NeSa Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 "...Mene voli omladina, mlade zene..." Da,da...videcemo sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 `De si Sharkey, geju raspali! Šta bre, "'de sam". Tu sam, jebo te, kulirate mi zadnja 3 posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 DODJITE VECERAS NA SVIRKU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 DODJITE VECERAS NA SVIRKU!!! e mozda i ja dodjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleeciA Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 DODJITE VECERAS NA SVIRKU!!! Zar je uopste potrebno reci tako nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 nego nego....hocu i ja muzicku zelju Da chujem....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 pantera - revolution is my name Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolluM Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Razvalili ste! Svi instrumenti su briljirali! Mogli ste jedino malo da utishate Zarka, previse maloletnih powerashica se napalilo na njega jer je dominirao jakim zvukom svoje bas gitare The Haunting = To stalno svirajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Zare je imao odlicnu farbu na bassu. Mnogo bolji nastup nego na demo mastersu. Maxe, geju raspali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 EVERGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! zahvaljujem se ovom kulturno umetnickom drustvu sto mi popravise raspolozenje svojim scenskim natupom...apsolutno me zabole da pisem kako je ko zvucao,meni je bilo do jaja !!! e da..ako moze Sonatina "if you fall i'll catch" sledeci put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 vec su stigli komentari? a ja mislijo ja jedini kreten koji sad bleji na jumu!!! quote maxa: ima djez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 moj komentar na ono sto sam video veceras je da ste imali ubedljivo najbolji zvuk od svih bendova, i da odlicno svirate, nema sta... sto se tice pesama, nisam kompetentan da komentarisem, posto ja realno ne volim to sto vi svirate pa stoga necu da nista da pricam! pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Bolje je da ste ostavili Nikolu u podrumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 TAj fazon! Ma, kad malo bolje razmislim, DOJI GA SHABANE PAVILJONSKI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Neko je uhakovao sajt! Vidite sta su uradili sa guestbook-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 sinoc. jebeno ste ispadali, pogotovo dzoni. obozavam sve pesme koje ste svirali, ali mislim da za svirku trebaju neke brze i jace, a objasnio mi je maxa zasto to niste mogli sad. ipak, sonata i kamelot, meni bilo odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 e da..ako moze Sonatina "if you fall i'll catch" sledeci put Meni ne morash dva puta retji ali ipak i ako bude neshto novo od sonate(a verujem da hotje) bitje neka krljachina.....trebaju nam dinamichne pesme.... @Gollum-Ma bitje prijatelju ne brini....... @Bojan J.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Meni ne morash dva puta retji ali ipak i ako bude neshto novo od sonate(a verujem da hotje) bitje neka krljachina.....trebaju nam dinamichne pesme.... ok probala sam.. mislila sam tu pesmu zbog naseg zajednickog poznanika reci cu ti kad se vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ????????? Ajde vazhi....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Neko je uhakovao sajt! Vidite sta su uradili sa guestbook-om. sta je ko uradio???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Neko je uhakovao sajt! Vidite sta su uradili sa guestbook-om. i sta sad kao ja treba da kazem: BRAVO TI SI BAJA!!! kao ovo ono! ma blajznes mi plajvaz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 dobri ste momci, samo sto vam bubanjar non-stop vuce u nazad i to me mnogo nervira....ne znam da li pokusava neki Vinnie Paul in the pocket groove da odsvira ili jednostavno kasni ali dobro, prilicno su komplikovane stvari i treba to uvezbati. gitarista (nikola bese?) holy alternate picking batman! vezbalo se, to je to. malo ste me razocarali jer sam cuo vas demo par puta i lici mi na neki stari mid-90s prog u fazonu Conception parallel minds-in your multitude i Elegy supremacy-state of mind... tako da sam od Evergrey-a ocekivao nesto sa S*D*T jer svi znamo da posle tog albuma nista ne valja. ali u svakom slucaju, thumbs up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 tako da sam od Evergrey-a ocekivao nesto sa S*D*T jer svi znamo da posle tog albuma nista ne valja. Proklet da je ovaj covek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 i sta sad kao ja treba da kazem: BRAVO TI SI BAJA!!! kao ovo ono! ma blajznes mi plajvaz!!! Ne laj, psu! To je nas prijatelj, webmaster, tonac, koproducent ili sta-vec, imaj malo postovanja! tako da sam od Evergrey-a ocekivao nesto sa S*D*T jer svi znamo da posle tog albuma nista ne valja. Ma ja sam predlagao Blackened Dawn ili She speaks to the dead, ali, ipak, A touch of blessing ima spot, poznata je i to! dobri ste momci, samo sto vam bubanjar non-stop vuce u nazad i to me mnogo nervira....ne znam da li pokusava neki Vinnie Paul in the pocket groove da odsvira ili jednostavno kasni ali dobro, prilicno su komplikovane stvari i treba to uvezbati. A zamisli kako je nama na bini kad umesto da se opustimo i sviramo moramo da pratimo bubnjara u njegovom setanju! Prilicno je frustrirajuce mogu da ti kazem, ali bice valjda bolje! Ono je, mogu sigurno reci u ime svih, bila najgora svirka Acid Raina od kada postojimo. Ima mnogo da se radi, na autorskim specijalno! Poz i hvala na podrsci! PS Proklet da je ovaj covek! tako da sam od Evergrey-a ocekivao nesto sa S*D*T jer svi znamo da posle tog albuma nista ne valja. Blasfemija cista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 a nisam nista rekao za post-4th Legacy Kamelot ljudi....nesto sa Siege Perilous sledeci put... for christ's sake! King's Eyes, Millennium, i slicni kultovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts