Tatyannahhh Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 (edited) Ne postujes lik i delo Nikole Acid Raina I Zarka Zlo Upozorenje... Edited January 5, 2006 by Dodjavola!
Vangelis Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 E i naravno srecna nova godina (vec sam cestitao Maxu al ajd) ekipi iz benda od podske iz Novog Sada uz pesmu "Uciniiii bar jedan pogresan koraaaaaaaaaak" : ) momci jebite sve redom
Шарки Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Ja ne poštujem lik i delo dva lenja Krstovića? C,c,c... Ko je, pitam ko je vadio temu sa treće strane da ne bi ljudi, a i oni sami ( ) zaboravili da bend postoji. Serem naravno.
Acid Rain Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Sto je najstrasnije od svega, i nisi daleko od istine!
Acid Rain Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ma sve pogadjas! Krstovici lenji, zaboravili bend, Zarko gay... Svaka ti je zlatna!
voodoo_ Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Je li, jel vi radite nešto il se samo zajebavate?
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Malo li je ? Voodo brate, ako se uzelis Acid Rain-a mozes da skines odlican video klip sa sajta
DusMan Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 E, malo i ja da spamujem... Krle, srecna ti Nova bla bla bla... I da bude nesto od ovog vaseg benda u 06oj. Nesto tipa solisticki koncert ili makar slikanje za naslovnu stranu casopisa "Kucke".
Acid Rain Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Evo jedne slike neprikosnovenog maga gitare, Boga shred svirke licno, idola i smernice mladih shred muzicara, SHRED IKONE !!! Pogledajte samo taj zanos dok sesnaestine zuje brzinom svetlosti!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Uvek me odusevi kad vidim ovakav Sharkijev brutalni post I uvek se zapitam - "Da li je moguce da svira u grunge bendu"?!?
Acid Rain Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 e' date='7. 1. 2006, 00:57'] Uvek me odusevi kad vidim ovakav Sharkijev brutalni post I uvek se zapitam - "Da li je moguce da svira u grunge bendu"?!? Smrdljivi paviljonac! Covek bi rekao da je iz nekog surovog-pagan-war-black-brutal-death-tehnical-go-kurac-od-benda benda!
Goatik Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 e' date='7. 1. 2006, 00:57'] Uvek me odusevi kad vidim ovakav Sharkijev brutalni post I uvek se zapitam - "Da li je moguce da svira u grunge bendu"?!? PRIRODNI TALENAT!!! taj covek je pogresio pri odabiru... i, HEJ, sto vas nema svih na slikci??!!!!
bojan j. Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 E deo pesme za klip je nikad gore izabran Ali se sve lepo cuje, pohvale za Bojana, tonca, prijatelja, webmastera, sta-li-vec.
Atheist Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 PRIRODNI TALENAT!!! taj covek je pogresio pri odabiru... i, HEJ, sto vas nema svih na slikci??!!!! Nikola ne dozvoljava da se niko vise slika sem njega. Ma salim se, tu su oni ali se ne vide od njegove zaslepljujuce brzine.
Acid Rain Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 PRIRODNI TALENAT!!! taj covek je pogresio pri odabiru... i, HEJ, sto vas nema svih na slikci??!!!! Imas nas sve na slikama na sajtu www.acid-rain.co.sr A ovde sam bacio samo tu jednu da nabijam komplekse!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 > http://www.modestypanel.com/SorSE/ Potencijalno 17. pitanje
imaginos Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Evo jedne slike neprikosnovenog maga gitare, Boga shred svirke licno, idola i smernice mladih shred muzicara, SHRED IKONE !!! Pogledajte samo taj zanos dok sesnaestine zuje brzinom svetlosti! ovo okolo sto je mutna slika, to nije zbog fokusa nego je sviranje bilo toliko brzo da je svetlost pocela da se trese a ne da ide pravolinijiski, sto je zamutilo blic.
Goatik Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 A ovde sam bacio samo tu jednu da nabijam komplekse!
Recommended Posts