Acid Rain Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Evo radne verzije logo-a (ako nekog zanima)
bojan j. Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 http://img50.imageshack.us/img50/202/essencealliance25qc.jpg
bojan j. Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Pa neko drugi se setio iste ove Nidzine kugle iz Photoshopa i resio da upotrebi u svoje svhe
Acid Rain Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 (edited) Pa ne mogu da verujem! Znaci, ova moja kugla definitivno nije cak ni inspirisana necim, kamoli ukradena! 100% originalna tvorevina! Jebi ga, ako neko ima istu viziju kao i ja, sta da im radim. Ima da odem u privrednu komoru da polozim prava na ime, logo, kuglu, muziku i na jebene plave bokserice koje nosim, pa ce da vide oni majku im lopovsku! Inace kugla je radjena u Corel Bryce-u, ne u photoshopu! To sam tu inace stavio zbog demoa, mada sam mislio da bude neki zastitni znak, mada cisto sumnjam... Edit :Ono je neka tehno kompilacija, Talamasca i slicno! Mada je njegova kugla bolja! Edited August 9, 2005 by Acid Rain
Tatyannahhh Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Evo radne verzije logo-a (ako nekog zanima) jebote ovo me podseca na neki techno trance shit...tuc tuc tuc tuc.....
Ywan Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Evo radne verzije logo-a (ako nekog zanima) ...........
Acid Rain Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Haha ne verujem, i Zarko je rekao da podseca na Transformerse! Na kraju krajeva, to i nije losa stvar! Transformersi su kul...
Шарки Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) We are the robots! Edited August 10, 2005 by sharkey
Acid Rain Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Haha, jevo te Kraftverk, ja islabenzi Kraftverk ja ja!
bojan j. Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Sve je to zbog Kraftverka.... Nego i ja sam prvo pomislio na transformerse A ono nije tehno bre Nidzo nego iz jedne online igrice, jedan lik je to imao u profilu
Tatyannahhh Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Haha ne verujem, i Zarko je rekao da podseca na Transformerse! ja verujem u zaretov sud....
Acid Rain Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Elem, posle duzeg vremena evo revivala teme! Par relevantnih informacija pre nego sto se pocne sa spamovanjem! 1. Bend je nasao bubnjara, mladjahnog Nikolu (jos jedan NIkola - ovo nece na dobro da izadje) . Iako je mlad, vrlo je perspektivan i sto je najvaznije slusa vrstu muzike koju planiramo da sviramo. 2. I dalje nema resenja na poziciji klavijaturiste. Stoga ovim putem bih zamolio sledece: Ako posoji klavijaturista koji hoce da svira u Acid Rainu, ume da svira i slusa vrstu muzike koja ce se svirati (prog-power) da se javi na pp ili na [email protected]
- Trinitus - Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Jako mi se svidjaju vase pesme.Skinuh Legacy posle duzeg vremena.Jako je dobro.I zelim vam sve najbolje u buducnosti.Maximal Support @Acid Rain : Meni se jako svidza,i volim taj pravac i sviram klavijature ,ali sam iz NS - jebiga.Nadjite brzo nekog klavijaturistu i da pravite svirku u NS-u ! Cekamo vas...
Acid Rain Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Eh, da je to tako lako vec bismo imali stotine svirki... Nazalost u ovoj prokletoj zemlji ima mozda pet do deset ljudi koji znaju da sviraju bilo koji instrument i to je zalosno! Da zivim u Svedskoj nasao bih pet klavijaturista i deset bubnjara... Ovako trazimo vec dve godine kvalitetnu stalnu postavu. Jebem ti ovu zemlju...
- Trinitus - Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 skroz si upravu.Imam licnog iskustva sa tim trazenjima ozbiljnih muzicara.I nikako da ih nadjes.Kazu kako su ozbiljni i onda se retardisu na probama i ne uce pesme.... Ako nesto bude oko tih svirki,mogli bi zajedno raditi.Mozemo se cuti preko pp-a.Mogu ti dati moj broj.Pa nekad da skoknete do NS-a pa da sa nama budete na svirkama.Ako mi uspemo da uradimo neshto.Jebem ti organizovanje svirki.U picku materinu...
Acid Rain Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Ma, ok je to! Nije frka za svirke, ali mi trenutno ne mozemo da odrzimo probu, a kamoli svirku
Old Smuggler Posted September 20, 2005 Report Posted September 20, 2005 Pa to ! Svirka bez probi = to je zakon! nadam se da ćete naći operativnog kolegu skorije
Recommended Posts