Evil warning Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 LJUDI,SAJT RADI. Posetite nas na www.acid-rain.co.sr Radi HTML verzija ,flash verzija ne radi za sada.Sajt je skromno uradjen ali ce vremenom biti poboljsavan. Uskoro cemo i okaciti pesme
Aris Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Samo napred! Svaka cast za sajt, jeste skroman ali za pocetak dobar! VELIKI POZDRAV!
dima Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Sajt je sasvim dobar po sadrzaju koji nudi.
Atheist Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Pa da, ja i nisam neki web dizajner, ali vazno je da ima sve sto nekom treba o bendu.
dima Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Pazi, meni licno dizajn nije mnogo bitan, samo sto ne misle svi tako kao ja...Stoga, kad budete mogli, prvom prilikom poradite i na dizajnu
bojan j. Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Pa da, ja i nisam neki web dizajner, ali vazno je da ima sve sto nekom treba o bendu. Dobro uradjen posao.
Guest spiritual holocaust Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Pa da, ja i nisam neki web dizajner, ali vazno je da ima sve sto nekom treba o bendu. Ma sasvim, je ok za to sto vama treba , jos kada okacite neku pesmicu bice sasvim solidno . Poz!
Antioch Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Drugari, drugari, eto meneka izdaleka!Shta se, koj moj desava ovdena?
Evil warning Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Drugari, drugari, eto meneka izdaleka!Shta se, koj moj desava ovdena? Tigrane,odakle nam se javljas?
bojan j. Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Ocel' biti cega uskoro? Vesti? Svirka? Proba?
Evil warning Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Ocel' biti cega uskoro? Vesti? Svirka? Proba? Za sada samo probe imamo a za svirke cemo videti kad se malo uvežbamo
bojan j. Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Prokletinje jedne A nove pesme? A download sekcija na sajtu? Ajde bre! :smajlikojizuri:
Evil warning Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Prokletinje jedne A nove pesme? A download sekcija na sajtu? Ajde bre! :smajlikojizuri: Ti si neki nervozan baja?
Karlo SE Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Ljudi bre nemojte da se zajebavate, mora svirka sto pre zbog autorskih stvari koje uzivo zvuce ZNATNO bolje nego na snimku i ostavljaju mnogo jaci utisak, to vam ja kazem posle budjavog studija, a tek kako ce da bude kad bude u nekom domu isl. Aj samo opusteno (opusteno opusteno ) i OZBILJNO, takodje, nemojte zamerati Nikoli ako ponekad malo i pretera, ne radi on to jer vas mrzi, a ako budete generalno slusali njega, a on se bude jos samo malcice opustio, s vama ce biti sve u redu. Nije moje da se mesam, ali to vam je s moje tacke gledista kao publike, imao sam najbolju nameru. Aj pozdrav i samo napred bez nervoze.
dima Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Ljudi bre nemojte da se zajebavate, mora svirka sto pre zbog autorskih stvari koje uzivo zvuce ZNATNO bolje nego na snimku i ostavljaju mnogo jaci utisak, to vam ja kazem posle budjavog studija, a tek kako ce da bude kad bude u nekom domu isl. Aj samo opusteno (opusteno opusteno ) i OZBILJNO, takodje, nemojte zamerati Nikoli ako ponekad malo i pretera, ne radi on to jer vas mrzi, a ako budete generalno slusali njega, a on se bude jos samo malcice opustio, s vama ce biti sve u redu. Nije moje da se mesam, ali to vam je s moje tacke gledista kao publike, imao sam najbolju nameru. Aj pozdrav i samo napred bez nervoze. Znaci, proba je bila dobra? Bas bedak sto nisam mogao da ostanem, ali ovi moji su me poterali...A sem toga, bio sam prilicno umoran...znas ti dobro zasto
Karlo SE Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Znaci, proba je bila dobra? Bas bedak sto nisam mogao da ostanem, ali ovi moji su me poterali...A sem toga, bio sam prilicno umoran...znas ti dobro zasto Uh, nedelju na ponedeljak sam spavao 12 sati, a u nedelju ujutru me taman prvo malo vasa, a onda i njiova proba prodrmala i probudila...
dima Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Uh, nedelju na ponedeljak sam spavao 12 sati, a u nedelju ujutru me taman prvo malo vasa, a onda i njiova proba prodrmala i probudila... Ja ni ne znam koliko sam tacno spavao u nedelju na ponedeljak
~MaX~ Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Znaci, proba je bila dobra? Bas bedak sto nisam mogao da ostanem, To ti je za nauk,pa sledetji put ostani malo
Tatyannahhh Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 max sreco kad cu ja da te cujem da pevusis??????
~MaX~ Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Datje Bog neq svirq uskoro... Mada mogu ja tebi pevam kada god hotjesh
Tatyannahhh Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 e sunce moje!!!!!!!!!Zagrljaj!!!!!!!!
bojan j. Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Ja se nesto smorio danas.... pa uzeo vas da slusam.... i slucajno mi gitara bila tu.... i skinuo sam alfu Mozak jel' da?
Recommended Posts