na desno i sviraju neke fenomenalne "zvoncice" ili kako se zove ta farba. to je esencijalno u pesmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 @Maximus i Leshina - Skinite za probu od Halida Beslica "Necu, necu dijamante". Mrtav sam ozbiljan! Ti si kompletan idiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 @Maximus i Leshina - Skinite za probu od Halida Beslica "Necu, necu dijamante". Mrtav sam ozbiljan! Samo napred! Ali Max ce morati da peva "Cune cune mantedija, vosu tozla, jantebrili, ni firesa, ni bineru, mosa ona da bimelju!" to je jedina prava varijanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 (edited) Samo napred! Ali Max ce morati da peva "Cune cune mantedija, vosu tozla, jantebrili, ni firesa, ni bineru, mosa ona da bimelju!" to je jedina prava varijanta. Brate, istripovao sam da je ciganski! molim vas da obratite paznju (narocito klavijaturista) na onaj deo refrena kad peva duboko (pre nego sto se razdere)! tu klavijature panuju s leva na desno i sviraju neke fenomenalne "zvoncice" ili kako se zove ta farba. to je esencijalno u pesmi! CARINO! To sam isto i ja hteo da mu kazem! Esencija odista! Uskoro krecemo sa klasicima progressive metala - Sinan Sakic, Saban Saulic, Halid Muslimovic/Beslic i ostalim doajenima progresiv scene! Edited January 30, 2006 by Acid Rain Link to comment Share on other sites More sharing options...
avenija Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Alo,brate!!! Pa kakav ti je ovo avatar?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Jebote, više svirate narodnjačke tezge nego svoje probe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Samo napred! Ali Max ce morati da peva "Cune cune mantedija, vosu tozla, jantebrili, ni firesa, ni bineru, mosa ona da bimelju!" to je jedina prava varijanta. brate, al si me ti istripovao, kao i dzonija... sine... pomislio sam da znas ciganjski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Samo napred! Ali Max ce morati da peva "Cune cune mantedija, vosu tozla, jantebrili, ni firesa, ni bineru, mosa ona da bimelju!" to je jedina prava varijanta. Brate, aj' te onda od Gordane Lazarević "Vidovdan", i to je neka progresiva. 'Beš mi mater, ona moja Dijareja je više progresivna nego ovo vaše njesra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Uskoro krecemo sa klasicima progressive metala - Sinan Sakic, Saban Saulic, Halid Muslimovic/Beslic i ostalim doajenima progresiv scene! Da,ali nije to cist progressive,ima tu malo i heavy,najvise kod Beslica,dok kod Sabana je vise neka mesavina sa thrashom .Muslimovic je grind-core Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 a leba vam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 i ja sam se istripovala da je na ciganskom ali sam jako brzo provalila o cemu se radi... c c c kako plasite ljude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 (edited) Evo jedne ultra progresivne pesme koja ce verovatno zbog svoje progresivnosti biti samo bonus na albumu ili ce se samo moci naci na butlezima! Zato zgrabite dok jos ima, jednog dana ce biti raritet! Za Gargamela specijalno! Diamonds Edited January 30, 2006 by Acid Rain Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ja imam samo ovo da kazem: OVO JE TOLIKO DOBRO DA SAM JA OSTAO BEZ TEKSTA!!!! NIKOLA CARE, TI SI NAJVECI GENIJE KOJI SE IKAD LOGOVAO NA YUMETAL. MA KAKAV JUMETAL, OVO JE NESTO NAJBOLJE STO SAM CUO IZ "DOMACE KUHINJE"!!! ko ovo ne skine ne zna sta propusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts