Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Khan mi je top 3 pevac svih vremena.

Ali izdao je underground prelaskom u Kamelot.

To nije metal.

Laki dokazuje da ipak svira u black metal bendu....

Hm kad ste vec poceli sa progom, onda neki Ark mora da padne...Ipak je to Østby + Lande !

Posted
Laki dokazuje da ipak svira u black metal bendu....

Hm kad ste vec poceli sa progom, onda neki Ark mora da padne...Ipak je to Østby + Lande !

previse komercijalno.

od Jorn-a sviramo samo Mundanus Imperium, a od Tore-a moze par stvari sto je snimio za DC Cooper-ov solo album.

UG

NP:House of Spirits - Turn of the Tide

Posted
e' date='19. 1. 2006, 15:02'] hm, konobarica? Prva svirka moze biti samo u NS Hard Rock klubu icon_biggrin.gif

to mesto vise ne postoji,sada se zove underground( icon_mrgreen.gif ),a sadasnja konobarica je extra

Posted
Kada se moze ocekivati snimanje novih pesmica...poput game of life...ili kako vec...Bilo bi lepo cuti nesto novo...I naravno videti vas sa novim bubnjarom icon_rockdevil.gif

C-ya i pozdrav od Stormageddona

Pa pazi, snimanje albuma pocinje pocetkom februara (tj. kad meni prodje ispitni rok icon_biggrin.gif ), tako da do albuma necemo "pustati" u promet nove pesme! Mozda odsviramo koju kad odradimo ceo demo, ali to je vec sve neizvesno!

Pozdrav! pivopije.gif

PS. Kome se zaliti kada moderatori spamuju ko ludi? icon_biggrin.gificon_smile.gif

Posted

Aha...sada Nikola od tebe saznah za snimanje albuma...samo napred i svaka cast...sve najbolje u daljem radu...C-ya on (once)the stage my man...so stay well i tako to

Sve najbolje Acid Rainu od Stormageddona pivopije.gifmusik19.gif

Posted

e ripperu aj sta se sad kurcis kao ono poz od stormageddona i sajt u potpisu kao ja sam sad novopeceni stormageddonac!!!

MA VAJDU GA POZERU!!!

Posted (edited)

Dosta spama, mojne banove da podelim icon_da.gif !!!!

Mirko (sa pratecim bendom), pozdravlja bracu Krstovice(Acid Rain), uz pesmu - Impulsive Youth icon_rockdevil.giflaugh.gif

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e
Posted
Telkontejneru, reč u tvom potpisu koja označava gutanje, se piše SWALLOW a ne SWOLLOW. wallbash.gif Inače, Acid Rain je sranje. icon_razz.gif

Jel.. nemam pojma to je zapravo copy pasteovano ,tako da ja to nisam ni pisao, samo sam ubacio size i colour... ;D

ok....

Inace konobarice su dozvoljene, zena u publici ne sme da bude !

Posted
Ima li nesto novo na repertoaru Acid Raina od malmsteena... ? icon_cool.gif

Dosta brate.....josh tje hteti da Leonarda sviramo.......

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...