imaginos Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) nikola, kralju!!i wedding ring je fantastican! nekoliko predloga: 1) mile kitic - vuk samotnjak 2) mitar miric - opasnica (moze ultra prog rif da se uradi) 3) srecko susic - ulica radja gresnike (ultra technical prog a la "spastic ink"!) 4) hasan dudic - case lomim (obavezno ovu verziju, nikako od nezira emirovskog, jer je hasan vec uradio polu prog, a ima i "stratovarius" solo!) uzdravlje! Edited January 31, 2006 by imaginos
Tatyannahhh Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 2) mitar miric - opasnica (moze ultra prog rif da se uradi) daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!ovo obavezno
~MaX~ Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ok,ovo prestaje da mi bude zanimljivo......
RedGirl Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ok,ovo prestaje da mi bude zanimljivo...... Nisi jedini
imaginos Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ok,ovo prestaje da mi bude zanimljivo...... "marina, ti bas ne znas da se zabavljas!"
GolluM Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Do jaja je ova nova! Mada mi je stara bolja posto sam nju znao u originalu a ovu nemam pojma Nikola, daj nesto sto svi znamo, ovako jeste tr00 ali ne prepoznaju svi te pesme Daj nekog Acu Lukasa, Licna Karta? A moze i nesto sa zenskim vokalom, Crno I Zlatno?
GolluM Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Pa tako nesto sam i mislio Nije fora da Nikola pokupi svu slavu
Goatik Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 nikola, kralju!!i wedding ring je fantastican! nekoliko predloga: 1) mile kitic - vuk samotnjak 2) mitar miric - opasnica (moze ultra prog rif da se uradi) 3) srecko susic - ulica radja gresnike (ultra technical prog a la "spastic ink"!) 4) hasan dudic - case lomim (obavezno ovu verziju, nikako od nezira emirovskog, jer je hasan vec uradio polu prog, a ima i "stratovarius" solo!) uzdravlje! uuuu, vuk samotnjak!!!!! hard core, nema sta..... predlozi su skroz ok. ja sam za. (hihi!!! prs.....) nansi kicsa je super ali ipak je halid gali halid onaj prvi.....tr00..... hihihi............
Goatik Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 e, da! a case od kristala???? (je vais briser les glaces de cristale... ) ili mali mrav...? (u stvari, ovo je vec teza komercijala.....)
Buba :) Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Zenski vokal nek bude Zarko nisam nijednu jos cula
Evil warning Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ladno mi neka riba iz Slovacke trazi da joj posaljem sliku benda sa potpisima,jer joj se do jaja svidjaju nase pesme.
Evil warning Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Pa posalji, nesreco Pa odakle mi?
Шарки Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Vidi, vidi, pustio Nikola Žarka na kompjuter?!!!
Evil warning Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Vidi, vidi, pustio Nikola Žarka na kompjuter?!!! Vidim ti se ne skidas sa njega.
Tatyannahhh Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Vidi, vidi, pustio Nikola Žarka na kompjuter?!!! pre ce biti obrnuto
Dushan S Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Znači Nikola, prvo si apsolvirao onaj komentar da muzika prvenstveno mora da bude hit, nevezano za stil, a sad si konačno i u praksi otkrio zašto se toliko ljudi odavde loži na power metal Znači skrivena konekcija između bliskih muzičkih stilova je obelodanjena Šalu na stranu, ulepšao si Gargamelovo detinjstvo a i meni veče I nemoj da mi muljaš taj vokal i da ga tako farbaš, ne stidi se, nek se lepo čuje, pevaš solidno ali je feeling i ta iskrena emocija ono što daje pesmi završni sjaj
Шарки Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Dušan je kao i uvek u producentskom maniru odgovorio.
imaginos Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) ulepšao si Gargamelovo detinjstvo ------------- ekstra je ova druga, ima bas te padove u refrenu kakve koristi nightwish i ostali power skandinavci. Edited February 2, 2006 by imaginos
Acid Rain Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Znači Nikola, prvo si apsolvirao onaj komentar da muzika prvenstveno mora da bude hit, nevezano za stil, a sad si konačno i u praksi otkrio zašto se toliko ljudi odavde loži na power metal Znači skrivena konekcija između bliskih muzičkih stilova je obelodanjena Šalu na stranu, ulepšao si Gargamelovo detinjstvo a i meni veče I nemoj da mi muljaš taj vokal i da ga tako farbaš, ne stidi se, nek se lepo čuje, pevaš solidno ali je feeling i ta iskrena emocija ono što daje pesmi završni sjaj Sta da se radi, pevao sam ih obe u kasnjim vecernjim satima, bilo mi je malo glupo da se derem! Ali kad se bude radilo nesto ozbiljno ima da se ozderem od rakije! Da me vide ovi iz granda kako pevam kad sam pod gasom, istog trenutka bih dobio ugovor za plocu! ekstra je ova druga, ima bas te padove u refrenu kakve koristi nightwish i ostali power skandinavci. Pazi, prva je vise zajebancija, a ovu drugu sam odradio bas u Sonata Arctica meets Pero Defformero maniru!
~MaX~ Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ne spominji Sonatu u ovoj prichi molim te.... @Zharko-Napravitjemo slike benda ovih dana......ne bi bilo lepo da ispalimo devojq......
Tatyannahhh Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 @Dushan...he..Dushan S mogao bi ti sa tvojim agro textovima da odradis slicno...i daj MSN posto si ICQu dao otkaz!!!!!!!
Atheist Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ne spominji Sonatu u ovoj prichi molim te.... smaras, smaras, smaras...
Recommended Posts