Шарки Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Nikola? Koj' ti je q? Pjesme iz Osječana????? Poludeo si! Zovi Baneta HITNO!
GEORGE_SOAD Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 LJUDI , SVAKA CAST , RED OCEAN SUPER PESMA, ZA VECINU DANASNJIH BENDOVA VI STE MOZDA JEDINI BEND KOJI IMA SVOJ ZVUK , SVIDJA MI SE
~MaX~ Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Upravo pricham sa ortakinjom iz Portorika i rekla mi je da se strashno navukla na nashe pesme i da tje pocheti da ih shiri svim svojim prijateljima.....
Evil warning Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Upravo pricham sa ortakinjom iz Portorika i rekla mi je da se strashno navukla na nashe pesme i da tje pocheti da ih shiri svim svojim prijateljima..... A odakle tebi ortakinja iz Portorika?
Acid Rain Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Upravo pricham sa ortakinjom iz Portorika i rekla mi je da se strashno navukla na nashe pesme i da tje pocheti da ih shiri svim svojim prijateljima..... Sutra idem u Pariz da promovisem novi nam projekat, a trenutno zivim na relaciji Bec-London-Minhen-Brisel radi promocije "Pjesama iz Osjcecana" Ortakinja iz Portorika LIAR
Karlo SE Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Sutra idem u Pariz da promovisem novi nam projekat, a trenutno zivim na relaciji Bec-London-Minhen-Brisel radi promocije "Pjesama iz Osjcecana"
~MaX~ Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Ortakinja iz Portorika LIAR Ne lazhem majke mi...upoznao sam je preko vampire freaks-a.......i rekao joj da skine pesme shto je je li i uradila....... Sutra idem u Pariz da promovisem novi nam projekat, a trenutno zivim na relaciji Bec-London-Minhen-Brisel radi promocije "Pjesama iz Osjcecana" Jao umretju......
Acid Rain Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 (edited) Sutra idem u Pariz da promovisem novi nam projekat, a trenutno zivim na relaciji Bec-London-Minhen-Brisel radi promocije "Pjesama iz Osjcecana" Evo javljam se iz Pariza, Francuzi su dobro prihvatili ovaj, od neizmernog znacaja za nasu kulturu, projekat koji spaja stare srpske ljubavne pesme i moderni prog tech metal. Razgovarao sam sa istaknutim predstavnicima pojedinih vecih izdavackih kuca koji su zainteresovani da ovaj cd objave na multimedijalnom formatu dvdixa sa bonus pesmama, kao i live nastupima, biografijom i galerijom ucesnika ovog ambicioznog i nadasve avangardnog projekta. Ne mogu vam tacno reci o kojoj se izdavackoj kuci radi, niti o kakvim uslovim je rec, ali sve cete ubrzo saznati jer su pregovori pri kraju. Nadam se da cu stici veceras na koncert Megadetha u SKC-u. Veliki pozdrav, NIkola, mastermind projekta "Pjesme iz Osjecana - Prolazi dragi" Edited June 14, 2005 by Acid Rain
Шарки Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Krstovići su očigledno zaboravili da imaju bend...
Acid Rain Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 (edited) Taj fazon! Ne, stvarno, koji bend? Zavrsena je jos jedna pesma, naravno u demo verziji, "Game of life", brza, progresivnija i zajebanija od prethodnih! Hit! Uzivo nastupi su dovedeni u pitanje zato sto se niko od muzicara nije javio, nasli smo jedino gitaristu, ali to nije dovoljno naravno! Materijal za album je gotov (kao sto sam rekao u demo verziji, bez vokala trenutno), a kompletan materijal ce biti gotov, ja se nadam, u najskorije vreme. Posto je izgleda definitivno da necemo naci odgovarajuceg bubnjara koji bi pesme snimio uzivo, postavlja se pitanje koja bi izdavacka kuca izdala midi album, kao i pitanje da li bi mi sami zeleli da izdamo midi album... Postoji par solucija, ali sve to stoji na staklenim nogama za sada... Jedno je sigurno, ako se uskoro neko ne pojavi, Acid Rain ce verovatno prestati sa radom (barem uzivo), a album ce biti "on the ice" Sta reci, slusajte demo Pozdrav supporteri Edited July 29, 2005 by Acid Rain
- Trinitus - Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Zasto nemogu da skinem vase pesme sa sajta,pojavi se slomljena ikonica QuickTimePlayera ?
Mr. Smarty Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 A drugo pitanje glasi ko je zaboga Helmi Al-Ruvaljei i gde ste ga nasli
Evil warning Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 A drugo pitanje glasi ko je zaboga Helmi Al-Ruvaljei i gde ste ga nasli Zasto si citao nasu biografiju? @Ilija Ne znam zasto ne mozes da skines pesme...Ja mogu ...CAk sam sinoc skinuo Alfu (greskom).
Mr. Smarty Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Zasto si citao nasu biografiju? Pa kada je ovaj lik gore pomenuo sajt reko' ajde da svratim i da vidim ima li sta novo ...pa sam usput procitao i biografiju...nego, ko je bio Helmi
Acid Rain Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Helmi je moj dugogodisnji prijatelj, multitalentovani multiinstrumentalista, multimedijalna licnost, kompozitor, gitarista, producent i inace bivsi gitarista Acid Raina. Inace lik je iz Jordana (poreklom), pa stoga ima malo cudnije ime i prezime!
Acid Rain Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 On je ortak mog ortaka iz srednje skole, pa blejasmo, a on je svojevremeno svirao mnogo bolje od mene (kad sam pocinjao) pa sam kupio neke fore i slusao savete. Lik
Mr. Smarty Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 A dje je sada chova...verovatno se vratio kuci?
Mr. Smarty Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 ...sto ga ne zovete da opet svira sa vama...
Acid Rain Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 E, to je vec duga prica sa gomilom psiholosho-socioloskih segmenata i ne bih da zalazim u tu raspravu. A i covek se okrenuo (pored hard-rocka koji svira uzivo), ambijentalnoj muzici, jazzu i svemu sto nema neku jasnu formu i sablon... Muzicki avanturista
Recommended Posts