Acid Rain Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) Kako ćete znati? U zavisnosti od količine alkohola koju donese na probu? Bogami, uzece se u obzir i ta cinjenica! Edited November 8, 2005 by Acid Rain
Angele Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 e, a kako bih ja mogla doci do snimka? jel ja tripujem da postoji neki snimak?
Evil warning Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 e, a kako bih ja mogla doci do snimka? jel ja tripujem da postoji neki snimak? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vidi ti nju sto nije upucena. Ima snimak jos od marta Pitaj vaseg basistu :mrgreen:on je dobio medju prvima....rekao sam mu da podeli sto vise...ubicu ga ,nije dao ni kolegama iz benda . Ima i sa sajta da se skine,naravno.
+DamyaN+ Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) E super je ispao ovaj demo...cak i kad vam ja ne sviram klavijature ...svaka cast ljudi...jeste li izabrali izmedju onih dvoje ili kolko vec klavijaturista...neshto sam cuo od maxa da ste sa nekoliko njih probali... Edited November 8, 2005 by +DamyaN+
Acid Rain Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Odlucili smo se, ali to jos nije zvanicno pa necemo da sirimo dezinformacije. Obavesticemo ljude u petak ili subotu (posle probe)!
~MaX~ Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 FALA QRCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako ćete znati? U zavisnosti od količine alkohola koju donese na probu? mmmmmmmmmmm.........................
Leshina Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 oj nikola!!!!!! fala na pohvalama!postideh se ! dacu sve od sebe!!!! a sto se tice alkohola......hmmmmmmm!
Шарки Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ae vi meni popušite kurac malo, a? Ja se tuširam dvaput nadeljno! A za to za klavijaturistu: HVALA KURCU DA STE GA NAŠLI!!!! Ae pa me zovite na probu!
Telcontar Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 I kad vam dolazim na probu? Zarko?! Inace, pitanje za klavijaturistu, tog novog, gde je sve svirao ( Stormagedon, jos nesto ? )
Angele Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vidi ti nju sto nije upucena. Ima snimak jos od marta Pitaj vaseg basistu :mrgreen:on je dobio medju prvima....rekao sam mu da podeli sto vise...ubicu ga ,nije dao ni kolegama iz benda . Ima i sa sajta da se skine,naravno. Ywan.... Ywan....
Ywan Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ima snimak jos od marta Pitaj vaseg basistu :mrgreen:on je dobio medju prvima....rekao sam mu da podeli sto vise...ubicu ga ,nije dao ni kolegama iz benda . Pa nisam mislio da bi nekog zanimalo Dajem svima na zahtev ... promo taj ... ne, sad stvarno ... podelio sam nekima ... imena mi Kad se gledamo, perverznjaci nijedni?!?!?
Acid Rain Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Kad cemo mi da ugledamo onaj logo sto si obecao? Ajd, ako hoces mozes doci na neku od buducih proba (samo da se izredjaju ove gomile ljudi kojima smo obecali)
Шарки Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Pa mene morate prvog, aman, tu sam vam najbliži i najveći fan! (obucite Žarka u kožne 'lone, a Maxu vežite kikice )
Ywan Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Kad cemo mi da ugledamo onaj logo sto si obecao? Ajd, ako hoces mozes doci na neku od buducih proba (samo da se izredjaju ove gomile ljudi kojima smo obecali) Uskoro, uskoro!! Umetnost ne dolazi tek tako Ajde javite za probu obavezno, kad bude neko neupraznjeno mesto
Zli Meda Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Kad cemo mi da ugledamo onaj logo sto si obecao? Ajd, ako hoces mozes doci na neku od buducih proba (samo da se izredjaju ove gomile ljudi kojima smo obecali) Matija jos uvek svira u stormageddonu! A inace lik je svirao u raznim nepoznatim pokusajima od bendova neki power,rock... Sad svira sa jos 2 goth benda.
Шарки Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Ti si toliko troo da mi se baca pegla. Bez uvrede.
Shores Of Antartica Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 I kad vam dolazim na probu? Zarko?! Inace, pitanje za klavijaturistu, tog novog, gde je sve svirao ( Stormagedon, jos nesto ? ) Jos uvek svira.
Acid Rain Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Zvanicni update desavanja: Matija Andjelkovic (aka Leshina) je i zvanicno clan benda! Imali smo probu sa covekom i jako dobro svira i dobro se uklopio u bend tako da mozete ocekivati uskoro ponovo ZIVE NASTUPE benda Acid Rain
voodoo_ Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Gde, kada, kako, jel može džabe ulaz za momčad iz kraja?
Шарки Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Mi ćemo biti navijačice! (ladno sam pročitao "gamad iz kraja")
Acid Rain Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Brate, s obzirom na to kakav nam je "kraj" nema mnogo razlike!
*One Wish* Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 mozete ocekivati uskoro ponovo ZIVE NASTUPE benda Acid Rain Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
bojan j. Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 ...tako da mozete ocekivati uskoro ponovo ZIVE NASTUPE benda Acid Rain E bilo je vreme jebote Ionako kasnite jedno godinu dana (recimo od demoa ) ajde dajte gas pa da pravimo neke svire
~MaX~ Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Yupiiiiiii!!!!!!!Juche je bila do jaja proba..... Ionako kasnite jedno godinu dana Jebi ga,bolje ikad nego nikad....
Шарки Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) Nikola, banuću ti večeras da mi pokažeš pesme na đitri (ali ne onoj pokvarenoj, Žarkovoj, sa 4 žice ). Poneću samo pojačalce i Sharkcastera jer nemam adapter za proc. Edited November 12, 2005 by sharkey
Recommended Posts