Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ne pushim,to sam samo bio uhvatjen u trenutq slabosti i nervoze i obetjavam da se netje ponoviti.

Hvala svima,sada se osetjam kao novi chovek koji tje rasturiti na prvoj sledetjoj svirci.

Posted
Ja ne pushim,to sam samo bio uhvatjen u trenutq slabosti i nervoze i obetjavam da se netje ponoviti.

Hvala svima,sada se osetjam kao novi chovek koji tje rasturiti na prvoj sledetjoj svirci.

1) Ponovice se, ako ne pre, onda u vojsci dok budes na strazi icon_wink.gif

2) E, amigo, to mi se vec svidja. Rasturi na sledecim svirkama, imas moju podrsku!!!

Posted
Ja ne pricam o sebi i mom pevanju icon_mrgreen.gif tim bolje... icon_da.gif

Ovaj se samo pojavi s' vremena na vreme i odvali nikad vecu glupost icon_smile.gif

Ja pricam o njihovom pevacu, a shto se gluposti tice, ne znam nishta o metalu, ali znam da spamujem!Jesam ruzan, al` sam zato glup! biggrin.gif

Posted (edited)

Toliko buke oko jebenog idola???

Koji moj ti to uopste i treba u zivotu? Nisi ni svestan koju su ti uslugu ucinili...

Edited by Alicia
Guest spiritual holocaust
Posted
Tigran - Antigrobar icon_smile.gif

Ne antigrobar nego kontragrobar. To je vec opste prihvaceno. laugh.gificon_smile.gif

Posted
,sada se osetjam kao novi chovek koji tje rasturiti na prvoj sledetjoj svirci.

Tako i treba! icon_da.gif

Samo pomisli na 25. okt. u 23h I odma' ce da ti bude bolje! mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

Posted (edited)

Tako i  treba icon_da.gif

Samo pomisli na 25. okt. u 23h I odma' ce da ti bude bolje! mhihi.gif  mhihi.gif  mhihi.gif

Vetj jeste icon_wink.gif

Ja se vishe radujem nashem izletu u peshtu nego exqrziji u Italiju icon_da.gif

Edited by Maximus
Posted (edited)

Pogledajte u Maximusovom potpisu ko ima najveci... koeficijent inteligencije! icon_biggrin.gif

Koji bre IQ?!Pa ti izgledash k`o Frankenstajn, Mare kao da je razvaljen od mamurluka, Zare k`o da ga je neko mlatnuo tepsijom po temenu, a Bojan je ionako smeh...jedino vodeci covek izgleda normalno (taj sto lici na me)! laugh.giflaugh.gif

Edited by Antioch
Posted
Koji bre IQ?!Pa ti izgledash k`o Frankenstajn, Mare kao da je razvaljen od mamurluka, Zare k`o da ga je neko mlatnuo tepsijom po temenu, a Bojan je ionako smeh...jedino vodeci covek izgleda normalno (taj sto lici na me)! laugh.giflaugh.gif

Da nam je ovde svima znati samo o cemu ti pricas... no.gificon_smile.gificon_wink.gif

Jos ce da tvrdi da je on na toj slici icon_da.gificon_razz.gificon_biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...