Antioch Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 de ste bre, ekipo, ne javljate se nista!Aj malo zdravog smijeha!
Netherworld Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 de ste bre, ekipo, ne javljate se nista!Aj malo zdravog smijeha! *ebiga , jedino ritam sekcija ovdi neshto chapri... ocemo neke solo gitariste ovo ono....
Antioch Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 ocemo neke solo gitariste ovo ono.... Pusti bre gitariste, mada ovaj vas je totalni ludak!
Antioch Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Nego, Mare, ocu da vezbam duple, pa posto nemam bubanj, po cemu treba lupat...rekao si mi jednoma ali zaboravik
Netherworld Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 (edited) Nego, Mare, ocu da vezbam duple, pa posto nemam bubanj, po cemu treba lupat...rekao si mi jednoma ali zaboravik Ma uzmi neku gumu inapravi nekakav PAD, tj. nesto okruglo shto simulira dobosh, ... ne moras bas gumu vidi samo da palija odskache (ne previshe) i to ti je to... mozes da kupis gumu za djonove ta je dobra.... ili kupi original pad npr. Premier-ov heheheh mada ce to da te izadje jedno 10 puta skuplje... Dodji na neku probu pa cu da pokazem ponovo... nije frx Edited July 31, 2004 by Netherworld
Netherworld Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Pusti bre gitariste, mada ovaj vas je totalni ludak! Shta ces , decko je hteo da postane psiholog da pomogne najpre sebi , ali jebiga nije mu se dalo ....
bu Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Shta ces , decko je hteo da postane psiholog da pomogne najpre sebi , ali jebiga nije mu se dalo .... hahah on psiholog.... to ne sme da se desi, covek ni za najblize nema zivaca, a bas ce za tamo nekoga.... porastao bi broj samoubistava posle njegovih seansi
Netherworld Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 ahah on psiholog.... to ne sme da se desi, covek ni za najblize nema zivaca, a bas ce za tamo nekoga.... porastao bi broj samoubistava posle njegovih seansi Da, zamisli ..... Postao bi chovek masovni ubica ---> Pacijent - "dobardan doktore, imam problem sa... Dr. Mr. Nikola - "gospodjo jel moze to na 300 bpm? Ako ne mrsh u PM.."
bojan j. Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Da, zamisli ..... Postao bi chovek masovni ubica ---> Pacijent - "dobardan doktore, imam problem sa... Dr. Mr. Nikola - "gospodjo jel moze to na 300 bpm? Ako ne mrsh u PM.."
Ivan_ Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 (edited) Samo da podsetim da sam bio u pravu jer sajt jos nije uradjen Nisam imao sta pametnije da radim u ovim momentima, pa sam procito celu, poprilicno dosadnu diskusiju od 3 strane do kraja i slucajno nabaso na linkove do pesama... do jaja ste to osmislili p.s. da ne bude da sam samo zbog toga dosao... http://www.acidrainsite.com/eng/site800x/download_eng800.htm srecno sa radom Edited August 3, 2004 by Ivan_
Mr. Smarty Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Samo da podsetim da sam bio u pravu jer sajt jos nije uradjen Nisam imao sta pametnije da radim u ovim momentima, pa sam procito celu, poprilicno dosadnu diskusiju od 3 strane do kraja i slucajno nabaso na linkove do pesama... do jaja ste to osmislili p.s. da ne bude da sam samo zbog toga dosao... http://www.acidrainsite.com/eng/site800x/download_eng800.htm srecno sa radom Sta postoje 2 Acid Rain-a?
bu Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 ovi vas zajebase, uzese i ime , Nikola ce da ih pokida, izazovi njihovog gitaristu na SPEED CONTEST pa mu onda pokazi kako se to radi, i ko pobedi zadrzava ime
Ivan_ Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 e' date='3. 8. 2004, 08:39'] bas to! mada sam ocekivao da ces pre staviti ovu
bu Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 bas to! mada sam ocekivao da ces pre staviti ovu
Guest spiritual holocaust Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Koja je ludnica ovde , sta li ce biti sledece ?
Atheist Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Pa, koliko je znam bio je jedan prilicno poznat thrash bend pre 20 godina. I bese jedan domaci jazzeraj. Oba Acid Rain. Nebitno
~MaX~ Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ma ko im jebe mater,mi smo srpski Acid Rain i mogu da nam se sagnu.
Netherworld Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ma ko im jebe mater,mi smo srpski Acid Rain i mogu da nam se sagnu. HELL YEAHHH
Mr. Smarty Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ma ko im jebe mater,mi smo srpski Acid Rain i mogu da nam se sagnu. That's the spirit!
Acid Rain Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ma bolje je Rastuća sila Nikole Krstovića! Znaju kolege o čemu pričam!
bu Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ma bolje je Rastuća sila Nikole Krstovića! Znaju kolege o čemu pričam! that's the spirit bitch... , ma bre mogu da vam(da ti) sisu nego bre kad ce neka proba da dodjem, nesto nedostaje na nasim probama... a da Kisela Kisha
Netherworld Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ma bolje je Rastuća sila Nikole Krstovića! Znaju kolege o čemu pričam! A ne ne ne ... neces me navuci da te prozivam ovde pa da mi posle kenjas kad se vidimo
Recommended Posts