bojan j. Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 @ ostali ( ): bice za koji dan Ajde ajde, nemoj da vas mrzi.... NAPRED!!!
Telcontar Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ok dobio sam demo... dopada mi se... naravno produkcijaje krsh, al pesme su dobre... imaju potenicjal.... stekajte pare i pravac studio... I VEZBAJTE REDOVNO, majku mu... malo vise proba vam ne bi skodilo.... !!!! AJDE PA SRECNO ! I DA MI DASH I ALBUM, KAD IZADJE !!!
Tatyannahhh Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 slusam i vec sam fan..Legacy mi se toliko svidja!!!!!!!!!
Tristania Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Evo trenutno preslusavam demo i nije tako lose ali sta je bre sa Max-ovim glasom????Jel to do produkcije ili sta??
Prinzessin Tinea Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Sta fali Max-ovom glasu? Bash je sladak....
Шарки Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 nIje Produkcija nego krsh mikrofon. Saznao iz prve ruke Sve u svemu SJAJNO (Ako izuzmemo produkciju i moj krsh od diskmena). Samo napred i da dogurate daleko. Progresiva Po tri piva Da s' uziva
bojan j. Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Danas sam se tek dokopao demoa Svidja mi se, i malo su promenjene pesmice .. Jos uvek ne valjaju distorzirane gitare, suvise su plitke i "ispod" svega ostalog.... Clean gitara dosta dobro zvuci... Jos kad bi nabavili bolji mikrofon za Maxa bilo bi Sve u svemu, fino je mada je moglo biti dosta bolje, a znam i da hoce. A da, vidi se ko je radio bubnjeve
Atheist Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Ja nemam nista sa tim bubnjevima. Sem parceta Red Ocean-a. Nego, odakle vec svima vama demo?
Evil warning Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Nego, odakle vec svima vama demo? Pa neko je bio vredan pa je podelio. Ajde Bojane,okaci pesme ,vidis da ljudi traze.
bojan j. Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Ja nemam nista sa tim bubnjevima. Sem parceta Red Ocean-a. Vec vas se odrice preko interneta Nego... sad ga malo pazljivije preslusah, i najbolje mi zvuci Shaterred Mirror Cini mi se da je bolje sto je malo povisen tempo, i gitare se tu malo bolje cuju... A opet cini mi se da bas pedala slabija... I sledeci put, Zarko bas u ruke i snimaj svoje deonice jer ovako na nekim mestima onaj bass probija kad se pusti malo jace... Inace
Atheist Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Sajt ponovo radi i ceo demo je u delu "Muzika". www.acid-rain.co.sr
bojan j. Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 To! Dajte i Apeironu da okaci na SerbianMetal.
Guest spiritual holocaust Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Sajt ponovo radi i ceo demo je u delu "Muzika". www.acid-rain.co.sr Moram i ja da se domognem tog demoa , da cujem je li cemu . Nego jesi li ti zavrsio sa onim ispitima , proklet bio ?
lemmy sixx Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Mnogo dobro,ali bi trebali poraditi na vokalima.Najvise mi se svidja "Red ocean". Edited February 25, 2005 by lemmy sixx
Fireborn Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Hard & Heavy Promotion download linkovi: Acid Rain - 2005 - Alpha: 1. Acid Rain - Alpha (instrumental) 2. Acid Rain - Legacy 3. Acid Rain - Red Ocean 4. Acid Rain - Shattered Mirror Download linkove ostalih bendova mozete naci ovde! Edited February 25, 2005 by Fireborn
Nightwing Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 dade mi Zare demo pre neki dan... Pa ne znam..ne volim progresivu... tako da... mada je bilo zanimljivo kada smo michelle,wild rose i ja nasli gomilu gramatickih gresaka u Red Ocean textu.. nasli smo 4 samo u jednoj strofi... a i And while I`m Sitting Hire Alone In My Cell I Blame You For Everythig For This You`ll Burn In Hell je najgori stih ikada napisan... mada...bitno je da se trudite momci... i da ste tr00 pozeri
Shores Of Antartica Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 E skinuo sam pesme.Meni ne zvuci loshe. Samo napred.
Alicia Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 dade mi Zare demo pre neki dan... Pa ne znam..ne volim progresivu... tako da... mada je bilo zanimljivo kada smo michelle,wild rose i ja nasli gomilu gramatickih gresaka u Red Ocean textu.. nasli smo 4 samo u jednoj strofi... a i And while I`m Sitting Hire Alone In My Cell I Blame You For Everythig For This You`ll Burn In Hell je najgori stih ikada napisan... Toliko vas je bilo potrebno da nadjete tu "gomilu" gramatickih gresaka?!? Ocigledno se ti decko jos nisi naslusao i nacitao stihova. Sve najbolje za Acid Rain! Oni su moj favorit sto se tice demo bendova.
Atheist Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Iskuliraj. Ako neko hoce da se razmeni banera nek posalje. Evo naseg: Sekcija sa linkova na sajtu ce biti uradjena sledece nedelje. Hvala Fireborn-u sto je okacio nase pesme na hard&heavy sajt. Nego jesi li ti zavrsio sa onim ispitima , proklet bio ? Nisam, ali nazovi. Edited February 25, 2005 by Atheist
Шарки Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 E da,neshto me je ubolo u mali mozak kad sam slushao. Shvatam da je to do krsh mikrofona,ali brate... U pesmi "Shattered Mirror" u stihu "a picture you don't seem to recognize" ova zadnja rech se chuje "recoGnize" ... daj Boze pa da snimite neshto (produkcijski) poshteno jednog dana...
Recommended Posts