Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 I za Evergrey su nas gledali mrko, kako bi tek bilo za Kings Eyes i Millenium!! Ali ja se nadam da ce se to resiti kad odradimo ceo demo i ubacimo mozda po koju obradu!
Evil warning Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 @Azal A jel moze od Fates Warning-a - We only say goodbye?
Evil warning Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) naravno! prelude to ruin jos bolje!!!! Jebote,gde to nadje? Bice nesto sa kasnijih radova. Ljudi moraju da shvate da nikako nije lako izbrati pravu pesmu za obradu. Treba nekoliko uslova da se ispune da svi iz benda mogu da odsviraju,da aranzman pesme nije previse nabudzen tj.da ce nam liciti na nesto kad je budemo svirali u nasoj postavi,treba da je iole poznatija pesma da se 99% publike ne bi smorilo...Svirao bih i ja Treshold ,Redemption (kad bih umeo,naravno ) ali koja je poenta? Moraju veliki kompromisi da se prave izmedju ovih stavki koje sam naveo da bi se doslo do upesne obrade. Edited January 16, 2006 by Evil warning
Telcontar Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 tako da sam od Evergrey-a ocekivao nesto sa S*D*T jer svi znamo da posle tog albuma nista ne valja. Proklet da je ovaj covek! Spalimo ga na lomaci.... Ok, malo da vas napljujem... U principu svirka je zapravo bila dobra ( ne odlicna ali dobra ) al ja znam da vi to mozete bolje, tako da.... One prve tri ( Legacy, Chapter, Liar ) su bile jako dobre, Evergrey i Kamelot su malo shkripali, ali je opet bolje od dosta drugih bendova koje znam..... U svakom slucaju ne verujte Nikoli da je ovo najgora svrika Acid Raina, nije bilo toliko lose.... jos se u prvom redu nije sve ni culo kako treba... Anyway, prica se da planirate da ubacite za sledecu svirku i Shattered Mirror :yey: :yes:
azal Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ljudi zajebavam se ja....zaista bih voleo da cujem te pesme, ali kapiram da niko sem mene ne zeli to da cuje jer jebiga, nisu svi ovako matori svirajte sta vam se svira, samo da nisu oni klisejevi, hearts on fire i slicno.
Tatyannahhh Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ma ja sam predlagao Blackened Dawn ili She speaks to the dead, ali, ipak, A touch of blessing ima spot, poznata je i to! ma zajebi sto ima spot,predlazi te pesme opet!!!!!!!!!!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) Mislim da taj FW ne bi imao poentu... osim sto bi burazeri bili srecni Da se ukljucim i ja u ovu Evergrey raspravu "Misled" Edited January 16, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 (edited) I naravno: "Band exists since autumn 2001, but band members are very young (1988. - 1985.)" Edited January 16, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e
Apeiron Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Haha, ova tema je sve bolja i bolja Old school prog bi zaista malo ljudi postovalo ovuda, na zalost. Evergrey - Touch of Blessing radi posao. Naravno, mozete napraviti i Evergrey tribute bend, nista protiv ne bih imao, naprotiv, RUM 12 i prvi red Kamelot - Haha, kakav udarac ovog Azala starca Naravno, Khana ne priznajem posle Conception perioda, stoga Silent Crying ili Parallel Minds odma' na repertoar! A od Kamelota We are not Separate ili Birth of a Hero, to su kvltovi, pa ko ne zna tekstove, amater Mark Vanderbilt - Fates Warning - Prelude to Ruin bi bio udarac, ali mislim da bi bolje legla neka komercijalnija, ako cemo gledati sire mase (Through different eyes, jos i moze da se odsvira, nije preterano zahtevna). Ja bih Pale Fire ili Monument voleo cuti Eh, pustih li zelja p.s. kad se vec masta, dajte Threshold - Somatography ili The Whispering! Shadow Gallery - Crystaline Dream da ne pominjem. UHHH!!!! Nema druge nego da se nas par ludjih skupimo u Tribute to Prog Metal sastav, gde bi vise ljudi bilo na bini nego u publici (racunajuci i konobare) poz!
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ocu ja! Zovi Lazu na bass, ti na bubanj, ja cu jednu gitaru, drugu ko god hoce, a za ostatak cemo se dogovoriti! (udaraljke, 2 klavijature, prateci vokali itd.) Nista Dream, nista SyX, samo troo progressive!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Nista Dream, nista SyX, samo troo progressive! Lemur Voice ?
Apeiron Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 e' date='16. 1. 2006, 21:58'] Lemur Voice ? Kako drugacije? Lemur Voice jos na prvoj probi da se uvezbava! Divided, sve hit do hita!
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 O necemu sto ti nikad neces razumeti, grandzeru! @Apeiron Za prvu probu: Lemur voice - Solilocide Conception - Parallel minds Evergrey - She speaks to the dead Shadow gallery - Crystaline dream Elegy - Beyond
Шарки Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ei, bre, progresivni umovi... C,c,c... Nikad vama neće mozak raditi u 4/4...
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Bolje da ne radi u 4/4, nego da ne radi uopste, grandzeru! A moze i u 4/4, ali ako ubacimo neke gadne filove i solaze!
Шарки Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Kad si pre odgovorio na ovo jebem ti... Auuuuu... To je od Liar-a onoga 100%... Mrcino paviljonska! Siši ga, matori!
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Doji ga, gejcino raspala, sve u sesnaest (ali na nekom sporom tempu, grandzeru)!
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 e' date='16. 1. 2006, 14:34'] I naravno: "Band exists since autumn 2001, but band members are very young (1988. - 1985.)" Brate, gde iskopa to? Konstrukcija recenice u stilu nepismenog Arapina! Dobro, ako izuzmemo Zarka! Ali on se ionako ponasa kao da ima 12 godina pa bih komotno mogao da kazem da su clanovi benda u rasponu od 90-85. godista!
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Cuti da te ne zadojim kurcom, kao keva sisom svoje malo dete!
Шарки Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Nemoj da ti nabijem Evergrey diskove u anus.
Recommended Posts