~MaX~ Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Nemoj da si zao......izvukao te je na Liaru........
Atheist Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 (edited) Da, secam se. U tom trenutku neki lik koji je stajao ispred mixete se okrece ka meni sa palcem na gore i raze mi "bravo rezija!" E Nikola, salji bre ono sto sam ti rekao! EDIT: Ovo ce postati official Acid Rain ring tone! Odo da kacim na sajt. Edited April 4, 2006 by Atheist
Goatik Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 rechi su suvishne....... sasa matic ima i drugog brata! kako je tr00!!!1 a ljudi_ljudi..... kvlt nad kvltovima!!! matija je postao nova multimedijalna zvezda!!!
Acid Rain Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 KVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVLT!!!!!!!!!!!!!! Neka ide zivot!
Tatyannahhh Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Bacim flasu da se secem nece da se razbijeeee ...
_NeSa_ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 rechi su suvishne....... Je li uvo u "Hramu"? Ako jeste i ako idete tamo,zovite me!!!
Шарки Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 AAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!!!!!!!!!!!!!! (You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message)
imaginos Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 rechi su suvishne....... i sad krece: "tum-tum-tum-pa, tum-tum-tum-pa imao sam mnogo zena, ne zna im se broj..."
Leshina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 sta me kopiras nikoJAJE!!!! MAJMUNCINO BALAVA!!!!
~MaX~ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Je li uvo u "Hramu"? Ako jeste i ako idete tamo,zovite me!!! Ma to je bilo davno.......slika je relativno stara nego sam ja tek skoro izvalio kako se prebacuju slike sa moba na komp.......
~MaX~ Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 nachuo sam da je finale demo mastersa sledetje nedelje.....moram da proverim to....a znam i bendove koji tje svirati i dok ne proverim samo tju retji da je veche ubistvo.......
bojan j. Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Pa jebiga braco, ovo ono, bio je red, dosta laganica, sad da vas vidimo
~MaX~ Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) pa videtjemo.......nadam se da netje svirati svi koji mislim da tje hotje..... a za ono ljudi,ljudi..........stvarno Nikola..... Edited April 7, 2006 by Maximus
Dark hunter Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Daj maxe da cujem i ja pretpostavke.... zivo me interesuje ko ce sve da bude....
~MaX~ Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 raspitatju se u nedelju kad odemo za novi sad pa tju da javim....
Himo_Wishmaster Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 raspitatju se u nedelju kad odemo za novi sad pa tju da javim.... Rece Olga juce u SKC-u da nece skoro(bar 2 nedelje sko se ne varam) Ajde ti ipak proveri
METAL Man Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Nesto je Olga rekla da nemaju termina ili tako nekako... Acidovci, skidajte jos neki Kamelot.
Evil warning Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Nesto je Olga rekla da nemaju termina ili tako nekako... Acidovci, skidajte jos neki Kamelot. Skinuli smo Karmu al treba jos malo da je usviramo...bice na sledecoj svirci u Bg-u.
Recommended Posts