Evil warning Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Ja se nesto smorio danas.... pa uzeo vas da slusam.... i slucajno mi gitara bila tu.... i skinuo sam alfu Mozak jel' da? Jos samo da je Nikola i Bojan skinu Samo ti slusaj nase pesme ,to je dobro za zdravlje
bojan j. Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 (edited) Jos samo da je Nikola i Bojan skinu Samo ti slusaj nase pesme ,to je dobro za zdravlje Idite bre ljudi dodjavola ubijate me! Jos jace za slusanje je: "Marko.... kad budemo uzeli ovaj snimak.... ima da pustim svaku pesmu... i metronom... i ima da ti se smejem!" Sad to slusam Nadam se da nisam otkrio previse Edited November 18, 2004 by bojan j.
Atheist Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 "Marko.... kad budemo uzeli ovaj snimak.... ima da pustim svaku pesmu... i metronom... i ima da ti se smejem!" Odakle tebi to?
bojan j. Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Odakle tebi to? Bu distribution Najjace je "Sviraj solo po akordu" "Ne, pa ne moze..." " "Sta ne moze?" Ono je kad ti ceo svet propada da slusas i da se vratis medju zive
must be between Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Momci ako ste nesto snimili hocu i ja da cujem.Pozdrav braci PS.Hvala na TOTO-u mp3(valjda ce te skontati ko sam)
Evil warning Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Momci ako ste nesto snimili hocu i ja da cujem.Pozdrav braci PS.Hvala na TOTO-u mp3(valjda ce te skontati ko sam) Pozdrav,Branko,care. Nema te sto godina Ma snimali smo svasta ali nista jos nije konacno,ovih dana Nikola snima ponove sve pesme (ima 4 skroz gotove) ali ima dosta tehnickih problema,valjda cemo nesto snimiti do kraja godine.Ti ces sigurno dobiti disk ,ne boj se nista
must be between Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Drago mi je da se nesto radi,ja sam jednoi vreme bio totalno izvan desavanja.Ima li nekih svirki kad ce te negde svirati da vas cujem.Ja sam u poslednje vreme skroz zauzet feksom i nekim svirkama da jednostavno nemam vremena da idem po svirkama ali ja se nadam da ce se to promeniti pa cemo se ponovo vidjati na svirkama. ajde laku noc pa se cujemo PS.maznuli su mi telefon pa sad imam novi broj,a vas sam je otisao sa starim tel. i mobilni ifiksni tako da ne znam kako da vas kontaktiram ako zatreba
must be between Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 koliko sam samo pomenuo rec `SVIRKAMA`stidim se KEEP FIGHTING FOR METAL
Acid Rain Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) Pozdrav Branko! Edited November 28, 2004 by Acid Rain
Acid Rain Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) JESUS SAVES! '> Edited November 28, 2004 by Acid Rain
Acid Rain Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 I dobio extra oko! "...see the world changing in my eyes..."
bojan j. Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Gde se dobija to extra oko, hocu i ja! P.S. Banucu vam sutra malo na probu ako moze
Fireborn Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Vidje ovo: Acid Rain - www.acidrain.gr ... za par dana mi stize snimak
Evil warning Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Vidje ovo: Acid Rain - www.acidrain.gr ... za par dana mi stize snimak Jebote,izgleda da nema zemlje u kojoj ne postoji neki acid rain.U nekima cak dva(italija)
Tatyannahhh Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) sta uradiste max-u tamo bre na slici? do jaja!!! EDIT: I Zare morao si da stavis sliku u potpis sa Decepticones majicom! ima da te bijem!unajmljujem Sonju da ti je ukrade! Edited November 28, 2004 by Dodjavola!
Dark Sonja Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Dogovoreno! A Maxova slika je za medalju!!!! Kao da je ispao iz SF filmova.....UZASNO!!!! Ima cak i oko viska.....hhahahhaha....
Evil warning Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 sta uradiste max-u tamo bre na slici? do jaja!!! EDIT: I Zare morao si da stavis sliku u potpis sa Decepticones majicom! ima da te bijem!unajmljujem Sonju da ti je ukrade! Cvaaaaki bi hteo da ima deseptikon majicu
Evil warning Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Dogovoreno! Sta bre dogovoreno?
Tatyannahhh Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 grrrrrrrrrrrr!!!!!!!!e videces ti!
Dark Sonja Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Sta bre dogovoreno? Sta ti bre, nije jasno? Cime te vidim, odma' te skidam.....A ti gledaj sta ces.....
Guest spiritual holocaust Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Sta je bre ljudi s vam? Ima li nekih novosti? Poz!
bu Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Bu distribution Najjace je "Sviraj solo po akordu" "Ne, pa ne moze..." " "Sta ne moze?" Ono je kad ti ceo svet propada da slusas i da se vratis medju zive
Evil warning Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Sta je bre ljudi s vam? Ima li nekih novosti? Poz! Videli smo te juce iz autobusa kod Skc-a
Guest spiritual holocaust Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 (edited) Videli smo te juce iz autobusa kod Skc-a Do jaja , trazio ja novog football manager-a 05 , kupim ga , donesem kuci kad' na kraju sjeban disk i ne mogu da igram . Jebem im mater nesposobnu . Poz! Edited November 30, 2004 by spiritual holocaust
Recommended Posts