Evil warning Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 samo nastavite.... Pičko ,što kriješ svoje on-line prisustvo na sajtu
dima Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Dimo,bre to se mi iz benda prozivamo,samo se opusti E onda OK...
bu Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Pičko ,što kriješ svoje on-line prisustvo na sajtu ..... .....
Guest spiritual holocaust Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Ima li prezivelih na ovoj temi ???
dima Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Blan Kasidi...Jasemo vec 569 dana...a novih postova nigde
DOMINION Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 tek sad pishem jel nisam ranije video temu ovako momci veoma ste dobri Bojan-znam ga od ranije dobar gitarista isto ko i njegov matori bata lepo radi svoj posao samo nek sredi malo zvuk gitre Nikola-koliko god dobar on bio a jeste moram da kazem da je covek prepotentan i kao sto neko rece svira da bi se videlo kolika mu je kita mada dobro svira odlicno u stvari bubnjar na mestu nisam primetio ispadanja iliti slicno basistu nisam ni cuo iskreno a klavijaturista pa ovako onj mi se cini kao najlosiji u bendu mada decko je do jaja svirao kamelot i strat sve u svemu bend u celini funkcionishe do jaja pa sta vishe sem samo napred a sad maxa .......................i tako vam kazem sala maxa znam i licno i sa silent landom kad peva dobar glas ne stedi ga uopste i max-imalno se trudi dobar je on!!!!!! poz i samo napred
dima Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Nikola-koliko god dobar on bio a jeste moram da kazem da je covek prepotentan... Pretpostavljam da ga ne poznajes licno, cim pises ovako nesto...
Netherworld Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Nikola-koliko god dobar on bio a jeste moram da kazem da je covek prepotentan i kao sto neko rece svira da bi se videlo kolika mu je kita mada dobro svira odlicno u stvari A da te pitam odakle ti znas Nikolu , i na osnovu chega si stekao takav utisak?
Acid Rain Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Uploadovane su prve dve pesme - Alpha i Shaterred mirror koje ste imali prilike da cujete na radiju 202. Zbog velicine fajlova smanjili smo kvalitet istih. Evo linkova: http://www.damyan.net/AcidRain/Alpha.mp3 http://www.damyan.net/AcidRain/shattered_Mirror.mp3 Proces pravljenja sajta je trenutno pauziran zbog tehnickih problema! Downloadujte i ocekujemo komentare!
bojan j. Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Evo ja skinuo i preslusao... ustvari jos sad slusam Shaterred Mirror, pa cu ga iskomentarisati kasnije, dakle Alpha: Zanimljiva mi je ideja, dobra kao uvod u album (cini mi se da ste je tako zamislili), jer staje upravo onde gde treba da se razvije radnja... Dobra je i tema na gitari ali LJUDI.... VIBRATO!!! Ali pod obavezno to izmeniti, znaci ja ne znam sta se desilo - koliko znam samo je Nikola snimao tu gitare, daj cimaj malo te zice sta drugo da ti kazem... Jel se neko slaze sa mnom?
bu Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 (edited) evo skidoh alfu, i moram da kazem da ovo nije ni za go kurac , no salu na stranu, fensi je(posebno onaj deo kad ide klavir) , bas gotivna stvar, savrsena za pocetak (buduceg) albuma, samo da se nastavi u tom fazonu i mozda srbija dobije i prog bend. "slomljeno ogledalo" nisam ni skidao, cuo sam je vec na radiju i malo je dosadnjikava ...i tu zesce smara onaj solo ....oseca se malo i andromeda u ovom materijalu Edited July 2, 2004 by bu
Mr. Smarty Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 (edited) Evo i ja preslusa pesme...prva pesma mi je fenomenalna ...bas ima odlicnu atmosferu...sve je leglo kako treba...a i bubanj mi se mnogo dopada ...jedinu zamerku imam na taj vibrato koji je spomenuo Bojan ali to nije toliko bitno...druga pesma mi se takodje dosta dopada samo onaj solo nista ne valja i imam osecaj kao da je tu stavljen cisto reda radi...ima lepih delova tu i tamo (mislim na solo) ali onaj pocetak sa arpedjima mi nikako ne ide...na stranu sto nije bas lepo odsviran..a i onaj deo sa tremolom nije bas za pohvalu...ovo posle sa tapingom je ok ...sve u svemu nekako mi se ne uklapa u pesmu...bilo bi lepo da uvod u solo bude malo melodicniji (u fazonu pesme) pa da se tek posle "razradi"...ali dobro to je samo moje skromno misljenje...nadam se samo da nisam nekoga uvredio ovim sto sam napisao ...sve u svemu samo napred i puno srece u daljem radu Edited July 2, 2004 by Marty F
Alicia Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 nisam ni skidao, cuo sam je vec na radiju i malo je dosadnjikava Ako bas hoces da cujes nesto dosadnjikavo preporucujem ti Consecration... i vise nego dosadnjikavo
bu Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 (edited) Ako bas hoces da cujes nesto dosadnjikavo preporucujem ti Consecration... i vise nego dosadnjikavo Cons. je u principu dosadan, meni barem ali ima PONEKI interesantan deo .druga pesma mi se takodje dosta dopada samo onaj solo nista ne valja i imam osecaj kao da je tu stavljen cisto reda radi...ima lepih delova tu i tamo (mislim na solo) ali onaj pocetak sa arpedjima mi nikako ne ide...na stranu sto nije bas lepo odsviran..a i onaj deo sa tremolom nije bas za pohvalu... mogao si samo da kazes da solo ne valja Edited July 2, 2004 by bu
Mr. Smarty Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Da ali sam hteo da obrazlozim ...a i nije ceo los
bu Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Da ali sam hteo da obrazlozim ...a i nije ceo los znaci izvlacenje, ne zelis da ispadnes zao
bu Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 dodjavola, pesme su vam mnogo zarazne, od kad sam ih skinuo sam su mi one na playlisti skinuo sam i mirror i ipak je gotiva, mozda mi je utisak malo pokvario kad sam je slusao na radiju, najgotivnije je onaj deo oko 3:44, na to ce klinkice najvise da se loze , ma
Evil warning Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 dodjavola, pesme su vam mnogo zarazne, od kad sam ih skinuo sam su mi one na playlisti Cekaj da cujes nove dve koje su pri kraju Bice verovatno u septembru neki promo cd sa 4 pesme i dve obrade(live sa hita nedelje) koji cemo napraviti u 50-100 komada i podeliti ljudima
Guest spiritual holocaust Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Ako bas hoces da cujes nesto dosadnjikavo preporucujem ti Consecration... i vise nego dosadnjikavo Pa Consecration i nije za svakoga , tj. nije za siroke narodne mase ! Sto se tice ove dve pesme , moram priznati da sam iznenadjen , ocekivao sam neku ljigavu powericu ali obe pesme imaju dobrih momenata . Alpha je ok onaj poslednji rif je zakon . Ova druga (Shattered Mirror) nije losha ima malo smor delova ali zato ima i dobrih , solo necu da komentarisem (prepusticu to gitaristima) , ali pratnja za solo vam zvuci dosta prazno . Kapiram da je solaza u prvom planu ali valjalo bi da malo popunite to klavijaturama , recimo sasvim dovoljno bi bilo da se svira pratnja na klavijat. ili da recimo druga gitara kada vec svira pratnju ubacuje neki neparni picking . Onaj delic pred solo lepo zvuci ... i neznam to je otprilike to , ako josh nesto zapazim reci cu vam . P.S Jos samo da ovo snimite u studiu sa zivim bubnjem i imacete sasvim solidan demo(n) . Poz!
Recommended Posts