Evil warning Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Ko ce da snima emisiju? Prvi put... Drugi put... Treci put... Niko se ne javlja? Ma ne mora niko da snima.Ionako necemo nista pametno reci,siguran sam. Vazno je da ljudi slusaju i cuju pesme.Dakle,ljudi,ukljuciti svoje radio prijemnike oko 22h i podesite ih na frekvenciju radija 202.
Tatyannahhh Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ja ne znam ni gde mi je radio! ma ja znam sve sto treba o pesmicama ali samo mi je zao sto necu cuti vase glasice
Karlo SE Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Ja cu snimiti ako budem kod kuce pa javljam sutra ako sam snimio.
Karlo SE Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Jebi ga, bio sam kod ortaka pa nisam imao kasetu da snimim, al je bila sjajna kombinacija "Zarko i Marko", ko Mirko i Slavko Aj pozdrav!
in_flames Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Snimila sam ja, ali samo pesme Moj utisak- pesme su STRAVA, shattered mirror je mnogo bolja sa ovom novom solazom (vise se uklapa), vokal mi se jedino ne svidja i prateci je fals u toj pesmi Mlogo ste jaki
Ywan Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Jebi ga, bio sam kod ortaka pa nisam imao kasetu da snimim, al je bila sjajna kombinacija "Zarko i Marko", ko Mirko i Slavko Aj pozdrav! Bosko i Stanko... ...heh...zezam se! Pozdrav ekipi! Super zvuce pesme i nove i stare... jebem li ga...hevi rad braco Samo napred metalno!!!!
Dowla Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 gitare su skroz cool,vokal mi se u onoj prvoj pesmi ne svidja(kao HIM) ,hteo sam da posaljem poruku za cd,medjutim preduhitrili su me
bojan j. Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Slusao sam ja, slucajno... Hvala sto ste mi javili, nemam net u onoj nedodjiji Svidelo mi se na stranu pesme, suo sam ih ranije, bas ste mi bili zanimljivi za slusanje....
bu Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ... Hvala sto ste mi javili, e acidovci gotivan vam je demo, svidja mi se, nisam jos sve pesme skinuo, tacnije skinuo sam samo Red Ocean, mada verujem da je sve ok, pozdrav i samo nastavite P.S. kucko demo ti nije ni za kurac
Acid Rain Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Snimila sam ja, ali samo pesme Pametno, pametno! i prateci je fals u toj pesmi Mlogo ste jaki Jashta! Bosko i Stanko... ...heh...zezam se! Pozdrav ekipi! Super zvuce pesme i nove i stare... jebem li ga...hevi rad braco Samo napred metalno!!!! Hvala druze! P.S. kucko demo ti nije ni za kurac Oh, no! The Bu-bitch is back in town... There`s gonna be some blowjobs... Pozdrav svima i hvala na pohvalama i kritikama!
Acid Rain Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Just keeping it up! Shalu na stranu svi koji su se javili za disk dobice isti samo moraju da se strpe malo! Poz
Santorini Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Evo malopre sam skinuo vashe 3 pesme ....... i mogu reci da je demo sasvim ok,barem ovako na prvo slushanje......(inache, skinuo sam sve sem Shatered mirror ,zato shto sam nju chuo odavno...al,sve jedno skinucu je..) Jeste da ima malo vishe uticaja Sym-Xa(shto je za pohvalu,naravno ),mozda i Labyrintha-barem shto se tiche sola.........a i onaj instrumental asocira na njih(barem mene!)... Mozda su gitare mogle malo "napred" da budu...,mada je i ovako odlicho ispalo(svaka chast momci )....... Mozda mi je jedino malo chudan vokal(ok je otpevano) i vokalne deonice koje se (po meni) i ne uklapaju u strukturu pesama.....ne znam,ja bih pre stavio neki agresivniji ili vishi vokal,ovako mi je sve to nekako "ravno" i po malo neupechatljivo za razliku od ostatka benda.......no,verovatno je "produkcija" uchinila svoje.....i da,nekako mi se chini da su vokalne linije "nedovrshene"....jbg. fali malo dinamichnosti i zivosti u tim pesmama...-previshe je to lagano -tipa Kamelot ili Labyrinth..(o5 to je stvar ukusa i ko shta vishe voli ...). -to je po meni mozda "najveci" nedostatak....iako sam se (pozitivno) iznenadio kad sam chuo te tri stvari(meni je Legacy najbolja....a onaj deo na klavijaturama iz middle dela zvuchi kao Accolade ili kao neka pesma sa Twigliht in olympus..mrzi me da trazim,al u svakom sluchaju je gotivno) Na textove nisam obracao paznju tako da nishta ne mogu da kazem....a ovo shto se tiche vokala shvatite kao dobronamernu kritiku (verovatno nisam jedini koji je tako prokomentarisao ).......ili kako vec... samo napred!
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Just keeping it up! Shalu na stranu svi koji su se javili za disk dobice isti samo moraju da se strpe malo! Poz Daj i meni disk, i onako mi reba podmetac za renku dok pijem caj . Ne ozbiljno daj disk BABA .
Acid Rain Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Poz! ACID RAIN TRAZI KLAVIJATURISTU!!! Nas dosadasnji klavijaturista Vlada (Nordica, Prorock) ne svira vise sa bendom zbog nemogucnosti dolaska na probe i rada sa bendom tako da smo prinudjenji da trazimo zamenu. Vladi sve najbolje u daljem radu! Ako ima zainteresovanih klavijaturista mogu se javiti na pp- ove meni ili Atheist-u ili na 0637300061! Poz!
Karlo SE Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ma bre Nikola zajebi klavijature, baci se na thrash za to ti ne trebaju shala mala Cuo sam demo i ostajem pri svome... legacy!
amy_mccoy Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ok...preslushala sam demo.....svidja mi se zvuk ali textovi su And while I'm sitting here alone in my cell I blame you for everything for this you'll burn in hell
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) a onaj deo na klavijaturama iz middle dela zvuchi kao Accolade ili kao neka pesma sa Twigliht in olympus..mrzi me da trazim,al u svakom sluchaju je gotivno) Accolade rip off !!! Slushao sam kod Pileceg nisi morao da skidash Sila je jaka u ovim momcima Samo je vokal malo slabije zamisljen, par puta sam pomislio da zvucite kao usporena Sonata Arctica... Edited March 11, 2005 by Marko, Mon_a[MOR]e
Public Animal no. 1 Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ok...preslushala sam demo.....svidja mi se zvuk ali textovi su And while I'm sitting here alone in my cell I blame you for everything for this you'll burn in hell Znaci tekstovi su majko ubij me, jer ja obozavam satanu a trebaju mi sola na klavijaturama.
Acid Rain Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Prvi "tiraz" demo snimka je razdeljen tako da ce svi morati da se strpe za diskove koje smo obecali! Trebalo bi da napravimo jos koju desetinu diskova pa cu blagovremeno obavestiti sve koji su zainteresovani i koji su isti trazili bilo ovde, bilo preko maila, bilo preko sajta. Licno, ocekivao sam mnogo vise interesovanja ali dobro Oglas za klavijaturistu i dalje vazi, Poz
Tatyannahhh Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Cuo sam demo i ostajem pri svome... legacy!
AGGRESSOR55 Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ljudi, ali vec postoji spanski bend sa istim imenom
Atheist Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ako neko ne zna, (a zanima ga ) ja ne sviram vise sa Acid-om.
PlanetHell Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Ako neko ne zna, (a zanima ga ) ja ne sviram vise sa Acid-om. Je li to zato sto si ateista? Shattred mirror
Recommended Posts