Jump to content

Acid Rain

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izgleda da ne idemo u zajechar zbog ispita basiste......ali verovatno tju ja da podjem........brate ide mi se do jaja.....

Posted
Izgleda da ne idemo u zajechar zbog ispita basiste......ali verovatno tju ja da podjem........brate ide mi se do jaja.....

Ma zamenjivacu ja Zarka icon_razz.gificon_razz.gif Evo samo jos da naucim da sviram kako valja: icon_razz.gif

Posted

brate bez opteretjenja.......kad uradish,uradish......hvala tebi shto se uopshte cimash.......ja tju ti sledetji put kad se budemo videli, dati sve slike shto imam i klipove pa ti radi shta ti je volja.......a ako ti neshto zatreba vetj sam ti rekao da vichesh....... biggrin.gif

Posted

NAJNOVIJA VEST!!!!!!!!!!!!!

FINALE DEMO MASTERSA JE 21.

sa nama tje svirati josh flush,fuel,regression,kps i josh jedan bend ali sam zaboravio koji.......znachi Sharkey....dvoboj ochi u ochi......

Posted
NAJNOVIJA VEST!!!!!!!!!!!!!

FINALE DEMO MASTERSA JE 21.

sa nama tje svirati josh flush,fuel,regression,kps i josh jedan bend ali sam zaboravio koji.......znachi Sharkey....dvoboj ochi u ochi......

Vidimo se piplZ! laugh.gif

Bice loooodilooooo! icon_rockdevil.gif

Pozz pivopije.gif

Posted
Jao sve fegetski bendovi! laugh.gif Do jaja! icon_rockdevil.gif Biće ovde nekih gaća, vidim ja! icon_da.gif

Da. velicine padobrana. icon_smile.gif

Znate kako ono kazu: zuto napred, braon nazad... pukeface.gificon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...