Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Khan mi je top 3 pevac svih vremena.

Ali izdao je underground prelaskom u Kamelot.

To nije metal.

Laki dokazuje da ipak svira u black metal bendu....

Hm kad ste vec poceli sa progom, onda neki Ark mora da padne...Ipak je to Østby + Lande !

Posted
  Telcontar said:
Laki dokazuje da ipak svira u black metal bendu....

Hm kad ste vec poceli sa progom, onda neki Ark mora da padne...Ipak je to Østby + Lande !

previse komercijalno.

od Jorn-a sviramo samo Mundanus Imperium, a od Tore-a moze par stvari sto je snimio za DC Cooper-ov solo album.

UG

NP:House of Spirits - Turn of the Tide

Posted
e' date='19. 1. 2006, 15:02'] hm, konobarica? Prva svirka moze biti samo u NS Hard Rock klubu icon_biggrin.gif

to mesto vise ne postoji,sada se zove underground( icon_mrgreen.gif ),a sadasnja konobarica je extra

Posted
  Osmi Putnik said:
Kada se moze ocekivati snimanje novih pesmica...poput game of life...ili kako vec...Bilo bi lepo cuti nesto novo...I naravno videti vas sa novim bubnjarom icon_rockdevil.gif

C-ya i pozdrav od Stormageddona

Pa pazi, snimanje albuma pocinje pocetkom februara (tj. kad meni prodje ispitni rok icon_biggrin.gif ), tako da do albuma necemo "pustati" u promet nove pesme! Mozda odsviramo koju kad odradimo ceo demo, ali to je vec sve neizvesno!

Pozdrav! pivopije.gif

PS. Kome se zaliti kada moderatori spamuju ko ludi? icon_biggrin.gificon_smile.gif

Posted

Aha...sada Nikola od tebe saznah za snimanje albuma...samo napred i svaka cast...sve najbolje u daljem radu...C-ya on (once)the stage my man...so stay well i tako to

Sve najbolje Acid Rainu od Stormageddona pivopije.gifmusik19.gif

Posted

e ripperu aj sta se sad kurcis kao ono poz od stormageddona i sajt u potpisu kao ja sam sad novopeceni stormageddonac!!!

MA VAJDU GA POZERU!!!

Posted (edited)

Dosta spama, mojne banove da podelim icon_da.gif !!!!

Mirko (sa pratecim bendom), pozdravlja bracu Krstovice(Acid Rain), uz pesmu - Impulsive Youth icon_rockdevil.giflaugh.gif

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e
Posted
  sharkey said:
Telkontejneru, reč u tvom potpisu koja označava gutanje, se piše SWALLOW a ne SWOLLOW. wallbash.gif Inače, Acid Rain je sranje. icon_razz.gif

Jel.. nemam pojma to je zapravo copy pasteovano ,tako da ja to nisam ni pisao, samo sam ubacio size i colour... ;D

ok....

Inace konobarice su dozvoljene, zena u publici ne sme da bude !

Posted
  Osmi Putnik said:
Ima li nesto novo na repertoaru Acid Raina od malmsteena... ? icon_cool.gif

Dosta brate.....josh tje hteti da Leonarda sviramo.......

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...