~MaX~ Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Nikolaj ajde mi srezhi to na neshto pa mi daj na sledetjoj probi.......koja ne znam kad tje biti...verovatno u sredu....poshto Matija ima shkolu u ponedeljak,zharko verovatno radi u utorak......zvatju vas.....
Midnight lady Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Mnogo su dobar bend.. extra sviraju... a i... Pevac je bas frajer, bubnjar je faca, a i basista je simpatican...
Evil warning Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Eto Zarko, ne mozes iznad treceg mesta Vazno je da sam pre Nikole. A i devojka sigurno nije poredjala po nekom redosledu...
bojan j. Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Vazno je da sam pre Nikole. A i devojka sigurno nije poredjala po nekom redosledu... Samo se ti tesi.
- Trinitus - Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Samo da se javim,da sam vas slushao live prosli put,imam dve pesme,legacy sam skinuo po sluhu,obozavam onaj pocetak na klavijaturi ko god da je napravio ja ga volim . Maxa je srpski Toni.Svi ste dobri.Obozavam vas.Vas kolega iz Fuela
Acid Rain Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 (edited) ZVANICNO OBAVESTENJE: Trazi se WEBMASTER, covek koji ce po potrebi menjati sadrzaj i vizuelni identitet sajta, ubacivati informacije i baviti se odrzavanjem istog! Naravno, za DZ! Edited March 18, 2006 by Acid Rain
imaginos Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 ako ikako mogu da pomognem, tu sam. sanela je pomerila granice metal-folka, koje je postavio deformero, to je sve sto imam da kazem. da li imas u planu da organizujes neku svirku sa ovom tematikom?
~MaX~ Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Shta bi sa Bojanom?....jebi ga....perfectore...welcome to the crew.....
Atheist Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Sa Bojanom bi da mi je pre 20 dana Nikola daoneke slicice da okacim a ja jos nisam stigao. [sENTISH]Ovako je najbolje za sve. [/sENTISH]
Neonblack Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Demo sam preslushala,odlichan je,prvi put sam vas slushala 10og u SKC-u,sve pozitivne kritike sa moje strane...Klavijaturista vam jebe kevu
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Mnogo su dobar bend.. extra sviraju... a i... Pevac je bas frajer, bubnjar je faca, a i basista je simpatican... A JA?
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Demo sam preslushala,odlichan je,prvi put sam vas slushala 10og u SKC-u,sve pozitivne kritike sa moje strane...Klavijaturista vam jebe kevu HAHAAAAAAAAA!!!! ETO GAC!!!!!
Neonblack Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) Eeeee,pa chekaj,nemoj sad da se uobrazish,hehe....al' da jebesh kevu u svakom smislu,to jeste ...btw super slemujesh I ne da se uobrazish... I da napomenem-Shattered Mirror - vrh!!! Edited March 19, 2006 by WishMasteRka_86
Perfector Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Thanks Max. Nego hajde sad ozbiljno, neka me kontaktira neko od vas na PP ako hocete da ja radim kao webmaster vaseg sajta.
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Eeeee,pa chekaj,nemoj sad da se uobrazish,hehe....al' da jebesh kevu u svakom smislu,to jeste ...btw super slemujesh I ne da se uobrazish... I da napomenem-Shattered Mirror - vrh!!! nije li to lepo...... JA!!! salim se bre!!! konacno neko i mene da pohvali!!! velika hvala!!!
Neonblack Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) Eto ja sam tvoj veliki fan Shalim se...koliko dugo svirash klavijature?'Vala kad si opichio The end of this chapter na demomastersima samo shto nisam pochela da sechem vene ,alal ti vera Edited March 19, 2006 by WishMasteRka_86
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 aktivno sviram kljave od letnjog raspusta a klavir sviram oko 9 godina! konacno neko i na mene da baci oko!!! PODIGLA SI MI ZAMOPOUZDANJE!!! sa cu jos bolje da svirim! imas pivce od mene!
Neonblack Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ne seeeeeeeeeri!Tako vremenski kratko svirash,a tako dojajno?!!WoW! Klavir...fenomenalno! Hehe,dobro je da ja nekome podignem ... samopouzdanje E da styling vam je bio bes na DM...kad sam te videla sa repicjima,pitala sam PlanetHell-a jesi li zensko ili mushko Samo tako nastavi[te] da svirish ...mada se ja sad lechim od power-a neko vreme... E na pivce rachunam! {btw,ja sam kicji sa everdreamers-a ako znash }
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ne seeeeeeeeeri!Tako vremenski kratko svirash,a tako dojajno?!!WoW! Klavir...fenomenalno! Hehe,dobro je da ja nekome podignem ... samopouzdanje E da styling vam je bio bes na DM...kad sam te videla sa repicjima,pitala sam PlanetHell-a jesi li zensko ili mushko Samo tako nastavi[te] da svirish ...mada se ja sad lechim od power-a neko vreme... E na pivce rachunam! {btw,ja sam kicji sa everdreamers-a ako znash } nastavicemo preko pp-a da ne bude spamchine!!!!
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 E da styling vam je bio bes na DM...kad sam te videla sa repicjima,pitala sam PlanetHell-a jesi li zensko ili mushko veruj mi ne postoji tako ruzna devojcica!!!!
Evil warning Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 veruj mi ne postoji tako ruzna devojcica!!!! Uze mi rec iz usta...
Recommended Posts