Tatyannahhh Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 carsija prica da imate probu sutra......e leba vam dobro ste se setili
Evil warning Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 carsija prica da imate probu sutra......e leba vam dobro ste se setili Ne bih se ja ni setio nego mi Nikola-acid rain rece da zovem Mileta da zakazem probu...
Tatyannahhh Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Ne bih se ja ni setio nego mi Nikola-acid rain rece da zovem Mileta da zakazem probu... nikad od tebe nece postati covek.....ugledaj se malo na Nikolu Acid Rain..mislim stvarno
*One Wish* Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Samo vi napravite svirkicu sa vasim stvarima + par Kamelota, Stratovariusa i Sonate da produzite vreme trajanja, a i da mi budemo skorz srecni... al i neka vasa stvar mora, ne zaboravite e e e e .... upravo
Evil warning Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Ma samo vi narucite... Mada,nesto smo se istripovali da spremamo tribute to Kamelot...
~MaX~ Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Jebote,ja jos nisam upoznao klavijaturistu. Nisam ni ja a dao sam vam njegov broj....... carsija prica da imate probu sutra......e leba vam dobro ste se setili Da mi je dinar za svaki put kad sam se setio........... Samo vi napravite svirkicu sa vasim stvarima + par Kamelota, Stratovariusa i Sonate da produzite vreme trajanja, a i da mi budemo skorz srecni... al i neka vasa stvar mora, ne zaboravite Brate bitje sigurno,ja sam tako zheljan nashe svirke da je to strashno......smuchili su mi se peppersi....hotju distorziju i power zvuk.....ako ne budemo imali svirq obesitju se majke.........
Telcontar Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Neces morati, ja cu prvi da te besim
Acid Rain Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ...ugledaj se malo na Nikolu Acid Rain..mislim stvarno Haha, evo, lepo ti devojka kaze! Ugledaj se malo na mene! Tooo mi reci... Mada bi bio bez "Forever", "Center of the universe" i slicnih brzih pesama zato sto bubnjar ne bi mogao da odsvira! ali toliko puta sam isti preslushala.. da znam svaki ton napamet.. hocju neshto novooooooo A neki utisci osim lepoooo, suuuuupeeeeeeer i sl? Samo vi napravite svirkicu sa vasim stvarima + par Kamelota, Stratovariusa i Sonate da produzite vreme trajanja, a i da mi budemo skorz srecni... al i neka vasa stvar mora, ne zaboravite Za prvo vreme cemo verovatno svirati samo obrade, da se malo uigramo, a posle i autorske! Ajd zivi bili, pa javljamo utisak sa probe!
Acid Rain Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 E ovi zabagovani kvotovi mi idu na ... zivce!
Imenjak Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 E ovi zabagovani kvotovi mi idu na ... zivce! ma ti si vec u teretani i pumpash sise...
Karlo SE Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 E ovi zabagovani kvotovi mi idu na ... zivce! Kaze se na kurac.
Bole Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ......smuchili su mi se peppersi....hotju distorziju i power zvuk.....ako ne budemo imali svirq obesitju se majke......... uuuuuuuu jadnicak
voodoo_ Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Mozda su bili neki nasi dvojnici... Čekaj stani, jel vi imate u bendu nekog ko je crno-plav i ispirsovan po raznim organima na licu, takoreći izgleda ko evropski didžej? Ko zna šta sam ja to gled'o... al se sećam da je bio neki "Rain" u imenu...
Bole Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Ko zna šta sam ja to gled'o... al se sećam da je bio neki "Rain" u imenu... Rain Delay definitivno hahahaha
~MaX~ Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 uuuuuuuu jadnicak Samo sam te chekao......
*One Wish* Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 (edited) Rain Delay definitivno hahahaha hahahhaa. uze mi rech iz tastature.... to je bio Marko... sudecji po opisu... @Nikola... ma ne moraju brze stvari samo da budu stvari... a onaj detaljniji izveshtaj shto sam ti obecjala.. pa bicje... kad nadjem vremena da ga napishem Edited October 20, 2005 by *One Wish*
Шарки Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 @Nikola... ma ne moraju brze stvari samo da budu stvari... Ne moraju da budu stvari... samo da budu...
Шарки Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Ma samo vi narucite... Mada,nesto smo se istripovali da spremamo tribute to Kamelot...
~MaX~ Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Jao Sharkey.....lud si skroz........ Inache,proba je bila dobra ako izuzmemo klavijature i Sashu Matitja.......
Acid Rain Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Jao Sharkey.....lud si skroz........ Decko je paviljonac! To sve govori... Inache,proba je bila dobra ako izuzmemo klavijature i Sashu Matitja....... Sasa Matic je sveprisutan i bolje bi ti bilo da se naviknes na to! "Ko te ljubi ovih dana, s kim se topis na jastuku, odnela ga nocna tama, neka trazi drugu devojku!"
Шарки Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Zovite me sledeću probu da opičimo neki Hard Rock!
~MaX~ Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Ma mozhe brate bilo shta samo ne ovo........
Recommended Posts