Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

Posted (edited)

Neeeeeeeee,bash mu lepo stoje repicji icon_redface.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif Nice girl laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Jel' se zna kad je finale?Jel' planirate da svirate smth else od Kamelota,Sonate,itd. na finalu ili isti koncept...?

Edited by WishMasteRka_86
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

POzdrav ljudiiiiiiiiii.....biggrin.gif

Malo i ja da spamujem na vasu temu icon_razz.gif

Bili ste odlicni na demo mastersu i kao izvodjaci i kao publika biggrin.gif

bilo bi super kada bismo ponovo svirali zajedno, ali mislim da te je mala verovatnoca za to.... icon_rolleyes.gif

Sta planirate da svirate dalje?

Posted
salim se bre!!!

konacno neko i mene da pohvali!!!

Ma sta tebe vise da hvalimo, kad znamo kako sviras... to smo sad ostavili maloletnicama, i njima i tebi je zanimljivije tako... biggrin.gificon_smile.gif

Posted

Evo predloga za sledecu svirku( ili sta bih ja svirao da imam bend) icon_biggrin.gif

Angra-Time ili Nothing to Say

Sonata Arctica-Peacemaker ili Respect the Wildernes

Freak Kitchen - Nobody's Loaughing (znam da gitarista moze ovo da skine videh ga kao przi pre neku nedelju u skcu) icon_da.gif

Megadeth- Angry Again

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted

Ma jeeeste sad! laugh.gif Najbolje nek odjednom spreme Blind Guardian - And Then There Was Silence ili Symphony X - The Odyssey laugh.gif

Posted (edited)

Pa cim se covek vika Acid Rain a brat mu Evil Warning mora da kidaju Angru. icon_rockdevil.gif

Salu na stranu ono je bio samo predlog. Ma sta god budu svirali bice odlicno

pivopije.gif

Edited by Thirin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...