Evil warning Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Ja samo da se ne zaboravi na njih kao mlade a vrlo pespektivane momke(ne govori mi se ono kao sto ceo yumetal kaze RESPECT ) vec samo napred i ne obazirite se na ne bitne stvari i likove Hvala,Branko.Srecna ti nova godina Moram obavestiti ljude da ce nas prvi demo (odnosno promo cd)biti skoro sigurno gotov do kraja januara. Tracklist ce biti sledeci: 1.Alpha 2.Legacy 3.Shattered mirror 4.Red ocean Napravicemo veoma mali broj tih diskova (koliko nam finansijska situacija dozvoli) i oni ce biti verovatno podeljeni ljudima,a bice verovatno i da se skine sa neta. Zamolio bih ljude koji lepo crtaju da nam osmisle logo i da me kontaktiraju na pp ako nesto smisle.
Atheist Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Napravicemo veoma mali broj tih diskova (koliko nam finansijska situacija dozvoli) i oni ce biti verovatno podeljeni ljudima,a bice verovatno i da se skine sa neta. Tj. bice podeljeno ono sto preostane posle slanja sajtovima, novinama i radijima (iliti radiju ).
Evil warning Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 A meni CD? Ti ces prvi da dobijes...mislim cd...
imaginos Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Tj. bice podeljeno ono sto preostane posle slanja sajtovima, novinama i radijima (iliti radiju ). ako treba da se rezervise unapred, evo da se prijavim. ako nista, onda bar mp3? pozdrav!
dima Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 A gde snimate demo (izvinjavam se ako ste vec ranije odgovorili na ovo pitanje)?
Evil warning Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 A gde snimate demo (izvinjavam se ako ste vec ranije odgovorili na ovo pitanje)? Kod mene i Nikole na gajbi. Pozdrav Dimitrije.
dima Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Nek vam je sa srecom! Pozdrav i tebi i Nikoli, srecna vam Nova godina i Bozic, i sve u tom fazonu!
must be between Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Cuo sam neku pesmu kod jedne moje prijateljice ali bih voleo da "Zarko" cujem sve te pesme.Ako bude mogao neki disk da mi se nekako dostavi OK ako ne skinucu sa neta Srecna Nova Godina i bozicni praznici i vidimo se na nekoj svirci KEEP FIGHTING FOR METAL
Evil warning Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Cuo sam neku pesmu kod jedne moje prijateljice ali bih voleo da "Zarko" cujem sve te pesme.Ako bude mogao neki disk da mi se nekako dostavi OK ako ne skinucu sa neta Srecna Nova Godina i bozicni praznici i vidimo se na nekoj svirci KEEP FIGHTING FOR METAL Cim bude gotov CD dobices ga sigurno. Sreca i tebi nova godina.
Шарки Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ti ces prvi da dobijes...mislim cd... Ja sam ozbiljan. Svidjaju mi se Alpha (koju sam btw skinuo za 10 minuta celu haha... teske li pesme jbt) i Shattered mirror (toliko sam skinuo na netu)...
Acid Rain Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 ako treba da se rezervise unapred, evo da se prijavim. ako nista, onda bar mp3? pozdrav! Za mister Gargamela se mora naci CD! Kao i za Branka i Dimu! Poz i svako dobro, srecna Nova godina, Bozic i bozicni praznici!
imaginos Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Za mister Gargamela se mora naci CD! hvala, care! pozdrav, sve najbolje i srecni praznici.
bojan j. Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Meni ne morate davati CD, dacu ja vama!
Evil warning Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 (edited) Meni ne morate davati CD, dacu ja vama! Ne,ipak cemo ti mi dati...CD. Za Bojana J. ima CD sa posvetom da napravimo. Edited January 10, 2005 by Evil warning
bojan j. Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 "Zahvaljujemo sto si nam vratio nase bootleg snimke sa probe" Nego, kakva je Red Ocean? Sta da ocekujem? Przh przh ili volim te - ne volis me trip?
Evil warning Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 "Zahvaljujemo sto si nam vratio nase bootleg snimke sa probe" Nego, kakva je Red Ocean? Sta da ocekujem? Przh przh ili volim te - ne volis me trip? Zahvaljujemo se sto si bio na nasim probama i trpeo da nas slusas 2 sata bez prestanka pa sve to jos nekoliko puta.Zaista,to jos niko nije izdrzao. Red ocean je do jaja.Pravi hit ,bar tako Nikola kaze.(a nikola nikad ne gresi kad su te stvari u pitanju) Max je napisao tekst i smislio pevanje.
bojan j. Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 "I hvala ti shto si izigravao Atheista na jednoj od proba i shto si tada svirao Fool For Your Lovin' pogreshno"
Evil warning Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 "I hvala ti shto si izigravao Atheista na jednoj od proba i shto si tada svirao Fool For Your Lovin' pogreshno" Ne secam se toga
bojan j. Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ne secam se toga Dobro je. Kad bolje razmislim, sve sam tada svirao pogresno.
Evil warning Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Aj onda ljudi ovako: Svi sakupite po tri zatvaraca sa bilo kog proizvoda sa Acid rain znakom i posaljite do kraja januara .Izvalcenje za srpsku novu godinu.Svaka druga dobija
bojan j. Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Aj onda ljudi ovako: Svi sakupite po tri zatvaraca sa bilo kog proizvoda sa Acid rain znakom i posaljite do kraja januara .Izvalcenje za srpsku novu godinu.Svaka druga dobija Do kraja januara? A izvlacenje za srpsku? Sta si duv'o, priznaj.
Evil warning Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Do kraja januara? A izvlacenje za srpsku? Sta si duv'o, priznaj. Ko vas jebe ,saljite sto pre
Recommended Posts