Telcontar Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Ne moze, ta sa 4 zice je kod mene, eno je u dnevnoj sobi
bojan j. Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Nikola, banuću ti večeras da mi pokažeš pesme na đitri (ali ne onoj pokvarenoj, Žarkovoj, sa 4 žice ). Poneću samo pojačalce i Sharkcastera jer nemam adapter za proc. Mozes da se oprostis od "pokazivanja" pesama, zato Nidza i nece drugog gitaristu
Шарки Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Hoću da se kurčim kako znam da sviram Acid Rain. (A znam tu foru, Nikola hoće da bude Petrući ).
NeSa Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 mozete ocekivati uskoro ponovo ZIVE NASTUPE benda Acid Rain Cool,voleo bih bas da vas gledam uzivo
Acid Rain Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Jos uvek svira. Dobro, batice, ne moras da se uzbudjujes, necemo da ga otimamo! Mozes da se oprostis od "pokazivanja" pesama, zato Nidza i nece drugog gitaristu Dobro, nisam bas tolika mrcina! Hoću da se kurčim kako znam da sviram Acid Rain. Dobro, dobro! Samo STANI! Moze li to tvoja picka da podnese?! Copyright "Kita u Bila"
Шарки Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Donosim i PROCESOR! Nabudžio sam mu neke krš baterije, izdržaće sat-dva, taman dok mi pokažeš ta govna. Jebeš progressive. Skinuo sam samo Alphu i to ne baš najsjajnije. Uglavnom, pošto nema pive večeras, moraću da sviram baš 100% skoncentrisan.
Acid Rain Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Brate, ja sam ustao jutros rano, ceo dan sam ucio, nisam nizasta... Tako da mozes da ocekujes "tretman" kao clanovi Acid Raina! :smajlikojinapusava:
Telcontar Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Ti to oces da pravite Acid Rain tribute ?
Шарки Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Nego šta. Ti ćeš da pevaš jer si treći po redu gay posle Žarka i Maxa. (I još kad bi Žarko svirao bass liniju za Alphu kao što zvuči na disku! )
Leshina Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 I kad vam dolazim na probu? Zarko?! Inace, pitanje za klavijaturistu, tog novog, gde je sve svirao ( Stormagedon, jos nesto ? ) sviram i dalje u stormagedonu, i imam jedan power-goth bend po imenu ALME SINS,i jos jedan goth bend kome jos uve smisljamo ime!!!
Leshina Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) jako dobro svira i dobro se uklopio u bend izvini a gde je ono "LIK JEBE KEVU KAKO SVIRA!!!!" Edited November 12, 2005 by Leshina
Zli Meda Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Dobar je na leba da ga mazes! (masna kosa )
Leshina Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Dobar je na leba da ga mazes! (masna kosa ) pusi muda!!!odgovor na ovu prozivku postuj na stormageddonu,da ne unistavamo ljudima temu
Acid Rain Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 izvini a gde je ono "LIK JEBE KEVU KAKO SVIRA!!!!" Treba ti jos mnogo da radis da bih mogao to da kazem! Bez spama na temi!
Telcontar Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 (edited) Svesni ste toga da u inostranstvu necete moci da izdajete pod imenom Acid Rain ? Eh da, posto vas reklamiram gde stignem, i postoji tema o vama na jos dva foruma ( Everdreamers, Tolkien ) zamolio bih Klavijaturisti da mi dogovri na ovu, posto sam kopirao tamo vase podatke za vaseg sajta, al Klavijaturistu jos niste ubacili Dakle pitanje za novog clana : Rodjen : Omiljeni bendovi: Uticaj: E, da i reci mi imena bendova gde jos svirash : I da me castite pivom sto sam poslao update vas na Metal-archives.com, i sto vas reklamiram gde stignem. Nikakve lazne informacije, samo ono sto je Nikola pisao na ovoj temi, i vasem sajtu. ( ako hocete nesto posebno da dodam negde, posaljite mi pp ) Edited November 14, 2005 by Telcontar
Leshina Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Svesni ste toga da u inostranstvu necete moci da izdajete pod imenom Acid Rain ? Eh da, posto vas reklamiram gde stignem, i postoji tema o vama na jos dva foruma ( Everdreamers, Tolkien ) zamolio bih Klavijaturisti da mi dogovri na ovu, posto sam kopirao tamo vase podatke za vaseg sajta, al Klavijaturistu jos niste ubacili Dakle pitanje za novog clana : Rodjen : Omiljeni bendovi: Uticaj: E, da i reci mi imena bendova gde jos svirash : I da me castite pivom sto sam poslao update vas na Metal-archives.com, i sto vas reklamiram gde stignem. Nikakve lazne informacije, samo ono sto je Nikola pisao na ovoj temi, i vasem sajtu. ( ako hocete nesto posebno da dodam negde, posaljite mi pp ) evo ovako: Rodjen: 9. avgusta 1989. godine Omiljeni bendovi: Dream theater,Children of Bodom,Helloween,Gamma Ray,Fintroll,Therion... Uticaj: Janne Warman,Jens Johansen,Vitalij Kuprij,Klavijaturista Dream Theater-a(konstantno mu zaboravljam ime )ako imas njegovo imeubaci a ako nemas ja cu svakako izbaciti njegovo ime prilikom sledeceg ukljucenja!!! Bendovi pored acid rain-a: Stormageddon,ALME sins,i jedan goth bend koji za sada nema ime! necu da navodim tribute to divlje jagode i tribute to children of bodom i buduci tribute to king diamond jer su to kolko-tolko manje vazni projekti!!! samo ti turi gore pomenute!!! uzdravlje!!!
Leshina Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Jordan Rudess to je kljavista theatera?
Telcontar Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Ok hvala, smatrajte se veoma reklamiranim
Recommended Posts