Evil warning Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Maxe,ja mislim da je najbolje da otvoris svoju temu:"Kako je propao moj pokusaj da postanem idol"
Evil warning Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Nemoj biti ljubomoran..... Kako da ne budem ljubomoran? Najkrace je u bendu a najvise se pise o njemu na nasoj temi.
Antioch Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Pa sta se bunish, covek vam vadi prosek!
bojan j. Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Pa sta se bunish, covek vam vadi prosek! Da da, znamo, zato sto lici na tebe ili ti na njega... sta li vec
dima Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Ajde bre dosta vise sa tim idolom! Acidovci, oce biti neka svirka uskoro?
Dark Sonja Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Kako da ne budem ljubomoran? Najkrace je u bendu a najvise se pise o njemu na nasoj temi. Ma, sta se zalis? Dobro je sto se pise o njemu samo na vasoj temi, sta bi bilo da se pise i na ostalim temema....?
Antioch Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Acidovci, oce biti neka svirka uskoro? More nemoj da skreces temu...dakle taj idol...
dima Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 More nemoj da skreces temu...dakle taj idol... Pa, ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se...Dakle, kad je definitivno emisija na programu?
~MaX~ Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Josh nishta nisam saznao.Javitju,javitju... Shto se svirke tiche ne znam da li imam ovlashtjenje da pricham o planovima benda.Za ovo je Zharko zaduzhen
Evil warning Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Josh nishta nisam saznao.Javitju,javitju... Shto se svirke tiche ne znam da li imam ovlashtjenje da pricham o planovima benda.Za ovo je Zharko zaduzhen Planovi benda su da planova nema. Ono sto se planira danas sutra se izjalovi tako da u takvoj situaciji tesko mozemo nesto sa sigurnoscu planiramo a kamoli obecavamo.Vidite da ni sajt nismo sposobni da zavrsmo vise meseci. I uopste u svim ovim mladjim demo bendovima ozbiljan rad je nemoguc. Nadam se da ce se ovakvo stanje popraviti,i da cemo moci ozbiljno da se posvetimo muzici i nesmetano da radimo.
Evil warning Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 (edited) dupli post Edited September 13, 2004 by Evil warning
Antioch Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Jebiga, znam kako je...budjavi fax, pa iskopavanja, pa ovo pa ono...
dima Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Planovi benda su da planova nema. Ono sto se planira danas sutra se izjalovi tako da u takvoj situaciji tesko mozemo nesto sa sigurnoscu planiramo a kamoli obecavamo.Vidite da ni sajt nismo sposobni da zavrsmo vise meseci. I uopste u svim ovim mladjim demo bendovima ozbiljan rad je nemoguc. Nadam se da ce se ovakvo stanje popraviti,i da cemo moci ozbiljno da se posvetimo muzici i nesmetano da radimo. Samo vi radite, i sve ce izaci na svoje! Puna podrska!
Antioch Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Samo vi radite, i sve ce izaci na svoje! Puna podrska! Mozda ne danas, mozda ne sutra, ali jednog dana (i tako je on sklopio od bube svog jaguara)!
Evil warning Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Alo, umire vam tema Pa kad vi iz first blooda ne postujete na njoj.Aktivirajte se malo
Guest spiritual holocaust Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Pa kad vi iz first blooda ne postujete na njoj.Aktivirajte se malo
dima Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 e jebi ga sad... Sto ti je dobra slika u potpisu, podseca me na spot Baneta Jelica
bojan j. Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Sto ti je dobra slika u potpisu, podseca me na spot Baneta Jelica To je Nikola Acid Rain sa pustenom kosom za jedno 5 godina Vidis kako pozira svetski. Mada ne bolje od mene
Evil warning Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Mozete procitati o bendu acid rain na sajtu SERBIAN-METAL.org
bojan j. Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Mozete procitati o bendu acid rain na sajtu SERBIAN-METAL.org Ma sramota, ne mozete da zavrsite svoj sajt, pa se shlepate Salim se bre, odlicno je - narocito onaj deo: "..sa ciljem da to sve bolje zvuci dolaze novi clanovi..." Super! Podska!
Evil warning Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Ma sramota, ne mozete da zavrsite svoj sajt, pa se shlepate Salim se bre, odlicno je - narocito onaj deo: "..sa ciljem da to sve bolje zvuci dolaze novi clanovi..." Super! Podska! Tek da vidis verziju biografije za sajt
Recommended Posts