~MaX~ Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Samo na Burek, picku i sonatu mislis....cccccccc... previshe me dobro znash......moramo manje da se druzhimo......
Tatyannahhh Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 zare nam je kupio dve pice kod bucka (cele) /me proud
Evil warning Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 zare nam je kupio dve pice kod bucka (cele) /me proud A od toga je jedna bila sa pilecom.
Telcontar Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Pa kad smo pobedili Bosance, i treba
Tatyannahhh Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 A od toga je jedna bila sa pilecom. sad jos samo fanti da das bubreg i sve je u redu
Acid Rain Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Samo na Burek, picku i sonatu mislis....cccccccc... Pa sta jos ima u zivotu? "...brate, mi volimo Zvezdu, volimo zene i volimo alkohol... i za nas nista drugo ne postoji u zivotu, brate..." zare nam je kupio dve pice kod bucka (cele) Zarko?!? Kakvi su to novi momenti? Dobro sad je fensi, kupio je prsten pa mora da casti!
Шарки Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Telcontar & Max... Koji ste gayovi!! Žarko je potrošio deo svog novca? Pa šta je sledeće? Svirka Acid Rain-a?
~MaX~ Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ili josh gore....proba Acid Rain-a......
Tatyannahhh Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ili josh gore....proba Acid Rain-a...... jao crnjak
Telcontar Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Brate, imace probu kad ja naucim da sviram... Telcontar & Max... Koji ste gayovi!! A svidja ti se to a ? Dopada ti se... voleo bi to, priznaj.... Mislim da bi RattleHead i AcidRain trebali da se skupe u jedan bend... Trobite to Bucko-sa-Pilecom...
Tatyannahhh Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 a voleo bi da to bude tribute....tribute sa pilecom..uzivao bi u tome...
Telcontar Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Pali me to... E da, jel znate sta cete da skidate od stvari drugih bendova ?
Telcontar Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Evo slika frontmena Acid Raina i Ljutih Papprichica...
Acid Rain Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 (edited) Gay. Totalna, ali TOTALNA si budala! Kad cemo da se nadjemo da pijemo po paviljonima?! E da, jel znate sta cete da skidate od stvari drugih bendova ? Par Kamelota, par Stratovariusa, par Malmsteena, koju Sonatu i tako... Edit: ...koji Labyrinth, mozda Fates Warning ... Edited October 14, 2005 by Acid Rain
Шарки Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Totalna, ali TOTALNA si budala! Kad cemo da se nadjemo da pijemo po paviljonima?! Ajde kad dam prvu godinu, onda ćemo, onako kao skinjare da se odvalimo od nekog piva u parku! Inače, Žarko vija 'lebove u pola 9 po kraju, počeo sam da se brinem za njega...
Acid Rain Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Gay. Za Sharkey-a su svi gayovi! Da vidimo sta o tome kaze pzihoanaliza: Odbrambeni mehanizmi su mehanizmi kojima se covekovo JA brani od ugrozavajucih spoljnih opasnosti i SOPSTVENIH NEPRIHVACENIH ZELJA. Nedozvoljene zelje moraju biti odstranjene iz polja svesti, potisnute ili preoblikovane. To cine odbrambeni mehanizmi. Jedan od njih se naziva: PROJEKCIJA - Odbrambeni mehanizam projekcije sastoji se u PRIPISIVANJU SOPSTVENIH DUBOKO SAKRIVENIH POTISNUTIH ZELJA I IDEJA LJUDIMA OKO SEBE! Ko razume shvatice... A ti ajkulo pazi sa kime se kacis!
Шарки Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Ja nisam nikad osporio da je Žarko baš frajer Jebem ti praksu, načisto sam prs'o!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Za Sharkey-a su svi gayovi! Da vidimo sta o tome kaze pzihoanaliza: Odbrambeni mehanizmi su mehanizmi kojima se covekovo JA brani od ugrozavajucih spoljnih opasnosti i SOPSTVENIH NEPRIHVACENIH ZELJA. Nedozvoljene zelje moraju biti odstranjene iz polja svesti, potisnute ili preoblikovane. To cine odbrambeni mehanizmi. Jedan od njih se naziva: PROJEKCIJA - Odbrambeni mehanizam projekcije sastoji se u PRIPISIVANJU SOPSTVENIH DUBOKO SAKRIVENIH POTISNUTIH ZELJA I IDEJA LJUDIMA OKO SEBE! Ko razume shvatice... A ti ajkulo pazi sa kime se kacis! Za Sharkey-a su svi gayovi! Da vidimo sta o tome kaze pzihoanaliza: Odbrambeni mehanizmi su mehanizmi kojima se covekovo JA brani od ugrozavajucih spoljnih opasnosti i SOPSTVENIH NEPRIHVACENIH ZELJA. Nedozvoljene zelje moraju biti odstranjene iz polja svesti, potisnute ili preoblikovane. To cine odbrambeni mehanizmi. Jedan od njih se naziva: PROJEKCIJA - Odbrambeni mehanizam projekcije sastoji se u PRIPISIVANJU SOPSTVENIH DUBOKO SAKRIVENIH POTISNUTIH ZELJA I IDEJA LJUDIMA OKO SEBE! Ko razume shvatice... A ti ajkulo pazi sa kime se kacis!
Acid Rain Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Opet ovaj Marko sa njegovim slicicama! Za ljude koje interesuje, proba u cetvrtak (samo obavestenje - nikako poziv! ) sa novim klavijaturistom i novim-starim bubnjarem NIdzicom! I ove nedelje prvi na Download com-u: Download.com/progressivemetal
Telcontar Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Ok, cuo sam nesto od Maxa neke demo snimke koje mi je pustio i objasnio da to jos nije gotovo, bla,bla... Anywayz, zvuce odlicno, mnogo ocekujem od albuma, NEMOJTE DA RAZOCARATE ! A i od live nastupa takodje !
Recommended Posts