Acid Rain Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Koji bre IQ?!Pa ti izgledash k`o Frankenstajn, Mare kao da je razvaljen od mamurluka, Zare k`o da ga je neko mlatnuo tepsijom po temenu, a Bojan je ionako smeh...jedino vodeci covek izgleda normalno (taj sto lici na me)! Care mislio sam na K...C! Pogledaj malo bolje!
dima Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Care mislio sam na K...C! Pogledaj malo bolje! Samo nam otkrij tajnu na koga ti se dig'o u trenutku slikanja
Evil warning Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Samo nam otkrij tajnu na koga ti se dig'o u trenutku slikanja Zato sto je slikao sexy 3MAJ.
bu Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 ...jebote... tolko ima toga da ne znam odakle da pocnem. @Maximus: brate jebiga za idola(bilo bi kul da smo imali nekog naseg), nemo se nerviras, pusti ih u picku materinu, nije vredno gubljenja zivaca , a o kompetenstnosti tih sudija(ili zirija, 'bem li ga) necemo. Samo nam otkrij tajnu na koga ti se dig'o u trenutku slikanja
dima Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Zato sto je slikao sexy 3MAJ. NIKOLA...NISAM ZNAO DA SI...
Antioch Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 NIKOLA...NISAM ZNAO DA SI... Nema veze, prvi korak je da ne porice i prihvati sebe...
Acid Rain Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Samo nam otkrij tajnu na koga ti se dig'o u trenutku slikanja Digo mi se na samu pomisao koliko cu dobro izgledati na slici! Ako stavimo ovu sliku na booklet albuma imacemo enormno veliki broj obozavateljki! Mozete samo da me mrzite!
DOMINION Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 vec te mrzim!!!! hahaha sala nego ljudovi el moze nekako do vasih ovaj pesama da se dodje? imam samo shaterd mirror(valjda se tako zove)i to nekih 2 min posto nisam uspeo celu da skinem i da dzoni ima te tuzim kod 3maja kvaris mu reputaciju
Shelly Webster Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Acid-ovci....Kada ce vam biti zavrsen sajt?
Evil warning Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Acid-ovci....Kada ce vam biti zavrsen sajt? Realno gledano-nikad A nerealno-verovatno za koji mesec.
dima Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Digo mi se na samu pomisao koliko cu dobro izgledati na slici! Ako stavimo ovu sliku na booklet albuma imacemo enormno veliki broj obozavateljki! Mozete samo da me mrzite! Ako stavite tu sliku na booklet imacete mnogo obozavateljki, samo ako ti na toj slici izmontiraju kesu na glavi (mala sala, naravno) Inace, zasto bi te mrzeli kada neko od nas mozda ima snaznije argumente Ustvari, kad malo bolje razmislim, ti si smislio novi nacin pozeraja
Shelly Webster Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Realno gledano-nikad A nerealno-verovatno za koji mesec. Hm........Nadam se da ce ipak biti ovo drugo....nerealno.......
Acid Rain Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ako stavite tu sliku na booklet imacete mnogo obozavateljki, samo ako ti na toj slici izmontiraju kesu na glavi (mala sala, naravno) Inace, zasto bi te mrzeli kada neko od nas mozda ima snaznije argumente Ustvari, kad malo bolje razmislim, ti si smislio novi nacin pozeraja Bolje kesa na glavi, nego smoki u ruci! Najbolje bi bilo da iznesemo argumente na videlo na javnoj raspravi pa da odlucimo ko ima jace argumente! Nikola, teh new ways to pozeray...
Antioch Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Da, ajde da se sad svi osisamo na kratko, i obucemo se fensi!
dima Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 (edited) Najbolje bi bilo da iznesemo argumente na videlo na javnoj raspravi pa da odlucimo ko ima jace argumente! Ma jok, bolje da argumente primenimo na ziriju sacinjenog od pripadnica zenskog roda...U tom slucaju bi se mogla primeniti deviza: "Vazno je ucestvovati" Inace, bolje smoki u ruci nego guska u krevetu! Edited September 9, 2004 by dima
bojan j. Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Da, ajde da se sad svi osisamo na kratko, i obucemo se fensi! Lako je tebi, ti ne moras nista tu da radis
VEPAR Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 sta seres. kada se on oblacio fensi ?
~MaX~ Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Jebote nema me dva dana i svi postali geyevi i fenseri.Gde mi odoshe drugovi?!!!!!
bojan j. Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 sta seres. kada se on oblacio fensi ? A bre covece smajli kaze sve... Ne kapiras zezanje Opusteno bre
~MaX~ Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Acid-ovci....Kada ce vam biti zavrsen sajt? Koji sajt?
Antioch Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Inace, bolje smoki u ruci nego guska u krevetu! Ne nego smoki u gusku, i to na krevetu (bez ruku)!
dima Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Ne nego smoki u gusku, i to na krevetu (bez ruku)! Ekstra!
Telcontar Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Max sto se nerviras zbog idola... Reci mi samo ko je bio u ziriju ?? A Janjatovic mi je rock novinar do mog qRca.... Ne znam ko je ove godine, ali oni od prosle su mi strucni do moga... Pa onaj debeli pise textove narodnjacima... toliko o strucnosti zirija... PS Sto nisi pevao Sonatu ??
~MaX~ Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Da bih pevao Sonatu potrebna mi je publika,atmosfera,podignut adrenalin,bend iza mene,ovako je trulo kada fali muzika
Dark Sonja Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 (edited) Ma nemoj da se nerviras, ko ih j**e! Pa ti znas koliko vredis... Edited September 12, 2004 by Dark Sonja
Recommended Posts