Goatik Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 u picku lepu materinu....! majku mu, ovo ne da nije za srcane bolesnike, nego nije ni za astmaticare i tako te ljude koji povremeno imaju .... smetnje ... ! ovo je jebeno progresivno!!!!! hm, oseca se malo dream theatera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 blago tebi ako si u ovome osetila dream theater....... Sharkey skloni to,nemoj da prozivash ljude..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Moram reći da je Sinan bio bolji... Ovde je vokal previše clean... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Gde nemas Dream T, pa slusaj samo prog gitare u pozadini i neparni ritam... i najvise od svega velicanstveni vokal NISAM ZNAO DA MI TOLKO ZNACIS ZA SVE VREME DOK SI MOJA BILA JEDINO MI OSTADE OD SVEGA DA SE BORIM DA TE ZABORAVIM STO SI DUSU ZAGRIJALA MOJU CRNA ZENO SA OCIMA PLAVIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ovaj Nikola je bolest foruma......virus se polako i ubitachno shiri........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Sta ce tek da bude kad izbacim neki demo ili nesto tako? Poshast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 e da! jel mozemo sledeci put da cujemo malo grind ritma a la napalm death uz neki od kultova? samo maaaaalo. pevanje na ovoj poslednjoj je KVLT, nije na odmet da se ponovi! momenat na 1:09 mi je hajlajt cele price ("crna zeno sa Ocima plavim"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Vidis, extra ideja! It shall be done... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) Kada budes radio Case lomim, nemoj da me nisi zvao da gostujem sa growl-om na "ruke mi KRVAVEEEE" i to ce biti savrsena pesma za grind!!! Edited February 10, 2006 by Rizzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Kakav bre grind?!? Aloooooo metalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 e' date='10. 2. 2006, 19:56'] Kakav bre grind?!? Aloooooo metalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Zabrinuo sam se za sebe! Zavrsio sam prvi autorski narodnjak i zvuci bruka! Ako je neko zainteresovan da cuje neka mi posalje pp, da ne gusimo temu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winter Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Tako je propao Rock'n'Roll! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Jeba ga! Sto je najgore, tako propada vecina likova koji znaju da sviraju (ne kazem da sam ja jedan od njih )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 You have downloaded 28458 KB. Want to download more? Ma jok ti 'oćeš. Nikolaje, pošalji tu autorsku i ovu crne oči kako-već na moj mail. A ako ga nemaš pošalji preteći PP da bih ti uzvratio adresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Jeba ga! Sto je najgore, tako propada vecina likova koji znaju da sviraju (ne kazem da sam ja jedan od njih )! Nalupaj sebi par šamara pre nego što bude kasno. Ozbiljno. Ne treba nam još jedan Amadeus bend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 @Sharkey - Ajde svrati jedan dan sa mp3 plejerom ili necim slicnim! Uglavnom, da bude mass storage device i ti fazoni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 (edited) Acideus Band. Nikola mrcino paviljonska. Ona lenja. Edited February 10, 2006 by sharkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Krle !!!!! Jel mozes da otpikujes one trilove sto sviraju kljave ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Hocu ja da cujem narodnjak by Nikola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Nidžo, a gde je tu korak ka šredu? Btw, ako mislite da ovo zezanje nije direktno povezano sa bendom itd, pa možeš da otvoriš i zasebnu temu za projekat na "domaćoj sceni" Pa da i zvanično kreneš solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 (edited) mislim da je to njemu davno palo na pamet...... @sharkey-Hvala.... Edited February 11, 2006 by Maximus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Nidžo, a gde je tu korak ka šredu? Btw, ako mislite da ovo zezanje nije direktno povezano sa bendom itd, pa možeš da otvoriš i zasebnu temu za projekat na "domaćoj sceni" Pa da i zvanično kreneš solo Ma bice i shreddinga samo da malo zadjem u materiju! (narodnjaka, ne shreda ) Za sve one koji nisu zaboravili da je ovo Acid Rain tema informacija: Nece biti svirke u Jagodini koja je trebala da bude 18.02. Mozda bude neka svirka u Beloj Crkvi, ali to je vec Maxov teren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Skinuo sam novu (autorsku) pesmu... to je sve sto mi rechi omogucavaju da kazem, za ostalo nisu dovoljne rechi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Sledeći projekat produciram ja, a Nikola će biti pod strogom kontrolom. Možda padne i neki duet? Javi se Krstoviće! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts