Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikola........stvarno ne znam shta da kazhem.......mogli bi da sviramo ovo a?......ali ako i jednog trenutka mislish da tju da pevam onako onda si se grdno prevario sinak.....

Posted

NEma soLa? :shocked:

Ovo ide na englesku verziju sajta:

"Nikola Krstovic, guitarist of serbian ground breaking progressive metal act - Acid Rain, is curently working on solo material containing rearangements of some of the 'diamonds' of serbian folk culture. More news to come..."

KAKVI SU ONO PRATECI NA KRAJU??? ("...nit' rubiIine...")

Posted

ne kapiram, sta da radim kad otvorim taj rapid kurac, i kliknem na free download? nista se ne desava, a nema nigde opcija za download? ja sam malo pavglu.

Posted (edited)

kliknes na free sacekas 40 sekundi da ti se u dnu pojavi slicica sa 3 znaka i polje u koje da ih prekucas i onda ces moci da daunloudujes

Edited by Atheist
Posted

newsflash: Halid Beshlitj je prijatelj mojih roditelja......rekli su mi starci da kad odradimo konachnu verziju ove pesme da mu obavezno odnesemo......do jaja......

Posted
newsflash: Halid Beshlitj je prijatelj mojih roditelja......rekli su mi starci da kad odradimo konachnu verziju ove pesme da mu obavezno odnesemo......do jaja......

odlicno icon_smile.gificon_smile.gif

Posted
e' date='31. 1. 2006, 16:28'] Brate, mojne da se ljutis al' ovo peva samo Nikola icon_rockdevil.gif

O da. icon_smile.gif S' tim sto mora i solaze da se ubace, jedna turska na klavijaturama i jedna gitarska, na Nikoli icon_biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...