Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Kako da ne budem ljubomoran? Najkrace je u bendu a najvise se pise o njemu na nasoj temi. violent.gificon_cool.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Ma, sta se zalis? Dobro je sto se pise o njemu samo na vasoj temi, sta bi bilo da se pise i na ostalim temema....? mrred.gifmrred.gifmrred.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
More nemoj da skreces temu...dakle taj idol... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Pa, ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se...Dakle, kad je definitivno emisija na programu? icon_mrgreen.gif

Posted

Josh nishta nisam saznao.Javitju,javitju... icon_da.gif

Shto se svirke tiche ne znam da li imam ovlashtjenje da pricham o planovima benda.Za ovo je Zharko zaduzhen

Posted
Josh nishta nisam saznao.Javitju,javitju... icon_da.gif

Shto se svirke tiche ne znam da li imam ovlashtjenje da pricham o planovima benda.Za ovo je Zharko zaduzhen

Planovi benda su da planova nema. mhihi.gif

Ono sto se planira danas sutra se izjalovi tako da u takvoj situaciji tesko mozemo nesto sa sigurnoscu planiramo a kamoli obecavamo.Vidite da ni sajt nismo sposobni da zavrsmo vise meseci.

I uopste u svim ovim mladjim demo bendovima ozbiljan rad je nemoguc.

Nadam se da ce se ovakvo stanje popraviti,i da cemo moci ozbiljno da se posvetimo muzici i nesmetano da radimo.

Posted
Planovi benda su da planova nema. mhihi.gif

Ono sto se planira danas sutra se izjalovi tako da u takvoj situaciji tesko mozemo nesto sa sigurnoscu planiramo a kamoli obecavamo.Vidite da ni sajt nismo sposobni da zavrsmo vise meseci.

I uopste u svim ovim mladjim demo bendovima ozbiljan rad je nemoguc.

Nadam se da ce se ovakvo stanje popraviti,i da cemo moci ozbiljno da se posvetimo muzici i nesmetano da radimo.

Samo vi radite, i sve ce izaci na svoje! icon_da.gif Puna podrska! icon_rockdevil.gif

Posted
Samo vi radite, i sve ce izaci na svoje! icon_da.gif Puna podrska! icon_rockdevil.gif

Mozda ne danas, mozda ne sutra, ali jednog dana (i tako je on sklopio od bube svog jaguara)! biggrin.gifbiggrin.gif

Guest spiritual holocaust
Posted
Pa kad vi iz first blooda ne postujete na njoj.Aktivirajte se malo icon_cool.gif

tenk.gif

Posted
Sto ti je dobra slika u potpisu, podseca me na spot Baneta Jelica icon_smile.gif

To je Nikola Acid Rain sa pustenom kosom za jedno 5 godina icon_wink.gif Vidis kako pozira svetski. icon_smile.gif Mada ne bolje od mene icon_mrgreen.gif

Posted
Mozete procitati o bendu acid rain na sajtu SERBIAN-METAL.org

Ma sramota, ne mozete da zavrsite svoj sajt, pa se shlepate icon_smile.gificon_wink.gif Salim se bre, odlicno je - narocito onaj deo: "..sa ciljem da to sve bolje zvuci dolaze novi clanovi..." icon_da.gificon_biggrin.gif Super! Podska!

Posted
Ma sramota, ne mozete da zavrsite svoj sajt, pa se shlepate icon_smile.gificon_wink.gif Salim se bre, odlicno je - narocito onaj deo: "..sa ciljem da to sve bolje zvuci dolaze novi clanovi..." icon_da.gificon_biggrin.gif Super! Podska!

Tek da vidis verziju biografije za sajt icon_rockdevil.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...