~MaX~ Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Pozdrav veliki Dimo!Gde si bre,nema te Slike mi se ne svidjaju,jer su apsolutno neoriginalne A shta bi smatrao originalnim slikama? Maxe,srecno u Idolu. Hvala,netju razocharati
Evil warning Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Najnoviji update mojih utisaka o bendu, jer me dugo nije bilo: -Zarko, porasla ti je kosa ekstremno, cestitam! -Nemojte se medju sobom prepucavati (clanovi benda) na sajtu, vec to resite izmedju sebe -Slike mi se ne svidjaju, jer su apsolutno neoriginalne -Maxe, srecno u Idolu. -I ono sto se podrazumeva, puno srece i sve najbolje u daljem radu! 1.Gde si ti mene to video skoro pa da znas da mi je porasla kosa? 2.gledaj svoja posla 3.Bas me briga sto ti se ne svisjaju slike Nisu lose mada za album ce biti profi 4.Maxe samo nemoj da se useres na idolu kao na snimanju pre neki dan
in_flames Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 kah... jel ce biti neka svirka uskoro?
Evil warning Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 kah... jel ce biti neka svirka uskoro? za sada nista ,ali bi voleli negde da sviramo. Ako nas neko pozove - sviracemo sigurno.
~MaX~ Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 (edited) 4.Maxe samo nemoj da se useres na idolu kao na snimanju pre neki dan Ma pokidatju ih .Gde si ti mene to video skoro pa da znas da mi je porasla kosa? Pa verovatno te je video na slikama koje smo sluchajno pokazali Edited September 1, 2004 by Maximus
Evil warning Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Pa verovatno te je video na slikama koje smo sluchajno pokazali Jao, kako sam glup odavno se nisam ovako ispalio
dima Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Jao, kako sam glup odavno se nisam ovako ispalio Genije Kako bih te napusio da Max nije raskrinkao stvar Ti se odavno nisi ovako ispalio a ja se odavno nisam ovako smejao
dima Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Pozdrav veliki Dimo!Gde si bre,nema te A shta bi smatrao originalnim slikama? Hvala,netju razocharati Evo me, najzad. Orginalna slika je ona slika koju kada vidis upamtis za ceo zivot. Mnogo je teze odrediti sta je originalno nego sta nije, ali po meni su ovakve promo fotke vec xyz puta vidjene samo sa nekim drugim ljudima na njima. Ali, naravno, ako odgovaraju vama, odgovaraju i meni. Kada ce biti Idol? To moram da vidim.
Evil warning Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Genije Kako bih te napusio da Max nije raskrinkao stvar Ti se odavno nisi ovako ispalio a ja se odavno nisam ovako smejao Sto da me napusis?Nisam ja kriv sto sam debil Samo se ti smej ,zato je i otvorena (izmedju ostalog) ova tema
+DamyaN+ Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 E slike su ocajne...ali to je zato shto nema onog sexy klavijaturiste...
3MAJ Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 o bozhe... qq mene ako ja budem trebao i tebe da fotografishem
bu Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 a kakve ce biti te profi fotke za labum? objasni... i u stvariu kad ce vise taj album, okacite jos neke stvari na net da mogu da skinem(samo da skinem ne da cujem... ) Max, srecno na idolu, naguzi bre onu Cvetu mamicu joj jebem u ***** picku , jako me nervira. E slike su ocajne...ali to je zato shto nema onog sexy klavijaturiste , vidis ja videh da nesto nedostaje, al nikako nisam mogao da provalim sta. sad je ocigledno zasto su shit(izvinjavam se na surovoj iskrenosti ) @Acid Rain: щыйяьбъюворуэфяхйи, bre!!!!
Evil warning Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Pa fotke za album ce biti profi fotografije a ne ove 3MAJ-eve( ) Ima jedna pesma skroz gotova ali se nalazi kod Marka a on ima spor net pa ne moze nikom da posalje ali ce mi doneti na probi.Necemo je kaciti ali cu je poslati nekima
bojan j. Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Pa fotke za album ce biti profi fotografije a ne ove 3MAJ-eve( ) Ima jedna pesma skroz gotova ali se nalazi kod Marka a on ima spor net pa ne moze nikom da posalje ali ce mi doneti na probi.Necemo je kaciti ali cu je poslati nekima Ja zasluzujem jedan primerak, zar ne, zar ne, zar ne?
Netherworld Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 @Ekipa iz Fist Blood-a: Jel se secate svirke u FEST-u sa SDG-jem? imam gomilu fotki ako vam trebaju samo cimnite....
~MaX~ Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Kada ce biti Idol? To moram da vidim. Ja idem do studia u subotu u 11 a emisija ide valjda sredom ali nisam siguran.Svi tje biti blagovremeno obaveshteni
dima Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Ja idem do studia u subotu u 11 a emisija ide valjda sredom ali nisam siguran.Svi tje biti blagovremeno obaveshteni Ne javis li blagovremeno, bice belaja
Cwiya Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Ja idem do studia u subotu u 11 a emisija ide valjda sredom ali nisam siguran.Svi tje biti blagovremeno obaveshteni Yo Max nisam uopshte znao da si se prijavio u idolu!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji si ti lik!!!!!! Brate pricaj kada je snimak na tv-u da snimam!!!!! Sve najlepshe brate i pokidaj tamo one fegetske vune!!!!!!!!
~MaX~ Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Kao shto rekoh retji tju svima kada bude bilo. Hvala care
bojan j. Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 (edited) @Ekipa iz Fist Blood-a: Jel se secate svirke u FEST-u sa SDG-jem? imam gomilu fotki ako vam trebaju samo cimnite.... E vidis, to ne bi bila losa ideja... Jel imas to na disku? Uvek trebaju, imamo i mi neke, ali ako ima dodatnih, sto da ne. Ajd videcemo jednom kad budemo imali susedne probe kod Tome Mi sad imamo stalni termin nedeljom od 17h, pa cemo se dogovoriti. pozdrav! Edited September 2, 2004 by bojan j.
VEPAR Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 more ja cu vas na sud . mi na te slike polazemo autorska prava.
bojan j. Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 more ja cu vas na sud . mi na te slike polazemo autorska prava. hahahaha! na sud... da neces mozda i mene kao zastupnika
Vlaja Buraz Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Pa fotke za album ce biti profi fotografije a ne ove 3MAJ-eve( ) Ima jedna pesma skroz gotova ali se nalazi kod Marka a on ima spor net pa ne moze nikom da posalje ali ce mi doneti na probi.Necemo je kaciti ali cu je poslati nekima Moj omiljeni basisto, koji li si ti među ovijem herojima?
Netherworld Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 E vidis, to ne bi bila losa ideja... Jel imas to na disku? Uvek trebaju, imamo i mi neke, ali ako ima dodatnih, sto da ne. Ajd videcemo jednom kad budemo imali susedne probe kod Tome Mi sad imamo stalni termin nedeljom od 17h, pa cemo se dogovoriti. pozdrav! Ne znam kad ce mo imati probu kod Tome... bolje i vi predjite u ovaj nas novi studijo...
Evil warning Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Moj omiljeni basisto, koji li si ti među ovijem herojima? ja sam ti ovaj heroj skroz desno. ima moja slika u mom profilu ako hoces da vidis...
Recommended Posts