Acid Rain Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 (edited) Sta, ti si kao iskreniji? ONTOPIC: Prezentacija benda i muzike na Download. com-u : www.donload.com/acidrain Edited September 28, 2005 by Acid Rain
Шарки Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Nikola Krstovic - guitars and keyboards I drombulje, i gajde, i klavičembalo, i gusle, i didžeri-du, i trbušni ples...
~MaX~ Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 i trbušni ples... Jao majko.....to ne zhelim da vidim.....
Acid Rain Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 I drombulje, i gajde, i klavičembalo, i gusle, i didžeri-du, i trbušni ples... Za sve bih se snasao, ali taj trbusni zajebi!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Jao majko.....to ne zhelim da vidim..... Ne bih ni ja... taj covek ne moze da se sastavi sa ritmom...
Acid Rain Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 U, ovo je bilo nisko! Sta fali mom ritmu? Nisi video kako djuskam uz "Robinju" od Lepe Brene!
~MaX~ Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Jao ne,nacheli smo temu narodnjaka......
imaginos Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 - "za mene je metal nacin zivota." - "ma pali brate, narodnjaci su zakon!"
Шарки Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Nikola ima razvijene trbušnjake. a ne salo, kako sam ja mislio, pa će trbušni izostati. A Žare je još uvek gay Posebno sa onom bradicom!
Tatyannahhh Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Nikola ima razvijene trbušnjake. a ne salo, kako sam ja mislio, pa će trbušni izostati. A Žare je još uvek gay Posebno sa onom bradicom! u zarka ne diraj! razbicu ga u monopolu ovih dana
Osmi Putnik Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Igrali bi na pijaci,po pijaci i ulici,igrali i pevali cigani nam svirali,hej mala malena srce si mi zavela,hej mala malena,srce si mi zavela Pozdrav ekipi,kada ce bre neka svirchica,inace ne dirajte u Krstovice,na njih se pali mnogo ribica... toliko.... p.s. ja niasm ta ribica poz za mog MAXIMUSA
Karlo SE Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Neke pticeee nikad ne polete ceo zivot cekaju na tooo i ja teko cekam tvoju ljubav cekam al mi nije sudjenooooo Ovo je Nikolin ultimativno omiljeni narodnjak.
Acid Rain Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Kad se budemo videli na nekoj svirci pokazacu ti sliku iz Maximusovog telefona, gde ja sa cvikerima sviram klavijature u "Sasa Matic" pozi! E, to je kidanje!
~MaX~ Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Vidim da tje Acid Rain pre imati svirq na nekom splavu nego skc-u.......
Шарки Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Max sanja taj SKC svaku noć. Krstovići su neodgovorni i lenji tipovi kojima je sve mrsko, a Nikola ide po komšiluku i jebe neke klinke (video sam ga lično ), umesto da svira Dance Of Eternity, dok Žarko provodi svoje dane u kladži ili gde god da radi, iščekujući rasnu plavušu u dresu PSV-a kako mu prilazi i kaže: "Uplatila bih 100 dinara na ovaj tiket.", ili: "Izvini, gde je WC ovde?".
dushmanin Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Vidim da tje Acid Rain pre imati svirq na nekom splavu nego skc-u....... zanimljivo.......a na kom?morate na nekom bas fensi...mislim da bi max sa onom svojom fensi pojavom mogao lepo da se uklopi...xexexexe
WaRRi0R0bL Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 swidja mi se owaj demo Alpha lepo za pochetak malo samo produkcija...
dushmanin Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 malo samo produkcija... s obzirom na uslove , demo je extra.....oooo warriorbl se sa everdreamersa prebauje i na yum.....
Karlo SE Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Max sanja taj SKC svaku noć. Krstovići su neodgovorni i lenji tipovi kojima je sve mrsko, a Nikola ide po komšiluku i jebe neke klinke (video sam ga lično ), umesto da svira Dance Of Eternity, dok Žarko provodi svoje dane u kladži ili gde god da radi, iščekujući rasnu plavušu u dresu PSV-a kako mu prilazi i kaže: "Uplatila bih 100 dinara na ovaj tiket.", ili: "Izvini, gde je WC ovde?".
WaRRi0R0bL Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 s obzirom na uslove , demo je extra.....oooo warriorbl se sa everdreamersa prebauje i na yum..... narawno s' obzirom na uslowe demo je uper ukljuchujuci i produkciju hehe, ne prebacujem se, tu sam ja swua pomalo
Acid Rain Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) s obzirom na uslove , demo je extra..... s' obzirom na uslowe demo je uper ukljuchujuci i produkciju ...a s` obzirom na uslove ni album nece biti preterano bolji (produkcijski) ... a Nikola ide po komšiluku i jebe neke klinke (video sam ga lično ), Sto nisi snimio pa da bacim video na sajt (kad vec nema nekih bitnih novih informacija) Vidim da tje Acid Rain pre imati svirq na nekom splavu nego skc-u....... Na bilo kom, kad god hoces, ja sam navezban. Novi hitovi + stare kvltne pesme "Nije-mene-duso-ubilo-vino-rumeno" fazon! Trazimo i dalje klavijaturistu... EDIT: Jebi ga zajebah kvotove Edited October 2, 2005 by Acid Rain
Recommended Posts