Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
I Max,kada cete obraditi Sonatu? icon_razz.gificon_razz.gif

Max je na ekskurziji pa ne moze da odgovori,ali ja cu ti reci - verovatno nikad necemo svirati sonatu ,prvenstveno zbog toga sto cemo se pretezno orijentisati na uvezbavanje autorskih pesama.

Posted
To je Nikola Acid Rain sa pustenom kosom za jedno 5 godina icon_wink.gif Vidis kako pozira svetski. icon_smile.gif Mada ne bolje od mene icon_mrgreen.gif

Ma pozra svetski a nase icon_smile.gif

Posted

Hello everybody!!!Max is back!

Pazi kada sam znao da tje te staviti onu sliq u biografiju

@evil-Koliko se biografija za sajt razliqje od ove?

Posted
Alo drugari, VELIKI pozdrav!! (da vam malo osvezim temu)

Ej, care, pa ziv li si ti?

Oce li skoro neka svirka sa onim "francuskim" bendom (pretpostavljam da znas na sta aludiram icon_mrgreen.gif )

Posted
Max kad si stigao i kad ce da padne neko snimanje?

Stigao sam jutros u 6:30 i bilo je ludo.Snimatjemo chim mi se grlo malo odmori.Verovatno krajem nedelje

Posted
pa jebem mu lebac, nesto niste aktivni... da niste poceli da vezbate icon_biggrin.gif

Gde si ti covece?Sto se ne javljas iz daleke Rusije?

Naravno,poceli smo da vezbamo,zavrsavaju se pesme,snima se ,priprema se omot za promo cd. U skorije vreme izacicemo taj promo koji cemo podeliti ljudima.

a kad se navezbamo mozda ce biti i neka svirka.

Posted

pa evo me bre, jebiga zauzet sam, svaki dan predavanja, jebeno druze, a i nemam net kuci, pa ne mogu ni da pisem. i kad ce album, jebes promo, na njemu ne mozete da budete platinumski icon_smile.gificon_smile.gif .

Posted

Brate,ko da si otisao u Sibir,a ne u Moskvu. Koja ironija-u Beogradu net bez problema ,odes u Moskvu nema neta wallbash.gif

Poslacemo ti pesme kad budu gotove finalne verzije,a ako dodjes u Beograd dacemo ti i original cd sa omotom i slikama icon_mrgreen.gif

Posted
Kad cete vishe sajt da napravite? Onaj homepage stoji vec 5 meseci wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Sajt je gotov ,treba da se postavi do kraja nedelje.Sajt ce za pocetak biti u HTLM verziji i bice skromno uradjen, a kasnije kad budemo imali vremena bice uradjen u flash-u.

Posted

Ako mislish na dushka i dachu,hm...pa ne!To je slika iz jednog crtatja,a ja sam se samo trudio da budem kreativan icon_mrgreen.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...