bojan j. Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Pa...ovaj...onda osvajanje metroa Pa i to je uspeh.... u njihovom metrou ima vise ljudi nego u Beogradu
Tatyannahhh Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Trenutno ne mogu da zamislim ni da odrzimo probu a kamoli nesto vise zare!glavu gore!
bu Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) Pa i to je uspeh.... u njihovom metrou ima vise ljudi nego u Beogradu , u jutarnjem spicu u metrou se nalazi 10 miliona ljudi, pa ti vidi!!!! Edited January 17, 2005 by bu
Acid Rain Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 , u jutarnjem spicu u metrou se nalazi 10 miliona ljudi, pa ti vidi!!!! Je li bitch, koji ti je broj icq-a? Danas me cimase neki lik kojem u profilu pise da je iz Rusije. Ja mislio ti se zajebavas (govorio je tj. pisao na engleskom) pa sam krenuo u prozivke na srpskom (Ajde picko, ne zajebavaj se znam da si to ti ) pa je covek posle par minuta zbunjen prekinuo chat! Cocksucker!
Guest spiritual holocaust Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 (edited) Zamisli ti turneju ,vas i nas bend sirom evrope. Pune hale,gomile fanova i groopie devojaka.... Probudi se Srdjane , probudi se ... , u jutarnjem spicu u metrou se nalazi 10 miliona ljudi, pa ti vidi!!!! Sta da vidim ? Droljo! Des ' ti sta ima novo , ima li zime ? Edited January 18, 2005 by spiritual holocaust
Шарки Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 A NoYz da bude predgrupa? Evo uvezbacemo Pull me under (sa dve gitare) JA HOCU VAS DISK bre!
Evil warning Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 A NoYz da bude predgrupa? Evo uvezbacemo Pull me under (sa dve gitare) JA HOCU VAS DISK bre! NIJE JOS GOTOV. Kad bude gotovo skoro svi zainteresovani ce ga dobiti. Pull me under? To je lako,mora nesto teze.
Шарки Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Dobro,bre,ipak smo mi grunge bend evo moze li The Dance of Eternity
Acid Rain Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Dobro,bre,ipak smo mi grunge bend evo moze li The Dance of Eternity Dok ne budete iskreni progresivci nista od svirke! Progresivci u dusi!
must be between Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Kad kazu Dream odmah se ljudi hvataju za najteze pesme ma ja kad bi sa nekim otsvirao You Not Me skakao bi od srece.Mada sam se u poslednje vreme nalozio na "In The Name Of God"
Telcontar Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 @ Zarko - MA kakav 'Pull me under' ... Another Day I da vi odratire onaj edguy sto sam ti rekao.. Ma ja sam zaduzen za grupi ribe.... zbog zasluga oko promocije...
Jon Lord Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Znaci... Nikola... Omot je do jaja!!!
Acid Rain Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Who`s the man? I SAID WHO`S THE MAN?
Evil warning Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 DEMO JE KONACNO GOTOV. Kao sto smo ranije najavili demo sadrzi 4 pesme: 1.Alpha (instrumental) 2.Legacy 3.Shattered Mirror 4.Red Ocean Sve pesme su snimane u kućnoj produkciji,usled skromne finansijske situacije. Tiraž demo CD-a je mali- 80 primeraka. Kome ne budemo u mogucnosti da damo CD ,narezacemo mu u mp3 formatu.Uskoro ce pesme biti okacene i nas nas sajt,koji ce ubrzo biti update-ovan. Acid rain je upotpunio postavu i posle duže pauze krenuo sa probama.Novi clanovi su:Vladimir Ajruloski-klavijature (Prorock,Nordica) i Nikola Roglić (Space Eater,Electric Terror Child). Ostali clanovi su:Marko Čapljić-vokali,Nikola Krstović-gitara,Bojan Petrović-gitara,Žarko Krstović- bas gitara. Slobodni ste da piraterišete naše izdanje i širite našu muziku medju ljudima.
Tatyannahhh Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 (edited) Slobodni ste da piraterišete naše izdanje i širite našu muziku medju ljudima. ja vec imam to.. da pohvalim Legacy !!! Legacy mi nenormalno svidja!!!! Edited February 20, 2005 by Dodjavola!
Evil warning Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Zaboravio sam reci: ko god ima neke starije verzije pesama ,treba da ih uništi,da ne bi dolazilo do zabune.Ljudi,ne slusajte ta sranja-samo nove verzije se važe. Menjamo staro za novo.
VEPAR Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 A ne. ja priznajem samo onu verziju Shrattered mirror gde je pevao najbolji domaci metal pevac svih vremena.
Tatyannahhh Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Zaboravio sam reci: ko god ima neke starije verzije pesama ,treba da ih uništi,da ne bi dolazilo do zabune.Ljudi,ne slusajte ta sranja-samo nove verzije se važe. Menjamo staro za novo. pa nesreco li jedna donesi mi onda!!!
Karlo SE Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Ukrali nam bubnjara! Aj pa u zdravlju da ga distribuirate(ne bubnjara, nikako, vec demo) i ajd okacite pesme na sajt da skinem da vas ne smaram za kompletno izdanje. Pozdrav
bojan j. Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Zarko, reci Bojanu da kachi mp-trojke tih pesama na sajt da vas ne bi sanjao, a stare verzije cemo naravno sacuvati
Tatyannahhh Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Ja vec imam nove.... ako je na disku ponesi mi sutra!!!!!!!!!
Atheist Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 @Zarko: ajd okacite pesme na sajt da skinem da vas ne smaram za kompletno izdanje Zarko, reci Bojanu da kachi mp-trojke tih pesama na sajt da vas ne bi sanjao, a stare verzije cemo naravno sacuvati
Recommended Posts