~MaX~ Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Max sanja taj SKC svaku noć. Krstovići su neodgovorni i lenji tipovi kojima je sve mrsko, a Nikola ide po komšiluku i jebe neke klinke (video sam ga lično ), umesto da svira Dance Of Eternity, dok Žarko provodi svoje dane u kladži ili gde god da radi, iščekujući rasnu plavušu u dresu PSV-a kako mu prilazi i kaže: "Uplatila bih 100 dinara na ovaj tiket.", ili: "Izvini, gde je WC ovde?". Jao majko kako je tuzhna ova istina...... mislim da bi max sa onom svojom fensi pojavom mogao lepo da se uklopi...xexexexe
Шарки Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Obrijte Žarku bulju da bi bio veći gay! Hahah! Šta sam se u'vatio ove dvojice mentola jebo te... Hahhah!! Odlepio sam, kraj
Acid Rain Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Mnogo nesto potenciras Zarkovo gaystvo. Mora da su to neke skrivene podsvesne zelje...
Acid Rain Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Ako nekoga zanima Acid Rain je trenutno na drugom mestu (po nedeljnom broju downloadova) na Download.com-u u odeljku progressive metal! Link: Download.com/progressivemetal
Шарки Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Daj majke ti gde ste već 255 downloada uspeli da nabacite?? Svaka čast!
Acid Rain Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 (edited) Eeeee... Znaju ljudi sta je kvalitetna muzika! Sve u svemu, ako ljudi nastave da downloaduju - ove nedelje cemo biti prvi! ...a da mi ipak obrijemo Zarku bulju? Sharkey gaychina! Edited October 4, 2005 by Acid Rain
~MaX~ Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Hahahahah shto se downloadova tiche......osetjam da je Nikola downloadovao sve sam.... ma shalim se......nego,ortakinja mi je rekla da je Olga na 202 spomenula da Acid Rain svira u petak.......umro sam od smeha
Acid Rain Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 I da sam hteo da downloadujem ne bih mogao zato sto sam "Band administrator" tj. otvorio sam account Acid rain-a, tako da mi je download onemogucen! A sto se tice svirke samo bih rekao Ali mozda bude uskoro nesto...
Шарки Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 A to ću izgleda ja da sviram bubanj i klavijature?
~MaX~ Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Daj brate neka svira bilo ko samo neka svira....ne mogu bre da zhivim samo od papprichica....treba mi power......The end Of This Chapter HOTJU DA SVIRAMO!!!!!!!!
Acid Rain Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Evo, ove nedelje smo prvi na Download.com-u po broju nedeljnih downloadova u Progressive metalu! Download.com/Progressive-metal Cisto da se zna!
Telcontar Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Jao majko kako je tuzhna ova istina...... Pa ja ti kazem da nema vajde od vas... Eto ko mi je kriv, da sam ucio da sviram kad je trebalo, sad bi se ja ponudio kao vas spasilac, uleteo u bend, i onda biste konacno imali svirke... hahah... Nego Maxe, teraj bre to da radi, vidis kakve su lensitne.. ovaj Zarko samo bleji po kladionicama, baca pare, i sedi po parkovima posle.. i kuka kao nema pare... i nema potvrdu da je student... a oce da svira, pa da mu jos neka fancy plavusa pusi dok svira "Soundchaser"...
Acid Rain Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 = Krstovići! Ti si brate paviljonski ono sto zovu totalna, ali TOTALNA budala! Ali slicica je extra! Lepo ja rekoh Krstovici - veseli mladici!
Шарки Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Side projekat preostalih clanova Acid raina... Veseli, veseli, nego šta! Posebno ako su iz Osječana!
Telcontar Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Maxe, sto mi nisi rekao da ti i zarko imate jos jedan bend ?
~MaX~ Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Inache jel imamo mi neshto od toga shto smo prvi......?
Tatyannahhh Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 ovaj Zarko samo bleji po kladionicama, baca pare, i sedi po parkovima posle.. i kuka kao nema pare... i nema potvrdu da je student... a oce da svira, pa da mu jos neka fancy plavusa pusi dok svira "Soundchaser"... prokockao sve pare od plate nece ni sok da nam kupi
Acid Rain Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Inache jel imamo mi neshto od toga shto smo prvi......? Ne, osim artisticko-kreativne satisfakcije tj. hrane za nas ego! prokockao sve pare od plate nece ni sok da nam kupi Ma nema frke, trazice meni! Kockar...
Tatyannahhh Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 zarko kad ti bude bio rodjendan ima ti nama poklone da kupujes sto te trpimo uopste @Nikola Acid Rain ja mislim da ti njega malo trebao da dovedes u red....
Acid Rain Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Eh, to je lakse reci nego uciniti! Mada sam u godinama unazad uspeo da postignem neke znacajne pomake! Na kraju krajeva, ako jednom ne vrati pare ima da mu, onako zelenaski, slomim obe noge! Pa nek pozajmljuje i dalje!
~MaX~ Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ASSID RAIN......eto ideje za ime....chisto da ne budemo ko oni shpanci,zhabari itd..... Ne, osim artisticko-kreativne satisfakcije tj. hrane za nas ego! E u qrac.....od toga se ne mozhe uzeti burek ujutru.....
Telcontar Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 A da probate sa Acid Rain tr00, ili tr00 Acid Rain ? E u qrac.....od toga se ne mozhe uzeti burek ujutru..... Samo na Burek, picku i sonatu mislis....cccccccc...
Recommended Posts