Karlo SE Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Nikola brate, tek sam sada ovo video i cuo, ja, ja nemam reci, ostao sam textless, ako ti ikada zatreba basista za ovaj projekat, znas gde me mozes naci... ne, ne veruje, vec 5. put vrtim ove dve pesme, ti si kralj, ovo je genijalno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Ja slušam ovog Sinana već 20 puta i ne znam koji mi je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Nikola brate, tek sam sada ovo video i cuo, ja, ja nemam reci, ostao sam textless, ako ti ikada zatreba basista za ovaj projekat, znas gde me mozes naci... ne, ne veruje, vec 5. put vrtim ove dve pesme, ti si kralj, ovo je genijalno! zar ssamo 5 puta...?! ijaaaoooooojjj...... nikola, napravi jos koju da imamo plejlistu, nema vajde od dve pesme..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 kako je pravo ime wedding ringa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 smaras, smaras, smaras... kiss my ass...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 btw,ova burma je super stvar......da ne peva Nikola ovako,nikad ne bih rekao da je narodnjak....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ja poklanjam zlatnu burmu zlatnu burmu vencanuuuu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 kiss my ass...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 (edited) zar ssamo 5 puta...?! ijaaaoooooojjj...... nikola, napravi jos koju da imamo plejlistu, nema vajde od dve pesme..... Samo 5 puta jer sam poruku pisao 10 min. posto sam skinuo pesme. Evo sad slusam opet i, brate Nikola ima tako narodnjacku boju glasa iako karikira skroz je u tom fazonu. Edited February 3, 2006 by Rizzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Hahaha skinuo sam i Burmu. Jebo te Nikola, odmah idi u Grand, ali odmah, evo upalio sam Fiestu, čekam te kod kolima za 10 minuta siđi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Acid Rain zvanicno ima novog bubnjara .Srecni dobitnik je Andrej Misic .Mali je 88'godiste (takodje svira i u bendu Esgaroth) i odlicno svira. Ljudi ce imati prilike da nas vide sa njim na prvoj sledecoj svirci a to je verovatno na Demo mastersu krajem februara. Takodje,trebalo bi da se krajem meseca odrzi i neki metal festival u Jagodini gde bi trebalo da sviramo ali to jos nije sigurno (znace se u ponedeljak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Srecni dobitnik je Andrej Misic. "Kao i svi srecni dobitnici na Acid Rain tomboli, cim pocne da nervira Nikolu, prozvace ga 'Nemanja' " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Acid Rain zvanicno ima novog bubnjara .Srecni dobitnik je Andrej Misic .Mali je 88'godiste (takodje svira i u bendu Esgaroth) i odlicno svira. Ljudi ce imati prilike da nas vide sa njim na prvoj sledecoj svirci a to je verovatno na Demo mastersu krajem februara. Takodje,trebalo bi da se krajem meseca odrzi i neki metal festival u Jagodini gde bi trebalo da sviramo ali to jos nije sigurno (znace se u ponedeljak). cestitamo!!! Samo 5 puta jer sam poruku pisao 10 min. posto sam skinuo pesme. Evo sad slusam opet i, brate Nikola ima tako narodnjacku boju glasa iako karikira skroz je u tom fazonu. hahaha, tr00, nema sta! jos da obuce neki minic, pa kad krenu da sevaju .... (evrici).... joooo... (b'ate, ne bih zelela to da vidim.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 "Kao i svi srecni dobitnici na Acid Rain tomboli, cim pocne da nervira Nikolu, prozvace ga 'Nemanja' " koliko dugu karijeru u AR mu prognozirate... ja par meseci... pa onda jovo-nanovo... nista, ja vam cestitam, da ga lepo koristite, pocepate i josh boljeg da nadjete... uzdravlje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 "Kao i svi srecni dobitnici na Acid Rain tomboli, cim pocne da nervira Nikolu, prozvace ga 'Nemanja' " Vec uradjeno! Mada nije poceo da me nervira, nego se zove Andrej! Kako covek da zove nekoga Andrej? Skroz nezgrapno ime, sta cu, morao sam da ga prekstim u Nemanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Ja tipujem na 15 dana u Kiseloj Kiši a onda uskačem ja na bubnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Ja tipujem na 15 dana u Kiseloj Kiši a onda uskačem ja na bubnju. brate jest da si spavao 10 sati ali izlgeda da se josh nisi probudio... morash znati zanat sa duplakom... to Nidzu lozi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Brate, znam da sviram 7/8, 9/8, 11/8, 7/4, i još po neki nepar, a spidaru u životu nisam takao ali brzo bih je skapirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 "Kao i svi srecni dobitnici na Acid Rain tomboli, cim pocne da nervira Nikolu, prozvace ga 'Nemanja' " Ahahahahahahah Inache,finalno veche Demo Mastersa netje pre marta zbog ogromnog broja bendova koji su se prijavili......Olga je spominjala Belu Crkvu oko 20-og pa mislim da nam ne bi bilo loshe da odemo tamo.......chisto kao generalka pred Jagodinu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Brate, znam da sviram 7/8, 9/8, 11/8, 7/4, i još po neki nepar, a spidaru u životu nisam takao ali brzo bih je skapirao. pa da to ti je ono sam taga daga taga daga... do besvesti u odgovarajucem tempu i tako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 pustio mi je max one pesme juce, jer ja ne mogu da ih skinem zbog ocajne konekcije, keva su!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Datju ti ih mojne se brinesh....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 e da, posto si sreo mene u petak, igra je opet pocela, iako nisi uplatio pare. cisto da znas, da se ne isplalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Samo da znate, ako idete u Jagodinu, idem i ja, videcu samo da li dolazim sa ortakom kolima, il idem sa vama, kako god vi isli... ajd pa nemojte da ne idete, bice do jaja... Acid Rain, Alogia, Demether, Dargoron... ( Fali samo NightFall da najbolji bendovi domace scene budu na jednom mestu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts