bojan j. Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Ehm... o cemu pricas? Ja ne pricam o sebi i mom pevanju tim bolje... Ovaj se samo pojavi s' vremena na vreme i odvali nikad vecu glupost
~MaX~ Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Ja ne pushim,to sam samo bio uhvatjen u trenutq slabosti i nervoze i obetjavam da se netje ponoviti. Hvala svima,sada se osetjam kao novi chovek koji tje rasturiti na prvoj sledetjoj svirci.
DOMINION Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 maxe dobra slika el svirate negde skoro????
Frankenchrist Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 King Diamond- Welcome Home GRANDMAAAAAAAA!!!!!
~MaX~ Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Napisao sam vetj negde Puddle of mudd-Drift & die
~MaX~ Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 King Diamond- Welcome Home GRANDMAAAAAAAA!!!!! Mozhda sam trebao
dima Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Ja ne pushim,to sam samo bio uhvatjen u trenutq slabosti i nervoze i obetjavam da se netje ponoviti. Hvala svima,sada se osetjam kao novi chovek koji tje rasturiti na prvoj sledetjoj svirci. 1) Ponovice se, ako ne pre, onda u vojsci dok budes na strazi 2) E, amigo, to mi se vec svidja. Rasturi na sledecim svirkama, imas moju podrsku!!!
Antioch Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Ja ne pricam o sebi i mom pevanju tim bolje... Ovaj se samo pojavi s' vremena na vreme i odvali nikad vecu glupost Ja pricam o njihovom pevacu, a shto se gluposti tice, ne znam nishta o metalu, ali znam da spamujem!Jesam ruzan, al` sam zato glup!
Antioch Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Pa vidim, mnogi se puvaju nasom junackom prosloscu; ja to radim iz prve ruke!
Alicia Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 (edited) Toliko buke oko jebenog idola??? Koji moj ti to uopste i treba u zivotu? Nisi ni svestan koju su ti uslugu ucinili... Edited September 6, 2004 by Alicia
Guest spiritual holocaust Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Tigran - Antigrobar Ne antigrobar nego kontragrobar. To je vec opste prihvaceno.
Antioch Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Nisam kontragrobar nego razvaljivac nogu - ko razume, shvatice!
Antioch Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Evo, i drugari iz Acid Rain-a stavljaju svoje dubokomislene tekstove u potpis...
Antioch Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Brate, ala vas pevac lici na meneeeeeee...
bojan j. Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Brate, ala vas pevac lici na meneeeeeee... Al' si ti coraaaaav!
Dark Sonja Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 ,sada se osetjam kao novi chovek koji tje rasturiti na prvoj sledetjoj svirci. Tako i treba! Samo pomisli na 25. okt. u 23h I odma' ce da ti bude bolje!
~MaX~ Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 (edited) Tako i treba Samo pomisli na 25. okt. u 23h I odma' ce da ti bude bolje! Vetj jeste Ja se vishe radujem nashem izletu u peshtu nego exqrziji u Italiju Edited September 7, 2004 by Maximus
Antioch Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Al' si ti coraaaaav! A ti si budjaaaaaaaaaaaav!
Acid Rain Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Pogledajte u Maximusovom potpisu ko ima najveci... koeficijent inteligencije!
Antioch Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 (edited) Pogledajte u Maximusovom potpisu ko ima najveci... koeficijent inteligencije! Koji bre IQ?!Pa ti izgledash k`o Frankenstajn, Mare kao da je razvaljen od mamurluka, Zare k`o da ga je neko mlatnuo tepsijom po temenu, a Bojan je ionako smeh...jedino vodeci covek izgleda normalno (taj sto lici na me)! Edited September 7, 2004 by Antioch
bojan j. Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Koji bre IQ?!Pa ti izgledash k`o Frankenstajn, Mare kao da je razvaljen od mamurluka, Zare k`o da ga je neko mlatnuo tepsijom po temenu, a Bojan je ionako smeh...jedino vodeci covek izgleda normalno (taj sto lici na me)! Da nam je ovde svima znati samo o cemu ti pricas... Jos ce da tvrdi da je on na toj slici
Recommended Posts