avenija Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Za sve neupucene - JA sam zaduzen za eksponiranje nabildovanog tela, tako da Zarku i ne treba body majica! Vidi ti njega!?Tek je poceo da trenira,a vec bi da eksponira svoje "nabildovano telo"! Jel' ste vi bre manekeni ili muzicari?
Acid Rain Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 eto znam sta cu mu kupiti za rodjendan...!!!mrezasta majica za nastupe `Ocu ja!!! 17. maj! Ali onu koju nosi onaj lik u spotu "I`m too sexy, for my car, cat... to sexy"! Jel' ste vi bre manekeni ili muzicari? Ja muzicar nikada nisam ni bio!
Zli Meda Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 E bre nemoj te se svrstavati u manekene oni su glupi i mutavi... Uzgred dolazim u petak da vas podrzavam!!!!!!Pozdravite mi klavijaturistu.
Шарки Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 Vi' radi yumetal! E ja neću doći na svirku, i to ne zato što ne volim progressive i ne zato što ne želim da vidim Nidžino ultra-sexy telo, već zato što i ja sam imam svirku sa ovim jebivetrima iz Seljačke Bune i to u STARČEVU! Majku mu jebem. Lepo svirajte i jebite neke keve tamo za mene!
Wendigo Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 Imao sam prilike da cujem tri pesme i veoma sam se iznenadio, naravno prijatno. Prvi bend koji mi je pao na pamet kao moguce uporedjenje je Evergrey. Za demo snimak zvuci vise nego dobro, vokal je veoma prijatan, mada mi zvuci kao da pevac nije smeo u potpunosti da pusti glas tokom snimanja, ali verujem da ce se to vremenom popraviti. Napokon se i kod nas pojavljuju bendovi koji gaje ovakvu muziku. Sve pohvale za Acid Rain, samo tako nastavite! PS. Voleo bih da cujem kako zvucite uzivo, ali nisam jos toliki A.R. fan da iz Ki dodjem u Bg na svirku.
Acid Rain Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 Pa polako, za nedelju dve ces ici bilo gde! Shala, komentari su uvek dobro dosli, pogotovo od ljudi koji znaju sta pricaju!
~MaX~ Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 Ne verujem da yum radi...au brate.....anyway,ajde i ovde da iskomentarishem kako sam se do jaja proveo u petak..........bilo je ludo brate.....kaki peppersi kaki bakrachi....
Buba :) Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 pisala sam na metalserbii ali evo opet. bili ste stvarno odlicni, odusevili me kamelotom i sonatom, svaka cast za autorsku i ponasanje na bini!!! bas mi je drago sto ste prvi, zasluzili ste i ajd da budete i prvi u finalu!
bojan j. Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 Nidza je bio pravi malmstin sto se tice rukovanja gitarom (ne mislim na sviranje ) Aj pa da vas gledamo opet, obratite paznju malo vise na na zvuk, odnosno to je do tonaca koji ne rade svoj posao kako valja.
Tatyannahhh Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 mislim sta reeeeeeeeeeeci ja smatram da ste jako dobro odsvirali s obzirom da dve godine niste imali svirku jos + ostala sranja sa clanovima benda tako da mogu reci da ste bili stravica Legacy mi se jako svidela kako je Max otpevao... enivej zare oprao si kosu za svirku sto je za pohvalu a nikola sledeci put stavljas tange na glavu i nema rasprave oko toga!
:Dea Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Bili ste odlicni sinoc! Svaka cast za scenski nastup!
Pretendress Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 A to je bio scenski nastup ... ne,salim se naravno,bili ste super...ja sam najvise uzivala uz Sonatu (sa akcentom na O)
Atheist Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 odnosno to je do tonaca koji ne rade svoj posao kako valja Zar je toliko lose bilo?
bojan j. Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Zar je toliko lose bilo? He he, znao sam da ces to tako razumeti... Mislio sam da ubuduce obrate paznju na onog skc-ovog rent-a-tonca koji samo zna sta je volume
Leshina Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 e ljudi a kakav sam ja bijo jel su zenske gledale u mene malo?
Evil warning Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 e ljudi a kakav sam ja bijo jel su zenske gledale u mene malo? Ti si se usr'o. Pogledao sam te par puta -brata bio si bled ko krpa i nisi se pomerao . Ma bice bolje drugi put kad malo nakupimo svirki.
~MaX~ Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 e ljudi a kakav sam ja bijo jel su zenske gledale u mene malo? Pa naravno,bozhe...pa znash li ti u kom bendu svirash?...... Ma bio si dobar.......ja josh nisam video slike.......koga treba cimati za to?....
Platina Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Bili ste fenomenalni na svirci, mislim, šta još reći...
Goatik Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 e ljudi a kakav sam ja bijo jel su zenske gledale u mene malo? ..... naravno da sam gledala u tebe ..... salim se, naravno. stvarno, dosta si ukipljeno stajao! opusti se covece......
*One Wish* Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 koga treba cimati za to?.... Tasha vas je slikala mali milion puta.. nju cimaj za slike
~MaX~ Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 I hotju......Dzoni mi je rekao da tje mi dati slike od njegove devojchice...i to nekih stotinak kako on reche...... @Ewigkeit-Bitje to i bolje.....
Leshina Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Ti si se usr'o. Pogledao sam te par puta -brata bio si bled ko krpa i nisi se pomerao . Ma bice bolje drugi put kad malo nakupimo svirki. JA se nisam pomerao!PA MAJKE VAM GA SKORA PA SAM KONSTANTNO PRAVIO VENTILATORE!!!!JEDINO na legasiju sam se malo smirijo
Recommended Posts