Tatyannahhh Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 pa ja vec svima pricam da mi je ortak do jaja basadzija
Шарки Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Hahahahahahahaha!!! Koji i dalje sanja ribu u Juventusovom dresu.
Acid Rain Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 pa ja vec svima pricam da mi je ortak do jaja basadzija A da pricas da je njegov burazer jos bolji gitarista nego sto je on basadzija?
Tatyannahhh Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 A da pricas da je njegov burazer jos bolji gitarista nego sto je on basadzija? to se podrazumeva
Telcontar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ljudi bese fino danas na probi, u prinicpu dosta ste dobri, nije savrseno, ali dalekocete da dogurate ( nemojte sad samo da se uobrzite, pa da nista ne vezbate... kao sto rece neko mnogo mator, vezbati, vezbati i samo vezbati ) Klavijaturista vam je bas dobar, za njegove godine jako dobro svira !
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 jeste vi power band hm milim da sam chuo neki instrumental od 2 minuta ne biH da kategoricki sudim po tome al' doticni je jako losh....Ono iskreno....isfurano.... mozda su druge stvari bolje, o tome ja ne govorim, cisto da ne bude zabune....
Tatyannahhh Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ljudi bese fino danas na probi, u prinicpu dosta ste dobri, nije savrseno, ali dalekocete da dogurate ( nemojte sad samo da se uobrzite, pa da nista ne vezbate... kao sto rece neko mnogo mator, vezbati, vezbati i samo vezbati ) Klavijaturista vam je bas dobar, za njegove godine jako dobro svira ! bio si i nisi zvao kmeeeee imam jednu zelju - da odem sledeci put da zajebavam zarka
Шарки Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 imam jednu zelju - da odem sledeci put da zajebavam zarka Hej, hoću i ja to!!!!!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 ti treba samnom da se druzis malo, objasnicu ti zasto kada te budem video....
Acid Rain Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Da bi mogao da utice na tebe, da "kutivises" malo svoje prozivanje! Drugi Sunray nam nije potreban! Sharkey ako naslutim i deo Sunrayovog ponasanja ODRACU TE OD BATINA! A kad te budem video nalupacu te cisto iz preventivnih razloga!
Acid Rain Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ljudi bese fino danas na probi, u prinicpu dosta ste dobri, nije savrseno, ali dalekocete da dogurate ( nemojte sad samo da se uobrzite, pa da nista ne vezbate... kao sto rece neko mnogo mator, vezbati, vezbati i samo vezbati ) Klavijaturista vam je bas dobar, za njegove godine jako dobro svira ! To za vezbanje reci bubnjau i Zarku! Meni se ni malo ne svidja kako sve to zvuci, ni kako su svi navezbali ili bolje da kazem "navezbali" pesme. Nece, bogami, jos biti svirke, ako se ja pitam, a pitam se! to se podrazumeva Naravno, i ja pitam glupa pitanja!
~MaX~ Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Hahahahahahahaha!!! Koji i dalje sanja ribu u Juventusovom dresu. E sad, nemoj tako...i ja chesto sanjam ribe u Juveovom dresu.......
Шарки Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 @Nikola Š'a 'e, brateeee, o'š se peglaš, a? Ne brini, nisam ja Sunray. On je istripovao da ću početi kao on zbog jednog posta na Koncerti & Okupljanja na temi Demo Masters koji se održao u nedelju.
Acid Rain Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Video sam post i rekoh sebi: "Dodjavola, kako je Sunray izvalio Sharkeyovu sifru!" Seratoru!
Шарки Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 A jebem mu mater. Smem valjda i ja da se proserem kao foka jednom????
Шарки Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) NIKOLA, 'BEM TE U PRRRRRRRRKNO, KAD ĆE PROBA DA VAM SE SMEJEM!!!! AAHAHAHAHA!!! Edited November 18, 2005 by sharkey
Шарки Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Ajd sad lepo: Kada je proba, i da li mogu da prisustvujem tom događaju?
Leshina Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 oj sharkey na penis te nabijem!!!oces li dolaziti na probu jel te pustijo cika-nikola?
Tatyannahhh Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 podrig vaistinu elem posto kolega vam muzicar bojan j. ima snimak neke vase probe,ja sam u fazonu da to konfiskujem u smislu poboljsanja moje opste radosti i srece i istovremenog zajebavanja presjajnog basadzije ovog perspektivnog benda...
Recommended Posts