Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

icon_smile.gif

Da, secam se. U tom trenutku neki lik koji je stajao ispred mixete se okrece ka meni sa palcem na gore i raze mi "bravo rezija!" icon_confused.gif

icon_smile.gif

E Nikola, salji bre ono sto sam ti rekao!

EDIT: Ovo ce postati official Acid Rain ring tone! Odo da kacim na sajt.

Edited by Atheist
Posted
user posted image

rechi su suvishne.......

sasa matic ima i drugog brata! icon_smile.gificon_smile.gif kako je tr00!!!1 icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

a ljudi_ljudi..... icon_rockdevil.gif kvlt nad kvltovima!!! biggreens.gif matija je postao nova multimedijalna zvezda!!! icon_smile.gif

Posted

AAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!!!!!!!!!!!!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif (You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message)

Posted

user posted image

rechi su suvishne.......

i sad krece: "tum-tum-tum-pa, tum-tum-tum-pa

imao sam mnogo zena,

ne zna im se broj..."

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Je li uvo u "Hramu"?

Ako jeste i ako idete tamo,zovite me!!!

Ma to je bilo davno.......slika je relativno stara nego sam ja tek skoro izvalio kako se prebacuju slike sa moba na komp.......

Posted

nachuo sam da je finale demo mastersa sledetje nedelje.....moram da proverim to....a znam i bendove koji tje svirati i dok ne proverim samo tju retji da je veche ubistvo.......

Posted (edited)

pa videtjemo.......nadam se da netje svirati svi koji mislim da tje hotje.....

a za ono ljudi,ljudi..........stvarno Nikola..... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Maximus
Posted
Nesto je Olga rekla da nemaju termina ili tako nekako... no.gif

Acidovci, skidajte jos neki Kamelot. musik19.gificon_rockdevil.gif

pivopije.gif

Skinuli smo Karmu al treba jos malo da je usviramo...bice na sledecoj svirci u Bg-u. icon_rockdevil.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...