Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

Posted
Max sanja taj SKC svaku noć. wallbash.gif Krstovići su neodgovorni i lenji tipovi kojima je sve mrsko, a Nikola ide po komšiluku i jebe neke klinke (video sam ga lično icon_da.gif ), umesto da svira Dance Of Eternity, dok Žarko provodi svoje dane u kladži ili gde god da radi, iščekujući rasnu plavušu u dresu PSV-a kako mu prilazi i kaže: "Uplatila bih 100 dinara na ovaj tiket.", ili: "Izvini, gde je WC ovde?". mhihi.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Jao majko kako je tuzhna ova istina......

mislim da bi max sa onom svojom fensi pojavom mogao lepo da se uklopi...xexexexe 

evotigana.gifevotigana.gif

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Eeeee...

Znaju ljudi sta je kvalitetna muzika! icon_biggrin.gif

Sve u svemu, ako ljudi nastave da downloaduju - ove nedelje cemo biti prvi! icon_razz.gif

...a da mi ipak obrijemo Zarku bulju? mhihi.gif Sharkey gaychina! icon_smile.gif

Edited by Acid Rain
Posted

Hahahahah

shto se downloadova tiche......osetjam da je Nikola downloadovao sve sam.... icon_smile.gif ma shalim se......nego,ortakinja mi je rekla da je Olga na 202 spomenula da Acid Rain svira u petak.......umro sam od smeha icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

I da sam hteo da downloadujem ne bih mogao zato sto sam "Band administrator" tj. otvorio sam account Acid rain-a, tako da mi je download onemogucen!

A sto se tice svirke samo bih rekao icon_smile.gif

Ali mozda bude uskoro nesto... icon_wink.gif

Posted

Daj brate neka svira bilo ko samo neka svira....ne mogu bre da zhivim samo od papprichica....treba mi power......The end Of This Chapter icon_mrgreen.gif

HOTJU DA SVIRAMO!!!!!!!!

Posted
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Jao majko kako je tuzhna ova istina......

evotigana.gifevotigana.gif

Pa ja ti kazem da nema vajde od vas...

Eto ko mi je kriv, da sam ucio da sviram kad je trebalo, sad bi se ja ponudio kao vas spasilac, uleteo u bend, i onda biste konacno imali svirke... hahah...

Nego Maxe, teraj bre to da radi, vidis kakve su lensitne.. ovaj Zarko samo bleji po kladionicama, baca pare, i sedi po parkovima posle.. i kuka kao nema pare... i nema potvrdu da je student... a oce da svira, pa da mu jos neka fancy plavusa pusi dok svira "Soundchaser"... pivopije.gif

Posted
user posted image = Krstovići! icon_smile.gif

Ti si brate paviljonski ono sto zovu totalna, ali TOTALNA budala! icon_smile.gificon_biggrin.gif

Ali slicica je extra! icon_smile.gif

Lepo ja rekoh Krstovici - veseli mladici! icon_smile.gif

Posted
ovaj Zarko samo bleji po kladionicama, baca pare, i sedi po parkovima posle.. i kuka kao nema pare... i nema potvrdu da je student... a oce da svira, pa da mu jos neka fancy plavusa pusi dok svira "Soundchaser"... pivopije.gif

prokockao sve pare od plate nece ni sok da nam kupi no.gif

Posted

Inache jel imamo mi neshto od toga shto smo prvi......?

Ne, osim artisticko-kreativne satisfakcije tj. hrane za nas ego! icon_biggrin.gif

prokockao sve pare od plate nece ni sok da nam kupi

Ma nema frke, trazice meni! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Kockar... wallbash.gificon_biggrin.gif

Posted

Eh, to je lakse reci nego uciniti!

Mada sam u godinama unazad uspeo da postignem neke znacajne pomake! icon_biggrin.gif

Na kraju krajeva, ako jednom ne vrati pare ima da mu, onako zelenaski, slomim obe noge!

Pa nek pozajmljuje i dalje! mrred.gificon_cool.gif

Posted

ASSID RAIN......eto ideje za ime....chisto da ne budemo ko oni shpanci,zhabari itd.....

Ne, osim artisticko-kreativne satisfakcije tj. hrane za nas ego! 

E u qrac.....od toga se ne mozhe uzeti burek ujutru.....

Posted

A da probate sa Acid Rain tr00, ili tr00 Acid Rain ?

E u qrac.....od toga se ne mozhe uzeti burek ujutru.....

Samo na Burek, picku i sonatu mislis....cccccccc...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...