Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

Posted

Evo i mene posle trodnevne izolacije! icon_smile.gif

Svirka je bila cool, drago mi je sto smo prosli i mogu samo da obecam za sledeci put totalno drugaciji repertoar (osim Legacy-a), bice jos par finih obradica, jos jedna autorska i tako to! icon_biggrin.gif

pivopije.gif

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Evo i mene posle trodnevne izolacije! icon_smile.gif

Svirka je bila cool, drago mi je sto smo prosli i mogu samo da obecam za sledeci put totalno drugaciji repertoar (osim Legacy-a), bice jos par finih obradica, jos jedna autorska i tako to! icon_biggrin.gif

pivopije.gif

Koga bre za to bole kurac? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nemoj da nisi dosao u subotu,inace violent.gif !!!

pivopije.gif

Posted

To Nidzo! Ajde Red Ocean ili Shattered Mirror. icon_rockdevil.gif

Posted

Ne verujem da ce biti Shattered, ali bice sigurno jos Alpha, a za Red Ocean nisam siguran, svirali smo ga ranije par puta, ali ne znam da li ce moci da bude bas za sledecu svirku, ali za neku od sledecih sigurno! icon_rockdevil.gif

Posted

Pa, prva sledeca ce biti (verovatno) na sledecoj veceri Demo mastersa, dakle, to je, ako se ne varam, vec neko finale! icon_biggrin.gif

Verovatno cemo posle Nove godine krenuti sa 202jkom po Srbiji na hitove i slicne manifestacije!

Mozda bude i neka samostalna svircica, recimo, pocetkom februara ( sa jos nekim bendovima), ali otom potom! Jos nista nije sigurno, osim te naredne veceri Demo mastersa!

pivopije.gif

Posted

Posto vidim da ovde nisam ostavio komentar:

Bili ste ubedljivo najbolji bend te veceri...

Ton nije bio savrsen, al dobro to je demo masters, a vama je ovo prva svirka posle koliko..17-18 meseci ?

uzevsi to u obzir, bili ste odlicni...

Niste se raspadali na bini, vidi se da ste se dobro uklopili ( ne zvucite kao skup muzicara koji se prvi put vide ) i da ste dobro uvezbani, Nikola je jako dobro odsvirao, burazer mu takodje...

Tamo gde sam stajao Max se nije lepo cuo, al malo iza kazu da je bio odlican....Ova omladina ( Leshina i Johnny ) su se bas lepo uklopili. Inace Lesh me je odusevio kako svira, al zao mi je sto mu nisam slikao facu dok je pevao ( ne secam se sta )....

Posted (edited)

acidrain.co.yu ?

hahah sada su postali i firma a icon_smile.gif hahah pivopije.gif

Predlazem kupovinu .com domena , jeftino (8$) a dobro... icon_wink.gif

Edited by Bole
Posted
hahah sada su postali i firma a icon_smile.gif hahah pivopije.gif

Predlazem kupovinu .com domena , jeftino (8$) a dobro... icon_wink.gif

Ne mogu oni da skupe pare ni za hosting a kamoli za domen. icon_smile.gif

Posted

Pa ako se pravi site bolje da se ima od pocetka domen, ne da se ljudi naviknu na .co.sr pa da ni ne vredi posle da menjas icon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...