Netherworld Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Tako je,ne daj se Ma da, podigao sam samokontrolu na vishi level otkako sam promenio potpis..... hehehehe ( prelazim ja na techno .... )
Evil warning Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 ( prelazim ja na techno .... ) Za bolje i nisi
Netherworld Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Za bolje i nisi svrshim ti po sisi Zubati monstrume
Netherworld Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Toliko o vishem levelu samokontrole Fcuk it, nisam vakcinisan protiv Zarka ....
Evil warning Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 nesto je zamrlo ovde... zasto??? Zato sto je Marko otisao u selo
Netherworld Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Zato sto je Marko otisao u selo Ma imam i ovdi komp, samo shto mi treba sat vremena da dobijem vezu, fcuk it..... e i reci Nikoli da mi se javi na mob kad dolija gajbi...
bu Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Ma imam i ovdi komp, samo shto mi treba sat vremena da dobijem vezu, fcuk it..... e i reci Nikoli da mi se javi na mob kad dolija gajbi... jebes li kakve seljanke na njivi, ili u plastu sena
Netherworld Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 jebes li kakve seljanke na njivi, ili u plastu sena Ne, samo kulturno, po potkrovljima i ostalim sobicama..... jebiga ipak sam gradsko dijete
Netherworld Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Dobro pitanje Ti se ne javljaj, ni Rumunku nijesi obrlatio hehehehe mala shala naravno............
Evil warning Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 yeah,yeah.... Ovo je najgluplji post koji sam video do sada .
bu Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Ovo je najgluplji post koji sam video do sada . u principu tvoj je gluplji P.S. Maximus-e dobar ti avatar
Netherworld Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 u principu tvoj je gluplji P.S. Maximus-e dobar ti avatar Tako je ! Ovaj topic je otvoren da bi smo se prozivali 300 km/h....
bu Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Tako je ! Ovaj topic je otvoren da bi smo se prozivali 300 km/h.... valjda mislis 300bpm
Netherworld Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 valjda mislis 300bpm da da da .... malo sam se zajeba'
Evil warning Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Ima li u planu neka skorasnja svirka? Bolje da pitas "jel ima u planu neka proba" posto ni nju ne mozemo da odrzimo zbog stalnih odsustva Bubnjara (stalno ide u selo) a jos je sad i sjebo prst na nozi dok je krečio štalu pa još kad dodamo da ima neku hroničnu upalu zgloba na ruci jasno ti je da svirke neće biti skoro.A i klavijaturistu nekog opasnog tražimo.Uglavnom ,važno je da se završavaju pesme,samo imamo mali problem sa tekstovima,tj. fali nam tekstova. Za koji dan imamo foto sešn za naše promo fotografije,pa očekujte neke slike ovde.
bojan j. Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Bolje da pitas "jel ima u planu neka proba" posto ni nju ne mozemo da odrzimo zbog stalnih odsustva Bubnjara (stalno ide u selo) a jos je sad i sjebo prst na nozi dok je krečio štalu pa još kad dodamo da ima neku hroničnu upalu zgloba na ruci jasno ti je da svirke neće biti skoro. Kud ces gore... Za koji dan imamo foto sešn za naše promo fotografije,pa očekujte neke slike ovde. U, pa fino. A gde cete to uraditi ako nije tajna? Ali ovo je dobro - fotografisu se a nemaju ni probe POZERI!
Recommended Posts