Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
  Evil warning said:
Kako da ne budem ljubomoran? Najkrace je u bendu a najvise se pise o njemu na nasoj temi. violent.gificon_cool.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Ma, sta se zalis? Dobro je sto se pise o njemu samo na vasoj temi, sta bi bilo da se pise i na ostalim temema....? mrred.gifmrred.gifmrred.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
  Antioch said:
More nemoj da skreces temu...dakle taj idol... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Pa, ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se...Dakle, kad je definitivno emisija na programu? icon_mrgreen.gif

Posted

Josh nishta nisam saznao.Javitju,javitju... icon_da.gif

Shto se svirke tiche ne znam da li imam ovlashtjenje da pricham o planovima benda.Za ovo je Zharko zaduzhen

Posted
  Maximus said:
Josh nishta nisam saznao.Javitju,javitju... icon_da.gif

Shto se svirke tiche ne znam da li imam ovlashtjenje da pricham o planovima benda.Za ovo je Zharko zaduzhen

Planovi benda su da planova nema. mhihi.gif

Ono sto se planira danas sutra se izjalovi tako da u takvoj situaciji tesko mozemo nesto sa sigurnoscu planiramo a kamoli obecavamo.Vidite da ni sajt nismo sposobni da zavrsmo vise meseci.

I uopste u svim ovim mladjim demo bendovima ozbiljan rad je nemoguc.

Nadam se da ce se ovakvo stanje popraviti,i da cemo moci ozbiljno da se posvetimo muzici i nesmetano da radimo.

Posted
  Evil warning said:
Planovi benda su da planova nema. mhihi.gif

Ono sto se planira danas sutra se izjalovi tako da u takvoj situaciji tesko mozemo nesto sa sigurnoscu planiramo a kamoli obecavamo.Vidite da ni sajt nismo sposobni da zavrsmo vise meseci.

I uopste u svim ovim mladjim demo bendovima ozbiljan rad je nemoguc.

Nadam se da ce se ovakvo stanje popraviti,i da cemo moci ozbiljno da se posvetimo muzici i nesmetano da radimo.

Samo vi radite, i sve ce izaci na svoje! icon_da.gif Puna podrska! icon_rockdevil.gif

Posted
  dima said:
Samo vi radite, i sve ce izaci na svoje! icon_da.gif Puna podrska! icon_rockdevil.gif

Mozda ne danas, mozda ne sutra, ali jednog dana (i tako je on sklopio od bube svog jaguara)! biggrin.gifbiggrin.gif

Guest spiritual holocaust
Posted
  Evil warning said:
Pa kad vi iz first blooda ne postujete na njoj.Aktivirajte se malo icon_cool.gif

tenk.gif

Posted
  dima said:
Sto ti je dobra slika u potpisu, podseca me na spot Baneta Jelica icon_smile.gif

To je Nikola Acid Rain sa pustenom kosom za jedno 5 godina icon_wink.gif Vidis kako pozira svetski. icon_smile.gif Mada ne bolje od mene icon_mrgreen.gif

Posted
  Evil warning said:
Mozete procitati o bendu acid rain na sajtu SERBIAN-METAL.org

Ma sramota, ne mozete da zavrsite svoj sajt, pa se shlepate icon_smile.gificon_wink.gif Salim se bre, odlicno je - narocito onaj deo: "..sa ciljem da to sve bolje zvuci dolaze novi clanovi..." icon_da.gificon_biggrin.gif Super! Podska!

Posted
  bojan j. said:
Ma sramota, ne mozete da zavrsite svoj sajt, pa se shlepate icon_smile.gificon_wink.gif Salim se bre, odlicno je - narocito onaj deo: "..sa ciljem da to sve bolje zvuci dolaze novi clanovi..." icon_da.gificon_biggrin.gif Super! Podska!

Tek da vidis verziju biografije za sajt icon_rockdevil.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...