~MaX~ Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 (edited) Ma nema nista od njih, kad im sa onim timom Sampdoria laganica uzima bod.... sveto trojstvo SAMPDORIA FIORENTINA PARMA Nemoj da se ja umesham u ovu prichu....... A shta ti znachi ova poslednja slika...? Edited October 30, 2005 by Maximus
Acid Rain Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Kakva VRH doskocica! "Under progressive reconstruction" KOMA!
Tatyannahhh Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 http://www.metal-archives.com/images/41117_photo.JPG ne vidim slikuuuuuuuuuu
Evil warning Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 (edited) NOVI SAJT JE GOTOV. Pola stvari ne radi,ali opet pola radi. Idite smesta tamo da vidite sta je Bojan,nas bivsi gitarista,napravio. Bice i gestbuk kad ga napravi. Adresa je,naravno,ista.imate je u mom ptpisu ..mrzi me da je opet pisem.Poz Edited October 30, 2005 by Evil warning
bojan j. Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 (edited) E vala Bojan je zasluzio da njegovo ime ogromnim crvenim slovima pise u "Thanks to..." sekciji bukleta (odmah ispod: "We wanna thank God") vaseg prvog ako ne i svih albuma Edited October 30, 2005 by bojan j.
Evil warning Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Bojan ce uvek biti u nasim srcima,cak i ako ne svira sa nama.
Atheist Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Sta bre pola ne radi? Guestbook jos samo nije tu, jer je Mnogo ruzan, ali bice.
Evil warning Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Sta bre pola ne radi? Guestbook jos samo nije tu, jer je Mnogo ruzan, ali bice. A gde su moje sexy slike? A?
Atheist Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Werowatno kod tebe jer mi ih niko nije poslao.
Telcontar Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 (edited) @ Max - pa ta slika je dogaz da ste vi ipag ProGAYssive metal a i onaj tvoj fircavi juve moze da sanja titulu Bojane dobar posao za sajt ! Inace, ajde skidajte The Haunting od Kamelota Edited October 30, 2005 by Telcontar
Acid Rain Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Sajt ce jos biti popunjen i malo preuredjen, tako da ocekujte jos lepsu, bolju i potpuniju verziju! Gotova je jos jedna stvar i to balada "Forevermore"! A sto se tice Kamelota bice "samo" "The light i shine on you" i "Until kingdom come"
Telcontar Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ccc... PA ocete da budete Kamelot Tribute malo ?
Tatyannahhh Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Bend Acid Rain osnovan je u Beogradu 2001.godine od strane braće Krstović (Nikola - gitara, Žarko - bas) toliko je ponosa u meni da vam ne mogu iskazati a da molim vas molim vas da se na linkove doda i link pravnog fakulteta
Evil warning Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 toliko je ponosa u meni da vam ne mogu iskazati a da molim vas molim vas da se na linkove doda i link pravnog fakulteta To nije smesno.Ja sam pisao tu biografiju .Ali su mi je dosta izmenili jer sam previse "kenjao" .-tako kaze nikola. Odmah cu reci da se doda link pravnog.(cim mi uplate 100 000 dinara na racun zbog reklamiranja)
~MaX~ Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Inache prichao sam sa par ljudi koji poznaju potencijalnog novog klavijaturistu i kazhu da je dobar.....e sad,to tjemo videti u chetvrtak.......
Evil warning Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Inache prichao sam sa par ljudi koji poznaju potencijalnog novog klavijaturistu i kazhu da je dobar.....e sad,to tjemo videti u chetvrtak....... Necemo,jer je javio da ne dolazi na probu JEbote,ne mozes da nadjes normalnog coveka u pizdu materinu vise...
Tatyannahhh Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 .Ali su mi je dosta izmenili jer sam previse "kenjao" .-tako kaze nikola. mora da si previse velicao sebe i svoj presvetli bas ..i slepe vrapce
Шарки Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Oću ja da sviram nešto u vašem malom bendu. Posle da se hvalite kako vam je svirao jedan Sharkey iz NoYz?a
voodoo_ Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Najzad skinuh jebeni Alpha demo... mogu reći samo - sjajno!
NeSa Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Kako ja da nabavim taj demo? Ne ide mi download nesto...
AleeciA Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) Necemo,jer je javio da ne dolazi na probu JEbote,ne mozes da nadjes normalnog coveka u pizdu materinu vise... Bummer! E znas,..ta izjava je netacna.Toliko normalnih ljudi/muzicara svud unakolo.J edini problem sto su vecinom svi zauzeti. P.S.Super je sve,osim downloada. To je bilo,ono,...horor. Ruins the thing a bit,ya know. Edited November 1, 2005 by AleeciA
*One Wish* Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 E nateracjete me da vam ja nadjem nekog onda cjete morati da imate probe svaki dan.. svake nedelje...svakog meseca... i bicje vam muuuuuka... hihihhi p.s. sad ozbiljno.. hocjete da pitam neke osobe. da li bi vam svirale klavdzu???
Telcontar Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Jebote, smarate me vise, sutra cu da nadjem nekoga da mi drzi casove iz sviranja klavijatura, i onda za jedno godinu dana ( posto cu vezbati po 12 sati dnevno ) cu da vas smaram, i ima da imate probu SVAKI DAN, dok ne izdamo album za jebeni Nuclear Blast ? JEL MOZE ?
AleeciA Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Jebote, smarate me vise, sutra cu da nadjem nekoga da mi drzi casove iz sviranja klavijatura, i onda za jedno godinu dana ( posto cu vezbati po 12 sati dnevno ) cu da vas smaram, i ima da imate probu SVAKI DAN, dok ne izdamo album za jebeni Nuclear Blast ? JEL MOZE ? And then you will go to live in a far away magic lollypop kingdom with tinny magic honney pixies and pink fluffy cloud ponies and,...all that shit! SARCASAM ROCKS!!
Recommended Posts